Rododendrai Kauno botanikos sode Beje rododendru kainos ten labai padorios, bent jau palyginus su kainomis Panevezyje
Sveikos merginos norejau paklausti ar augtu rododendras siaurinej namo pusej ten saulute tik vakarine pasirodo
Papildyta:
Labai jau tos rododendru nuotraukos mane sugunde
Papildyta:
QUOTE(saulute301 @ 2007 06 03, 16:51)
Sveikos merginos norejau paklausti ar augtu rododendras siaurinej namo pusej ten saulute tik vakarine pasirodo
Papildyta:
Papildyta:
Tikrai taip. Rododendrai mėgsta pavėsį ir drėgmę. Šiaurinė pusė jiems idealiai tinka.
Nesupratau ,o mano rododendrai tai tik su pumpurais. Ir tokiais mazais. Ar ju buna ivairaus ankstyvumo? Lapai tai turbut nuo saules apsvile. Kazkokie negrazus man jie. Visai neauga. Kokius rudeni pasodinau tai tokie patys. Patresiau 2 kartus kas 20 dienu.
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 03, 17:20)
Tikrai taip. Rododendrai mėgsta pavėsį ir drėgmę. Šiaurinė pusė jiems idealiai tinka.
Trūksta drėgmės, gausiai liek lietaus vandeniu.Žiedai nušalo,Nuskink pumpurą pamatysi vidus bus rudas.
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 03, 12:55)
Stai prazydo mano pavasari setos naslaites is 20 seklu isdygo tik 7
Stai cia is misinio Hellowin:
Stai cia is misinio Hellowin:
man ta tamsi, na kaip juoda, tai lb grazi
is vis man tos naslaites lb grazios
QUOTE(cili.daiva @ 2007 06 03, 14:41)
Rododendrai Kauno botanikos sode Beje rododendru kainos ten labai padorios, bent jau palyginus su kainomis Panevezyje
o man nerodo foto
Ju.Ju labai gražūs žiedai
Tik dabar prisiregistruoju naujoj temoj, o ryt skaitymo bus
QUOTE(Tina* @ 2007 06 04, 00:23)
Tik dabar prisiregistruoju naujoj temoj, o ryt skaitymo bus
nepavydziu nes as tai vakar skaiciau, o maniskis MB keikes
tipo neturiu kas veikt daugiau
o siaip ir tai sako, kad tipo SM, tai vien ismintingos mamkos sedi
nes kai google paleidi paieska, tai bet kuria tema ismeta ir SM puslapi (ai as cia biski ne i tema pavariau )
QUOTE(jolita123 @ 2007 06 03, 22:32)
Nesupratau ,o mano rododendrai tai tik su pumpurais. Ir tokiais mazais. Ar ju buna ivairaus ankstyvumo? Lapai tai turbut nuo saules apsvile. Kazkokie negrazus man jie. Visai neauga. Kokius rudeni pasodinau tai tokie patys. Patresiau 2 kartus kas 20 dienu.
Sveikos,
Mano vienas rododendras jau irgi baigia žydėt, o du tai dabar intensyviai žydi, beje kai pirkau visi buvo su pumpurais, ir tokiais irgi nedideliais, maniau kad nepražys, bet labai staigiai ėmė ir pasipuošė žiedais.
Aš vis per mokslus (ta nelemta sesija ) nespėju nieko.
bet po jų intensyviai lankysiuos čia, nes labai jau norisi pasipuošti savo kiemuką.
o ką daryti su nužydėjusiu rododendru? Žiedų vietoj lieka tokie negražumai? o gal aš čia per daug išsigalvoju?
Ju.JU našlaitės labai gražios, aš irgi turiu dar porą laisvų vazonų, tai šian po darbų lėksiu apsipirksiu našlaičių ir pasisodinsiu, lai papuoš šiek tiek.
ir giriu visas įdėtas nuotraukas, jau grožis neišpasakytas, prašom daugiau. vis kokių idėju pasisemsim. o aš fotoaparato niekaip nepasiimu, ir negaliu pasirodyti, Šiandien prižadu.
QUOTE(rena @ 2007 06 03, 22:58)
Niu jos ir yra juodos ir oranzines
Tiesa, pamirsau pasakyti Po balkono langais auga vynuoges, jos pamulciuotos, kazkaip neatkreipiau demesio, maniau rupuzes piktzoles pralindo Bet kur tau Pasisejo nuo balkono petunijos pacios ir isdygo Nes pernai irgi balkone auginau jas.Zmones seja, rupinasi ir nedygsta, o pas mane pacios kovoja uz vieta po saule
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 04, 08:21)
Tiesa, pamirsau pasakyti Po balkono langais auga vynuoges, jos pamulciuotos, kazkaip neatkreipiau demesio, maniau rupuzes piktzoles pralindo Bet kur tau Pasisejo nuo balkono petunijos pacios ir isdygo Nes pernai irgi balkone auginau jas.Zmones seja, rupinasi ir nedygsta, o pas mane pacios kovoja uz vieta po saule
Va va, petunijos po auginimo lovelyje dar gal du ar tris metus dygo po turėklais Myliu gėles, kurios taip elgiasi - šalaviją, tabaką, medetkas, rusmenę, šiemet radau prisisėjusių vienmečių flioksiukų, žioveinių nemezijų