Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Rododendrai Kauno botanikos sode smile.gif Beje rododendru kainos ten labai padorios, bent jau palyginus su kainomis Panevezyje
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cili.daiva: 03 birželio 2007 - 13:44
Sveikos merginos ax.gif norejau paklausti ar augtu rododendras siaurinej namo pusej g.gif ten saulute tik vakarine pasirodo ax.gif
Papildyta:
Labai jau tos rododendru nuotraukos mane sugunde wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute301 @ 2007 06 03, 16:51)
Sveikos merginos  ax.gif  norejau paklausti ar augtu rododendras siaurinej namo pusej  g.gif  ten saulute tik vakarine pasirodo  ax.gif
Papildyta:
Labai jau tos rododendru nuotraukos mane sugunde  wub.gif

Tikrai taip. Rododendrai mėgsta pavėsį ir drėgmę. Šiaurinė pusė jiems idealiai tinka. 4u.gif
Atsakyti
Nesupratau ,o mano rododendrai tai tik su pumpurais. Ir tokiais mazais. Ar ju buna ivairaus ankstyvumo? Lapai tai turbut nuo saules apsvile. Kazkokie negrazus man jie. Visai neauga. Kokius rudeni pasodinau tai tokie patys. Patresiau 2 kartus kas 20 dienu.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 03, 17:20)
Tikrai taip. Rododendrai mėgsta pavėsį ir drėgmę. Šiaurinė pusė jiems idealiai tinka.  4u.gif

Trūksta drėgmės, gausiai liek lietaus vandeniu.Žiedai nušalo,Nuskink pumpurą pamatysi vidus bus rudas.
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 03, 12:55)
Stai prazydo mano pavasari setos naslaites dry.gif is 20 seklu isdygo tik 7  unsure.gif
Stai cia is misinio Hellowin:

user posted image

man ta tamsi, na kaip juoda, tai lb grazi thumbup.gif
is vis man tos naslaites lb grazios wub.gif

QUOTE(cili.daiva @ 2007 06 03, 14:41)
Rododendrai Kauno botanikos sode  smile.gif Beje rododendru kainos ten labai padorios, bent jau palyginus su kainomis Panevezyje

verysad.gif o man nerodo foto schmoll.gif
Atsakyti
Ju.Ju labai gražūs žiedai thumbup.gif
Atsakyti
Tik dabar prisiregistruoju naujoj temoj, o ryt skaitymo bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 06 04, 00:23)
Tik dabar prisiregistruoju naujoj temoj, o ryt skaitymo bus  doh.gif

nepavydziu schmoll.gif nes as tai vakar skaiciau, o maniskis MB keikes hihihi.gif
tipo neturiu kas veikt daugiau tongue.gif
o siaip ir tai sako, kad tipo SM, tai vien ismintingos mamkos sedi bigsmile.gif
nes kai google paleidi paieska, tai bet kuria tema ismeta ir SM puslapi lotuliukas.gif (ai as cia biski ne i tema pavariau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2007 06 03, 22:32)
Nesupratau ,o mano rododendrai tai tik su pumpurais. Ir tokiais  mazais. Ar ju buna ivairaus ankstyvumo? Lapai tai turbut nuo saules apsvile. Kazkokie negrazus man jie. Visai neauga. Kokius rudeni pasodinau tai  tokie patys. Patresiau 2 kartus kas 20 dienu.

Sveikos,

Mano vienas rododendras jau irgi baigia žydėt, o du tai dabar intensyviai žydi, beje kai pirkau visi buvo su pumpurais, ir tokiais irgi nedideliais, maniau kad nepražys, bet labai staigiai ėmė ir pasipuošė žiedais. thumbup.gif
Aš vis per mokslus (ta nelemta sesija doh.gif ) nespėju nieko.
bet po jų intensyviai lankysiuos čia, nes labai jau norisi pasipuošti savo kiemuką. blush2.gif
o ką daryti su nužydėjusiu rododendru? Žiedų vietoj lieka tokie negražumai? o gal aš čia per daug išsigalvoju? 4u.gif
Ju.JU našlaitės labai gražios, aš irgi turiu dar porą laisvų vazonų, tai šian po darbų lėksiu apsipirksiu našlaičių ir pasisodinsiu, lai papuoš šiek tiek.
ir giriu visas įdėtas nuotraukas, jau grožis neišpasakytas, prašom daugiau. vis kokių idėju pasisemsim. mirksiukas.gif o aš fotoaparato niekaip nepasiimu, ir negaliu pasirodyti, Šiandien prižadu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 03, 22:58)
man ta tamsi, na kaip juoda, tai lb grazi thumbup.gif
is vis man tos naslaites lb grazios wub.gif

Niu jos ir yra juodos ir oranzines tongue.gif
Tiesa, pamirsau pasakyti hihihi.gif Po balkono langais auga vynuoges, jos pamulciuotos, kazkaip neatkreipiau demesio, maniau rupuzes piktzoles pralindo verysad.gif Bet kur tau irnesakyk.gif Pasisejo nuo balkono petunijos pacios ir isdygo blink.gif Nes pernai irgi balkone auginau jas.Zmones seja, rupinasi ir nedygsta, o pas mane pacios kovoja uz vieta po saule 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 04, 08:21)
Tiesa, pamirsau pasakyti  hihihi.gif Po balkono langais auga vynuoges, jos pamulciuotos, kazkaip neatkreipiau demesio, maniau rupuzes piktzoles pralindo  verysad.gif  Bet kur tau irnesakyk.gif Pasisejo nuo balkono petunijos pacios ir isdygo  blink.gif Nes pernai irgi balkone auginau jas.Zmones seja, rupinasi ir nedygsta, o pas mane pacios kovoja uz vieta po saule 4u.gif

Va va, petunijos po auginimo lovelyje dar gal du ar tris metus dygo po turėklais tongue.gif Myliu gėles, kurios taip elgiasi - šalaviją, tabaką, medetkas, rusmenę, šiemet radau prisisėjusių vienmečių flioksiukų, žioveinių thumbup.gif nemezijų mirksiukas.gif
Atsakyti