Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(smth1 @ 2007 06 03, 08:35)
gal galetum ideti mazesnes foto Knifofija? Labai noretus normaliai apziuret kas ir kaip..

issaugokit kompe ir paziurekit tongue.gif as taip padariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 03, 09:28)
issaugokit kompe ir paziurekit  tongue.gif as taip padariau  ax.gif

Uhu, aš ir mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu Knifofija,kaip visada,BE ŽODŽIŲ bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif Pamirsau paseti vijoklines karpytalapes nasturtes fool.gif Dabar jauciu velu g.gif O gal dar ne? Kaip manot...Norejau siena nuo kaimynu apzeldint jom unsure.gif
Atsakyti
Manau dar ne vėlu g.gif Mano irgi nėra didelės schmoll.gif Sėk ir viskas,bus kas bus. Aš irgi dar ne viską sukišau,tai jaučiu reiks sukaišiot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 03 birželio 2007 - 10:00
QUOTE(nengamo @ 2007 06 03, 10:59)
Manau dar ne vėlu g.gif  Mano irgi nėra didelės schmoll.gif Sėk ir viskas,bus kas bus. Aš irgi dar ne viską sukišau,tai jaučiu reiks sukaišiot doh.gif

aš tai medetkas pamiršau.... taip norėjau tų oranžinių saulučių.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 06 03, 11:01)
aš tai medetkas pamiršau.... taip norėjau tų oranžinių saulučių.... verysad.gif

oj, medetkas tikrai nevelu, jos greitai auga, pati pasejau praeita savaite, o jau lapukai nemenki mirksiukas.gif Ilgai zydes-sek drasiai 4u.gif
Tvarkoj, nengamo, eisiu set biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif galvojau nasturtas patvory paseti ( niu dar tebegalvoju g.gif ) bet ten mulcas...ar isdygtu jos is po to mulco g.gif
Atsakyti
Stai prazydo mano pavasari setos naslaites dry.gif is 20 seklu isdygo tik 7 unsure.gif
Stai cia is misinio Hellowin:

user posted image

O tik viena sudygo melyna, is misinuko Karnavalas doh.gif

user posted image

Cia mano bijuno ziedai ax.gif Norejau nufotkinti visa savo bijunyna, bet is ryto nuskynem su sunum beveik visus ziedus ir iteikem tetukui wub.gif Palikom tik kelis ishsiskleidusius ziedus...Lauksim kol visi prazys 4u.gif
user posted image

mano "geltono" rododendro ziedas verysad.gif
user posted image
Kaip ir sake, man rodos Wolke, kad geltoni rododendrai nera ispudingi unsure.gif Na bet ka padarysi...mylesiu ji ir toki irnesakyk.gif
Atsakyti

Nu labai grąžūs žiedeliai. O geltonas rododendras man labai gražu. Nu toks čiut čiut abrikosinis, čiut čiut gelsvas, tiesiog tikras inteligentas.
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 03, 12:55)
Kaip ir sake, man rodos Wolke, kad geltoni rododendrai nera ispudingi  unsure.gif Na bet ka padarysi...mylesiu ji ir toki irnesakyk.gif

user posted image neprisimenu taip sakiusi (alzheimeris-senatve doh.gif ) rodos lyg sakiau,kad nesu maciusi taip zydincio rododendro ax.gif grazus taviskis,ka cia ir kalbet - tik didesniu planu nufotkinta butu idomu pamatyt ... o jau bijunas tai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 06 03, 14:19)
user posted image neprisimenu taip sakiusi (alzheimeris-senatve doh.gif ) rodos lyg sakiau,kad nesu maciusi taip zydincio rododendro  ax.gif grazus taviskis,ka cia ir kalbet - tik didesniu planu nufotkinta butu idomu pamatyt ... o jau bijunas tai  wub.gif

Niu gal ir mano laki vaizduote cia kalta hihihi.gif Siaip rododendras pirktas - sodintas siemet, pardavejas pardave pigiau nes sake, kad nezydes siemet, o jis paeme ir isskleide viena si ziedeli mirksiukas.gif Tai ir nufotkinau ji tik, nes krumelis nelabai dar ispudingas rolleyes.gif

Beje uz bijunu grozi dekinga Knifofijai aciuks.gif Nes, buvau rasiusi, kad sunkiai jie pas mane zydejo, nes sukraudavo pumpuriukus, kurie isdziudavo unsure.gif Maciau , kad ir siemet grese tas pats doh.gif Tai pagal Knifofijos patarima, pabarsciau pelenais ir palaisciau margancovke thumbup.gif Dar patresiau, tai zydicios dziungles gavosi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 03 birželio 2007 - 13:31