Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Knifofija @ 2007 06 01, 22:08)
Nekask, nes tik susmulkinsi šaknis, o iš 2m. gylio vistiek neiškasi, o tik paskatinsi augimą. Nuo rytojaus nebelis taigi purkšti galėsi ir drąsiai kartok kas tris dienas.

Dabar del koncentracijos g.gif Turim 50ml. Roundup Classic - 360g/l v.t. Tai sake, 50 ml skiesti 3l. vandens. Gal padidinti koncentracija g.gif Ir tada kas 3 dienas - 10 kartu pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 01, 22:19)
Dabar del koncentracijos  g.gif Turim 50ml. Roundup Classic - 360g/l v.t. Tai sake, 50 ml skiesti 3l. vandens. Gal padidinti koncentracija  g.gif Ir tada kas 3 dienas - 10 kartu pioneer.gif

Jokiu būdu, jei koncentraciją padidinsi tik nudeginsi lapus, o į šaknis nepateks, toks efektas lyg nuskintum viršūnes.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 01, 22:24)
Jokiu būdu, jei koncentraciją padidinsi tik nudeginsi lapus, o į šaknis nepateks, toks efektas lyg nuskintum viršūnes.

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 01, 20:06)
Beje, prisiminiau, kad kazkada druska barsteme ir kapuose tarpus tarp pliteliu, taip kovodami su skruzdem  smile.gif

gal prisimeni ir efekta g.gif padejo ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
tris dienas nebuvau siame skyrelyje, tai uztruko beveik 1,5 valandos, kol viska perskaiciau doh.gif biggrin.gif ir kilo mintis-jei buciau moderatore-tai skaitydama-visus Knifofijos postus raudonai ir didesniu sriftu padaryciau lotuliukas.gif jokiu nukrypimu-grynas sukramtytas info thumbup.gif dekui Tau 4u.gif
nenuvertinu ir kitu jokiais budais 4u.gif tiesiog... biggrin.gif

o as tai kaip mazas vaikas dziaugiuosi, kad pagaliau pas mus sklype pradejo piktzoles dygti thumbup.gif taip buvo zeme suplukta, kad siemet pirma karta parode save kokia nors gyvybe... tai nuo dabar prasides ir mano issvajoti darbeliai wub.gif -koki menesiuka tai manau tik akcija-Roundapas vykdysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 01, 23:13)
gal prisimeni ir efekta g.gif padejo ar ne rolleyes.gif

zinok, nelabai prisimenu, buvau maza, labiau rupedavo gelytes, nei skruzdes rolleyes.gif Beto boro rugsties tikrai yra pirkti, joks ne deficitas irnesakyk.gif Radau pas mama, sako pirko neseniai , kurioj vaistinej nepamena unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 02 birželio 2007 - 10:32
Nuo druskos skuzdės tik pakeičia takus, t.y. persikrausto į kitas vietas ( nekartą bandžiau, tai tiesiog pereidavo kiton vieton). O boras man padėjo jų sumažinti, jaučiu reiks vėl kartot.
Atsakyti
Čia prieš tris metus mano želdintos (taip atrodo dabar) sodybos momentai.
Atsakyti
Kaip gražu wub.gif o jau našlaitės kokios įdomios thumbup.gif
Tik foto labai jau didelės gavosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 02, 11:28)
zinok, nelabai prisimenu, buvau maza, labiau rupedavo gelytes, nei skruzdes  rolleyes.gif Beto boro rugsties tikrai yra pirkti, joks ne deficitas irnesakyk.gif Radau pas mama, sako pirko neseniai , kurioj vaistinej nepamena  unsure.gif

na mano kaime gali jo ir nebuti doh.gif nors teks paieskoti ax.gif
nes jau nespeju sluoti trinkeliu mad.gif

QUOTE(Knifofija @ 2007 06 02, 21:08)

nu spalvos lb grazios ir tos naslaites thumbup.gif
tik nelabai eina iziureti kas kaip rolleyes.gif foto perdidelis tongue.gif

o roundapa maisyti su MCPA ar NCPA (nu kazkas panasaus tikslaus pavadinimo nepamenu schmoll.gif )reikia ar nebutina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 02, 21:08)

dieve, kaip gražu....... wub.gif taip galima ir mirt bepavydint...
Atsakyti
gal galetum ideti mazesnes foto Knifofija? Labai noretus normaliai apziuret kas ir kaip..
Atsakyti