Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Labukas 4u.gif

QUOTE(yuki @ 2007 05 31, 20:34)
aš norėčiau dalelės bigsmile.gif , gal protingi žmogai pasakys, kaip daugint? blush2.gif  4u.gif

Hortenziją man mama davė- tiesiog iškasė pusę savosios ir viskas, dabar jau auga lapeliai pas mane thumbup.gif Žiūrėsim kas ten išaugs bigsmile.gif Kai išsiplės galėsiu pasidalinti mirksiukas.gif

Įdedu savo gėlynėlius vėl, šiek tiek su pakeitimais bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Žydi mano braškės
user posted image

Pažiūrėjau tik kad MB vakar žolę pjaudamas mano gėlyną ištrypė doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 06 01, 08:52)
....Įdedu savo gėlynėlius vėl, šiek tiek su pakeitimais  bigsmile.gif ....

nu daigelis po daigelio ir tu gausi tęsti gražią tradicija dalntis tuo, kuo "bagota" biggrin.gif
o pas mane sėkmingai subrendo heliotropo daigeliai kuriuos sėjau pavasarį į dėžutes, tik vakar rankos pasiekė juos persodint į gėlyną, tai dabar lauksiu žiedų ir kvapo smile.gif
Berods Knifofija minėjo, kad juos panašiai kaip pelargonijas galima išsaugoti kitam sezonui ir padauginti ūgliukais, tai jei patiks bandysiu išsaugot per žiemą kokį augalėlį ax.gif
jooo, spartuolė, dar šis sezonas vos prasideda, o aš jau į kitą žiūriu cool.gif
Atsakyti
Tiesa Knifofijos azalijos man darbe nerodė, tai vakar namuose apžiūrėjau, tai labai, labai gražu wub.gif wub.gif O jau spalvos grožis , nerealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 31, 23:35)
Pakenks, rundapas "užmuša" viską ir asiūklį perkokį 10 purškimų. Jums reikėjo jį išnaikinti prieš sėjant veją, dabar jau viskas. Praktiškai jo jau nebeišnaikinsite, nebent ryžtumėtės su rundapu sunaikinti viską, o rudeniop žolę atsėti iš naujo, kitos išeities nežinau (bet aš nevisažinė) Asiūklis šaknis nuleidžia iki 2m, todėl labai sunkiai sunaikinamas.

kad buciau zinojus, kad ten yra tas asiuklis bash.gif
i nama isikelem spalio men, o ju (senu seimininku) ten tipo gelynas buvo uzvarytas tokiu vijokliu ar gele, nzn kaip cia pavadinti user posted image ir jokio asiuklio nei kvapo nebuvo schmoll.gif

QUOTE(jolaxus @ 2007 06 01, 08:17)
Turėjau lygiai tą pačią problemą kai pasisėjom veją. Štai čia buvau temą užvedusi apie tai, paskaityk ir suprasi kas tai per augalas.
Tačiau paguodai galiu pasakyti, kad dabar, po 2-3 metų toj vietoj kur buvo asiūklių sąžalynai vejoje, jų yra labal labai stipriai apmažėję, vos vienas kitas augalėlis - aš niekuo specialiai nepurkščiau, juolab roundup'u, kuris naikina viską kas žalia, taigi ir vejai būtų "kaput"... Tiesa plačialapėms naikinti vis nupurkšdavau veją Banvelu, tačiau manau, kad šis herbicidas tikrai asiūklio neveikia  schmoll.gif
Pradžioje labiau išvešėjusius augalus tiesiog praraudavau, o paskui matyt veją tręšiaint ir jai labiau šakojantis pasikeitė suaugo tvirtesnė velėna ir tikrai asiūklių liko vos kur ne kur. Taigi gal visiškai išnaikinti ir nepavyko, tačiau nebėra taip blogai kaip ką tik po sėjos - sulauksi ir tu tos valandos mirksiukas.gif

labai dekinga uz issamu paaiskinima, tik paskaiciau as ten tavo ta temele, ir klausimas vel iskilo ax.gif
tai tu pilstei ta druska veja ar ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 01 birželio 2007 - 08:29
QUOTE(rena @ 2007 06 01, 09:24)
...paskaiciau as ten tavo ta temele, ir klausimas vel iskilo ax.gif
tai tu pilstei ta druska veja ar ne g.gif

ne, jau sudygusioje vejoje su druska neberizikavau - su ja bandžiau tik ten, kur buvo dar nesėta ir augo bile kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 01, 09:24)
i nama isikelem spalio men, o ju ten tipo gelynas buvo uzvarytas tokiu vijokliu ar gele, nzn kaip cia pavadinti user posted image

o čia ar ne žiemė (Vinca lotyniškai) g.gif Žydi melsvais žiedukais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilingė: 01 birželio 2007 - 08:30
QUOTE(jolaxus @ 2007 06 01, 09:28)
ne, jau sudygusioje vejoje su druska neberizikavau - su ja bandžiau tik ten, kur buvo dar nesėta ir augo bile kas ax.gif

o tai kur bile kas buvo, tai viskas, taip ir sunyko g.gif
Papildyta:
QUOTE(Šilingė @ 2007 06 01, 09:30)
o čia ar ne žiemė (Vinca lotyniškai) g.gif  Žydi melsvais žiedukais  ax.gif

aha, zydi melsvais ax.gif

tai cia kai isikelem i nama, tai ju gelynai visi tokiais apsodinti doh.gif tai dar vis niekaip nebaigiu ju atsikratyti unsure.gif jau taip sunkiai issirauna ir vel po kiek laiko pridygsta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 01, 09:31)
o tai kur bile kas buvo, tai viskas, taip ir sunyko g.gif

nu pirmas įspūdis kad taip, bet vėliau, kai ir ten pasėjom veją tai vistik prasimušdavo dar kur ne kur, tik jau gerokai mažiau, tai jau ir apsiraminau, nes tikrai asiūklis velnio neštas ir pamestas auglas, tenka džiaugtis bent gerokai apmažinus jo plantacijas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 06 01, 09:37)
nu pirmas įspūdis kad taip, bet vėliau, kai ir ten pasėjom veją tai vistik prasimušdavo dar kur ne kur, tik jau gerokai mažiau, tai jau ir apsiraminau, nes tikrai asiūklis velnio neštas ir pamestas auglas, tenka džiaugtis bent gerokai apmažinus jo plantacijas rolleyes.gif

na ka stosiu ir as i kova user posted image

QUOTE(Smiltis @ 2007 06 01, 08:52)

atrodo ispudingai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 01 birželio 2007 - 08:46
QUOTE(jolaxus @ 2007 06 01, 09:37)

pas mane tai niekad nebuvo tiek jo doh.gif Na vienur kitur darze. O siemet blink.gif Dar sakau kaip ispurskem roundupu tai taip ryskiai matosi, geltonam fone , o ten ruosiames zole seti ir pavesine statyti cool.gif unsure.gif Ir gelynuose jo pilna, nu vienuzodziu blink.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 01 birželio 2007 - 09:00
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 01, 09:49)
pas mane tai niekad nebuvo tiek jo  doh.gif Na vienur kitur darze. O siemet  blink.gif Dar sakau kaip ispurskem roundupu tai taip ryskiai matosi, geltonam fone  cool.gif Ir gelynuose jo pilna, nu vienuzodziu  blink.gif  unsure.gif  verysad.gif

nu tikra zaraza user posted image
o dabar kai palijo ziuriu taip daugeti jo pradejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2007 05 31, 21:47)
jezus jezus tiek rasiau o viskas dingo doh.gif  nu tai tada trumpai:

as siulyciau i tuscia vieta sodinti arba du letai augancius, mazai besipleciancius geltonos spalvos, kugio formos spygliuocius ( sorry pavadinimu nezinau ax.gif ), o zeme kad padengtu koki kilimini daugiameti augala..priklauso nuo vietos, kaip ilgai joje buna sauleta ( Knifofija turi daugybe graziu kiliminiu augaleliu wub.gif )arba pilkos spalvos besidriekanti zvaigzdes formos kadugi. galesiu tau jei noresi i az atsiust nuotrauka kaip jis atrodo, nenoriu cia terst. tik aisku reik pries perkant issiklausinet kiek jis pleciasi, kad neuzgoztu paskiau.

OK thumbup.gif atsiųsk
Atsakyti