Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Flowwer @ 2007 05 31, 15:06)
Įkeliu Jums savo, ax.gif
Gal turite kokių patarimų, ką galėčiau laisvoje gėlyno vietoje apgyvendinti ax.gif

Flowwer, ten tas baltas krumas hortenzija blush2.gif ? Niu laaaaabai jis man grazus thumbup.gif Gal zinai kaip jis tiksliai vadinasi, nes maciau ivairiu ziedu, bet sitas man pats paciausias wub.gif Ir ar ilgai jis zydi? ax.gif
Atsakyti
Nu jo berods didžialapė hortenzija(?) ax.gif Pražydo prieš savaitę, o kiek žydės nebepamenu, berods apie 2-3 savaites, labai jau nelepus krūmas ir auga kaip pasiutęs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flowwer: 31 gegužės 2007 - 15:23
QUOTE(Flowwer @ 2007 05 31, 16:21)
Nu jo berods didžialapė hortenzija ax.gif Pražydo prieš savaitę, o kiek žydės nebepamenu, berods apie 2-3 savaites, labai jau nelepus krūmas ir auga kaip pasiutęs ax.gif

Noreciau tokios ax.gif Bet kazkaip tai pasidariau labai nepatikli, kai jau kelinta karta matau ka perka pazistami turguose ir mugese doh.gif Vieni vaziavo baltos alyvos, nusipirko mugej, prazydo sodria violetine spalva blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 31, 16:29)
Noreciau tokios  ax.gif Bet kazkaip tai pasidariau labai nepatikli, kai jau kelinta karta matau ka perka pazistami turguose ir mugese  doh.gif Vieni vaziavo baltos alyvos, nusipirko mugej, prazydo sodria violetine spalva  blink.gif

Vat man įdomu, kaip ją galima būtų padauginti g.gif pasidalinčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2007 05 31, 16:31)

Nu aciu aciu ax.gif Toloka drinks_cheers.gif nebent kai prie juros vaziuosim biggrin.gif
o is po zemes nelenda nauji ugliukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 31, 16:01)
Flowwer, ten tas baltas krumas hortenzija  blush2.gif ? Niu laaaaabai jis man grazus  thumbup.gif Gal zinai kaip jis tiksliai vadinasi, nes maciau ivairiu ziedu, bet sitas man pats paciausias  wub.gif Ir ar ilgai jis zydi?  ax.gif

Tai tikrai ne hortenzija - tai putinas. 4u.gif Hortenzijos žydės vėliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 31 gegužės 2007 - 16:10
turiu putiną, tik Flowwer jis gražesnis wub.gif Nors velniaz žino, savaitgalį mažai žydėjo, gal ryt pamatysiu ir saviškiame grožį wub.gif Ju.Ju galiu pasidalint su tavim ( biškutį arčiau esu, nei Flowwer).
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 05 31, 18:08)
turiu putiną, tik Flowwer jis gražesnis  wub.gif Nors velniaz žino, savaitgalį mažai žydėjo, gal ryt pamatysiu ir saviškiame grožį  wub.gif Ju.Ju galiu pasidalint su tavim ( biškutį arčiau esu, nei Flowwer).

blush2.gif Niu man arciausiai Kaunas ir Jonava smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 31, 18:59)
blush2.gif Niu man arciausiai Kaunas ir Jonava  smile.gif

me too bigsmile.gif Akei, pasidomėsiu kaip čia jį galima būtų "padauginti" ir duosiu žinot wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 05 31, 19:08)
me too  bigsmile.gif Akei, pasidomėsiu kaip čia jį galima būtų "padauginti" ir duosiu žinot wink.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif Ok, jei ka, lauksiu i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2007 05 31, 16:31)

aš norėčiau dalelės bigsmile.gif , gal protingi žmogai pasakys, kaip daugint? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti

Štai atnaujinti vaizdeliai iš kiemo su pirkiniais:

foto reportazas 2
[/quote]

O koks čia spygliuotis 13 nuotraukoje, ir iš kur jį pirkai labai jau gražus... thumbup.gif
Atsakyti