Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Smiltis @ 2007 05 31, 12:35)
...Šiaip merginos jūs jau ant manęs nepykit, bet susidaro toks įspūdis kad čia tema kelioms tik išskirtinėms  doh.gif  blink.gif Gal čia tik man taip atrodo, bet taip jau yra. Ir aš tikrai nesu iš tų konfliktiškų  lotuliukas.gif ir visai nenoriu bartis, taip kad komentarų į šitą mano paskymą nelaukiu, gal tik pamąstymų ar tai nėra  wub.gif

nei čia kas pyksta nei ką, bet kai į klausimą "ar nori pakalbėt apie terasos įrengimą ar apie papuošimą" pamatai atsakyma "apie terasą" tai ir lieka neaišku apie ką mes čia blink.gif
vaikai, gyvenkime draugiškai, šiaip mes čia gyvenime nesibarėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 05 31, 12:35)
Ada pas mus terasa medinė, ir aš labai patenkinta, kitokios nenorėčiau  schmoll.gif
galvojom dar kampe besedką tokią atskirą daryti, bet žiūrim kad tie planai po truputį nuplaukia. Tai reikės galvoti apie stogą turbūt  unsure.gif Pas draugus sode visai patiko tokie stambesni balkiais sudėti o kita dalis peršviečiama, tai taip fainai nei šviečia saulė nei nešviečia  thumbup.gif Nu bet kokiu atveju šįmet pirksim tik skėtį  lotuliukas.gif
Įdėsiu vakare nuotrauką anoj terasų temoj , jei ką ten susirašysim  smile.gif

Šiaip merginos jūs jau ant manęs nepykit, bet susidaro toks įspūdis kad čia tema kelioms tik išskirtinėms  doh.gif  blink.gif Gal čia tik man taip atrodo, bet taip jau yra. Ir aš tikrai nesu iš tų konfliktiškų  lotuliukas.gif ir visai nenoriu bartis, taip kad komentarų į šitą mano paskymą nelaukiu, gal tik pamąstymų ar tai nėra  wub.gif

kiek žiūrėjau žurnalėlius, tai patiko graikiško tipo terasa ( na aš čia taip ją įvardijau, kaip ji ten tiksliai vadinas net nežinau - na bet čia lyrika ax.gif ) : virš terasos eina kaipo namo gegnės, reikiamais atstumais mediniai stulpiai; virš tų gegnių arčiau namo matosi vynuogių lapai ( lyg ir vynuogės ax.gif ), o arčiau išorinės pusės permestas baltas audinys ( drobė, medvilnė) - gaunama pakankamai išsklaidyta šviea ir pačioj terasoj sėdint nėra tamsu.

pamąstymas: geriausia iki 10 suskaičiuot ir ignoruot išskirtinių pasisakymus - savi nervukai žymiai svarbiau nei kreipti dėmesį į tokius niekus wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Zaneta wub.gif Nu labai jau gražių vaizdų wub.gif

Wolke o jūs kaip suprantu tą stogą ir šoną užsisakėt g.gif Padą atskirai darysitės unsure.gif Ir kiek toks malonumas kainuoja ir gal turi kokią nuorodą įmesti kur užsisakinėjot. Žinau kad čia ne Lietuvoj, bet gal kokių minčių kils smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 05 31, 11:35)
Ada pas mus terasa medinė, ir aš labai patenkinta, kitokios nenorėčiau  schmoll.gif
galvojom dar kampe besedką tokią atskirą daryti, bet žiūrim kad tie planai po truputį nuplaukia. Tai reikės galvoti apie stogą turbūt  unsure.gif Pas draugus sode visai patiko tokie stambesni balkiais sudėti o kita dalis peršviečiama, tai taip fainai nei šviečia saulė nei nešviečia  thumbup.gif Nu bet kokiu atveju šįmet pirksim tik skėtį  lotuliukas.gif
Įdėsiu vakare nuotrauką anoj terasų temoj , jei ką ten susirašysim  smile.gif

Šiaip merginos jūs jau ant manęs nepykit, bet susidaro toks įspūdis kad čia tema kelioms tik išskirtinėms  doh.gif  blink.gif Gal čia tik man taip atrodo, bet taip jau yra. Ir aš tikrai nesu iš tų konfliktiškų  lotuliukas.gif ir visai nenoriu bartis, taip kad komentarų į šitą mano paskymą nelaukiu, gal tik pamąstymų ar tai nėra  wub.gif

Wolke, Smiltie, ačiū už atsakymus, lauksiu vakare fotkių terasų temoje 4u.gif
O dėl kitų komentarų - susilaikysiu. Taip sakant - MINTYS YRA LAISVOS cool.gif
Jei įsivaizduojat kad neperskaičiau to kas yra - labai klystat. Man mažai tos info - kuri yra temoje apie terasas, norėjau daugiau kitų asmeninės patirties. Na bet nesigilinsiu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 05 31, 12:57)
Wolke o jūs kaip suprantu tą stogą ir šoną užsisakėt  g.gif Padą atskirai darysitės  unsure.gif Ir kiek toks malonumas kainuoja ir gal turi kokią nuorodą įmesti kur užsisakinėjot. Žinau kad čia ne Lietuvoj, bet gal kokių minčių kils  smile.gif

uzsisakem tik stoga ir tuos kuolus kur ji laiko mirksiukas.gif su padais jie nebuna...cia jau pas kloji ka nori-medi,plyteles,trinkeles.Kur mes uzsisakinejom tai du pavyzdziai ir tebuvo (didele statybiniu medziagu parduotuve -Obi),masine-serijine gamyba,rinkomes ta, kurios aukstis mums tiko
cia gali paziuret ivairiu terasu
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 05 31, 11:56)
niu as galeciau su tavim apie terasa kalbet  mirksiukas.gif mes jau pries koki menesiuka uzsisakem tokia surenkama terasa (zadejo apie puse birzelio pristatyt)
kazkas panasaus i sita
user posted image
matysim kaip cia seksis mums ja surinkt...o po to klosim plyteles  ax.gif stogas toks persisvieciantis,na gal ir nelabai praktiska,bet turesim daugiau saules...matai pasneket galim,bet nieko rimto patart negaliu  smile.gif

Jolaxus faina kelione...Alpes lieka Alpemis,jos grazios ir Austrijoj ir Italijoj,juos nuostabios Sveicarijoj  wub.gif

Dar prasymelis i Knifofija[/COLOR] kaip butu lotyniskas tu kopusteliu pavadinimas  ax.gif bandyciau pas save tokiu paieskot
Papildyta:
maniske azalija irgi tokia oranzine,bet jau balandzio pabaigoje nuzydejo ir rododendrai nuzydeje...vienu zodziu viskas kazkaip per anksti nuzydejo sad.gif neidomu

Kiškio kopūstas vadinasi Oxalis adenophylla
Ir mergaitės tikrai neverta pyktis dėl niekų, bet ir klausinėti nesąmonių taip pat neverta. Matytumėte kokių nesamonių manęs klausia rašydami į AŽ. Skiriasi, kai žmogus ieško atsakymo ir jo neranda, arba nori pasitarti ir kai užduoda klausimą ir laukia kada čia visi puls ieškoti nuorodų, patarimų ir dar nesigėdi parašyti, kad tu girdi greičiau, nes man jau reikia. Tokiems žinoma net neatsakau, o šiaip į geranoriškus klausimus atsakyti visada pasiruošus 4u.gif
Atsakyti
Vat čia man kaip gražu wub.gif Iš viso norėčiau židinio wub.gif Įdomu tik kiek kartų jį užsidegtume g.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Na ir grožybių čia pridėjote, o rododendrų gražumėlis bigsmile.gif ir visa kita labai thumbup.gif Žanetos, žiuriu irgi aplinka labai pasikeitusi nuo ankciau matytų nuotraukų, gražėja viskas, aišku reikia laiko dar kai viskas suaugs ir išsikeros, bet puikiai padirbėjai thumbup.gif Tik, ar neišplauna lietus žemių, kurios yra arčiausiai trinkelių, nes pas mus buvo panašus variantas, tai visą rudenį plovė plovė, kol velėna normaliai neišsikerojo. O aš tai žinokit dvi dienas užsiiminėjau gėlių sodinimu ir galvojimu, kur ką pasodinti, nes mūsų geroji Jolaxus, pasidalyno su manimi savo gėlynais. smile.gif Aišku, kadangi nesu joks specas ir šie metai pirmieji, kai bandau kurti savo gėlynėlį, tai gėlių pavadinimų tegul geriau niekas manes neklausia lotuliukas.gif , nes aš jų paprasčiausiai nepamenu. Žinau tik, kad tikrai pasodinau nakvišą ir rūtelių blush2.gif Bet, nieko metams bėgant viską išmoksiu biggrin.gif Nusižiūrėjau pas Jolaxus nuostabes gėlytes - putoklį, ną jau gražumas neišpasakytas, tai šiandien šiaip ne taip radau parduotuvėj jų sėklų, bandysiu liepos mėn sėti.
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2007 05 31, 13:42)
... Nusižiūrėjau pas Jolaxus nuostabes gėlytes - putoklį, ną jau gražumas neišpasakytas, tai šiandien šiaip ne taip radau parduotuvėj jų sėklų, bandysiu liepos mėn sėti.

klausyk, aš pakelio žinoma neišsaugojusi, pažiūrėk ką ant jo rašo apie žydėjimo trukmę? dabar tai tikrai net "putoja" kaip žydi, įdomu kiek laiko dar džiugins tokia žiedų gausa ax.gif
Atsakyti
Nu jau labai gražių nuotraukyčių pridėjote thumbup.gif
Įkeliu Jums savo, ax.gif
Gal turite kokių patarimų, ką galėčiau laisvoje gėlyno vietoje apgyvendinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flowwer: 31 gegužės 2007 - 14:08
flower, aš pasodinčiau žydinčių vasarinių gėlyčių 4u.gif pagal skonį smile.gif

man jau rankos svyra, taip užsikasusi darbuose, kad neturiu laiko aplinkai verysad.gif pradėjom organizuoti tvorą su kaimynais. neapsisprendžiam, ar pirma juodžemį vežti, ar pirma tvorą tverti g.gif kiek to juodžemio vežti, kaip numatuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2007 05 31, 15:06)
Nu jau labai gražių nuotraukyčių pridėjote thumbup.gif
Įkeliu Jums savo, ax.gif
Gal turite kokių patarimų, ką galėčiau laisvoje gėlyno vietoje apgyvendinti ax.gif

pritariu holiday nuomonei - pasodink vienmečių žydinčių gėlių - šį sezoną pražydės, o kitam galėsi paišyt, fantazuot ką norėtum išgauti iš gėlyno ateityje. Gali paderint kokias ryškiai žydinčias su pilkalapėmis, pvz. žilėmis, vietos yra nemažai galima labai gražiai raštus sukurti, bangomis kokiomis pakaitom žilę su žydinčiomis gėlėmis (sprigės, pelargonijos, serenčiai, begonijos ledinukės ir pan.) pakomponuojant thumbup.gif

QUOTE(holiday @ 2007 05 31, 15:12)
...pradėjom organizuoti tvorą su kaimynais. neapsisprendžiam, ar pirma juodžemį vežti, ar pirma tvorą tverti  g.gif kiek to juodžemio vežti, kaip numatuoti  doh.gif

o tvorą kokią tversit? ar bus pamatas ištisinis ar tik stulpelius kokius tarpais statysit o tarp jų pamato nebus? jei su pamatu tai žemės ir vėliau užsivešit kiekvienas savo pusėj pagal planuojamą reljefą, o jei pamato nebus tai reikia jau iš anksto stulpelius statant apsipręsti dėl paviršius aukščio ir arba juodžemio iš anksto atsivežti, susilyginti ir tokiame aukštyje lipdyti stulpelius arba ir be juodžemio stulpelius kasant jau nusižymėti būsimą žemės aukštį ir tada vėliau iki jo dasipilti juodžemio
nu ir pripyniau aš čia, gal tris kartus perskaičius ką nors suprasi hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 31 gegužės 2007 - 14:45