Aš irgi apie terasą nė bum bum
nu blyn, mergos, tikrai atsibodot su ta terasa
negi sunku paiešką senose temose atlikti?
sulinksniuoji žodį TERASA, TERASOS, TERSAI, TERASĄ, TERASOJE ir paleidi paiešką senose temose
O pradžiai štai buvm kalbėję kadaise
o jei jau klausimą užduodam tai formuluokim konkrečiau, o ne "pakalbėkim apie ūkį ir bites"
negi sunku paiešką senose temose atlikti?
sulinksniuoji žodį TERASA, TERASOS, TERSAI, TERASĄ, TERASOJE ir paleidi paiešką senose temose
O pradžiai štai buvm kalbėję kadaise
o jei jau klausimą užduodam tai formuluokim konkrečiau, o ne "pakalbėkim apie ūkį ir bites"
QUOTE(jolaxus @ 2007 05 30, 14:11)
Zaneta75 man patiko tie akmeniniai grioveliai vandens nubėgimui, nes matosi pas tave šlaitelis toks gavosi gana statokas, tai tikrai turėtų praversti tie latakėliai. O dar labai faina kompozicija svečius prie laiptų pasitinka
o ką iš savo mišrainiukės išrauti ar perkelti, tai tikrai pati sumastysi kai pamatysi kaip viskas plečiasi. Šitoj pradinėj stadijoj tikrai norisi kiek įmanoma apželdinti juodus plotelius, tačiau po metelių matysi kas kur kliūva. Na nebent bendras patarimas didesniems gėlynams - vienos rūšies augalus sodinti didesnėmis grupėmis, tada jie kai suauga, sužydi tai išraiškingiu atrodo kai neišbarstyti chaotiškai po visur, o sutelkti grupelėmis.
beje, dar įsižiūrėjau, nelaibai aiškiai ta vieta matyti, kur eglutė pasodinta, bet ar ne per arti ten vienas kito susodinti medeliai, spygliuočiai ten lyg labai suglausti atrodo vienas aukštas, kitas apvalus, ar jie suaugę vienas kito nestelbs? o gal tiesiog nuotraukose taip atrodo visi krūvoj...
o ką iš savo mišrainiukės išrauti ar perkelti, tai tikrai pati sumastysi kai pamatysi kaip viskas plečiasi. Šitoj pradinėj stadijoj tikrai norisi kiek įmanoma apželdinti juodus plotelius, tačiau po metelių matysi kas kur kliūva. Na nebent bendras patarimas didesniems gėlynams - vienos rūšies augalus sodinti didesnėmis grupėmis, tada jie kai suauga, sužydi tai išraiškingiu atrodo kai neišbarstyti chaotiškai po visur, o sutelkti grupelėmis.
beje, dar įsižiūrėjau, nelaibai aiškiai ta vieta matyti, kur eglutė pasodinta, bet ar ne per arti ten vienas kito susodinti medeliai, spygliuočiai ten lyg labai suglausti atrodo vienas aukštas, kitas apvalus, ar jie suaugę vienas kito nestelbs? o gal tiesiog nuotraukose taip atrodo visi krūvoj...
Aciu labai uz komentarus
Tiesa pasakius jau dabar paziurejus man ten visko per daug yra, bet sudovanotus augalelius reikejo kazkur sukisti - ismesti gi gaila Tad mano "patvorinis" gelynas del zinios buvo nustumtas kitiems metams ir viska ka turejau sutalpino sis gelynelis. Gal po truputi per vasara pasikrapstysiu ir ka nors pataisysiu, tik kad augaleliai nuo dazno perkelinejimo gali ant manes supykti... na bet nuostoliu manau cia neisvengsi - budamas neprofesionalas klaidu daugiau padarai... Si sezona kaip nors isgyvensiu (juk jis man name tik pirmas! ), kitam sezonui ziema beaugindama pilva pasidarysiu plana, zuikis mano turetu biskiuka iki naujo sezono paaugti (turetu gimti sausio gale), tada su nauja energija kibsiu i darbus
Merginos, turiu klausimą ne į temą (klink-klink)
Negalim atsiginti kregždžių - suka lizdus pastogėj, o mes visai nenorim jų kaimynystės (blogiečiai mes ). Vyras jau antra savaitė kasdien su srove plauna viską lauk, o jos atkaklios - vėl susuka per dieną. Kaip jas atbaidyti????
Negalim atsiginti kregždžių - suka lizdus pastogėj, o mes visai nenorim jų kaimynystės (blogiečiai mes ). Vyras jau antra savaitė kasdien su srove plauna viską lauk, o jos atkaklios - vėl susuka per dieną. Kaip jas atbaidyti????
QUOTE(kasiopeja @ 2007 05 31, 11:07)
gal čia ką rasi
o mes irgi turim pastogėj lizdą, bet gerai, kad šiaurinėj pusėj, kur kambarys yra neintensyviai gyvenamas, tai menkai tetrukdo, o pirmaisiais metais buvo įsikūrę rytinėj pusėj tai nudergdavo visas sveitainės palanges, bet vyras nukrapštė, tai jos vėl įsikūrė, tik jau kitam sklaute, tai ten jau ir palikom tegul sau gyvena
QUOTE(ADA @ 2007 05 31, 08:55)
niu as galeciau su tavim apie terasa kalbet mes jau pries koki menesiuka uzsisakem tokia surenkama terasa (zadejo apie puse birzelio pristatyt)
kazkas panasaus i sita
matysim kaip cia seksis mums ja surinkt...o po to klosim plyteles stogas toks persisvieciantis,na gal ir nelabai praktiska,bet turesim daugiau saules...matai pasneket galim,bet nieko rimto patart negaliu
Jolaxus faina kelione...Alpes lieka Alpemis,jos grazios ir Austrijoj ir Italijoj,juos nuostabios Sveicarijoj
Dar prasymelis i Knifofija[/COLOR] kaip butu lotyniskas tu kopusteliu pavadinimas bandyciau pas save tokiu paieskot
Papildyta:
maniske azalija irgi tokia oranzine,bet jau balandzio pabaigoje nuzydejo ir rododendrai nuzydeje...vienu zodziu viskas kazkaip per anksti nuzydejo neidomu
QUOTE(kasiopeja @ 2007 05 31, 11:07)
Negalim atsiginti kregždžių - suka lizdus pastogėj, ...
Negalim atsiginti kregždžių - suka lizdus pastogėj, ...
Pas mus gyvena varnenai ir zvirbliai Zvirbliai kaip tik turi du lizdus prie miegamojo langu O mum faina Ryte turim gyvus zadintuvelius O kregzdes gyvena virs kito kambario Vienu zodziu ne namas o pauksciu narvelis
Va sirses pernai irgi lizda susisuko tai cia jau negerai
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 31, 12:00)
...Vienu zodziu ne namas o pauksciu narvelis ...
gal ir geras ženklas - vadinasi "teisingas" namas, jei visi gyvi padarai nori įsikurti
QUOTE(jolaxus @ 2007 05 31, 12:07)
gal ir geras ženklas - vadinasi "teisingas" namas, jei visi gyvi padarai nori įsikurti
Aha, ir namas geras, ir darzas geras, net po zeme kurmiai jaucia gera atmosfera
Ada pas mus terasa medinė, ir aš labai patenkinta, kitokios nenorėčiau
galvojom dar kampe besedką tokią atskirą daryti, bet žiūrim kad tie planai po truputį nuplaukia. Tai reikės galvoti apie stogą turbūt Pas draugus sode visai patiko tokie stambesni balkiais sudėti o kita dalis peršviečiama, tai taip fainai nei šviečia saulė nei nešviečia Nu bet kokiu atveju šįmet pirksim tik skėtį
Įdėsiu vakare nuotrauką anoj terasų temoj , jei ką ten susirašysim
Šiaip merginos jūs jau ant manęs nepykit, bet susidaro toks įspūdis kad čia tema kelioms tik išskirtinėms Gal čia tik man taip atrodo, bet taip jau yra. Ir aš tikrai nesu iš tų konfliktiškų ir visai nenoriu bartis, taip kad komentarų į šitą mano paskymą nelaukiu, gal tik pamąstymų ar tai nėra
galvojom dar kampe besedką tokią atskirą daryti, bet žiūrim kad tie planai po truputį nuplaukia. Tai reikės galvoti apie stogą turbūt Pas draugus sode visai patiko tokie stambesni balkiais sudėti o kita dalis peršviečiama, tai taip fainai nei šviečia saulė nei nešviečia Nu bet kokiu atveju šįmet pirksim tik skėtį
Įdėsiu vakare nuotrauką anoj terasų temoj , jei ką ten susirašysim
Šiaip merginos jūs jau ant manęs nepykit, bet susidaro toks įspūdis kad čia tema kelioms tik išskirtinėms Gal čia tik man taip atrodo, bet taip jau yra. Ir aš tikrai nesu iš tų konfliktiškų ir visai nenoriu bartis, taip kad komentarų į šitą mano paskymą nelaukiu, gal tik pamąstymų ar tai nėra
Taip pagalvojau, kad gal ir jums pravers svieziu minciu
Varciau surinkta "mano svajoniu sodo" korteliu kolekcija, ir uzpludo jausmas - Dieve koks grozis! Ir per kiek laiko toks suauga?
vat pvz toki zydinciu gyvatvoriu patvori planuoju ir pas save pasidaryti (kadanors - kol viskas suaugs)
1.
o vat toki gelyna noreciau "persikelti" pas save, tik beda - ne visus augalus atpazystu
2.
ir dar keletas graziu vaizdeliu
3.
4.
Graziai paslepta terasa:
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Papildyta:
11.
12.
13.
14.
15.
16.
gal kas zinot koks cia medis? mane jis tiesiog uzbure... ZIedai panasus kaip budlejos...
17.
18.
19.
Varciau surinkta "mano svajoniu sodo" korteliu kolekcija, ir uzpludo jausmas - Dieve koks grozis! Ir per kiek laiko toks suauga?
vat pvz toki zydinciu gyvatvoriu patvori planuoju ir pas save pasidaryti (kadanors - kol viskas suaugs)
1.
o vat toki gelyna noreciau "persikelti" pas save, tik beda - ne visus augalus atpazystu
2.
ir dar keletas graziu vaizdeliu
3.
4.
Graziai paslepta terasa:
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Papildyta:
11.
12.
13.
14.
15.
16.
gal kas zinot koks cia medis? mane jis tiesiog uzbure... ZIedai panasus kaip budlejos...
17.
18.
19.
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 05 31, 12:38)
Ir as tokio noriu Ne tai kad noriu, o cia vienintele butu man iseitis Ir dabar tikrai sudinsiu viska reciau, lai jau buna juoda zeme pirmus - antrus metukus, bet kad nereiketu vel visko retinti
Šiaip merginos jūs jau ant manęs nepykit, bet susidaro toks įspūdis kad čia tema kelioms tik išskirtinėms Gal čia tik man taip atrodo, bet taip jau yra.
Niu mano nuomone, kad cia visos fainos ir draugiskos Tik kartais, man paciai atrodo, kad yra tokiu , kurios uzduoda klausimus pries tai pacios nepasidomejusios apie rupima tema Jausmas toks "aj ko as cia gaisiu savo laika, ieskosiu,... rasiu, ar nerasiu. Verciau paklausiu, tegu atsakineja, vis greiciau bus " Nes paziurekit kokie ishsamus jolaxus ir Knifofijos atsakymai Bet irgi zmones ne is palubinsko atsakineja ir pasigooglina ir dar kaip nors suranda atsakimu