Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Knifofija noriu paklausti ar Lontrelas naikina ramūnėles g.gif nes pas mane jų pilna veja doh.gif pirma nesupratau kas čia,maniau kokie laukiniai krapai blush2.gif o dabar dašuto.Tai jos kokios bjaurios,jei rauni tai duobės gilios pasilieka o nuo jų kai nupjauni veją tai ir labai aštru pėdoms.Tai mastau gal rondapu su teptuku reikės jas tepti,kad su kaimyne nesipykti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 30 gegužės 2007 - 21:38
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 28, 15:43)
ax.gif kvepia Boro rugsties isigijimo operacija Y  lotuliukas.gif

Gal galite kuri paaiškinti kaip tą boro rūgštį naudoti kovojant prieš skruzdes. Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2007 05 30, 22:37)
Knifofija noriu paklausti ar Lontrelas naikina ramūnėles  g.gif  nes pas mane jų pilna veja  doh.gif  pirma nesupratau kas čia,maniau kokie laukiniai krapai  blush2.gif  o dabar dašuto.Tai jos kokios bjaurios,jei rauni tai duobės gilios pasilieka o nuo jų kai nupjauni veją tai ir labai aštru pėdoms.Tai mastau gal rondapu su teptuku reikės jas tepti,kad su kaimyne nesipykti  g.gif

Naikina, nes ramunėlės skiltiniai augalai. Dabar paaiškinsiu: augaliukai kurie dygdami išleidžia du lapelius (pomidorai, pupelės, balandos, agurkai, ramunėlės ir t.t) vadinami skiltiniais.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 30, 18:42)
Vilkdalgiai ir lelijos sodinami žydėjimo metu, nes tuo metu pradeda leisti naujas šaknis.

o čia netikėta, džiaugiuosi tai sužinojusi rolleyes.gif - žiūrėjau į pora besiskleidžiančių vilkdalgių kelmų ir maniau laukti rudens reikės, sprendžiau kaip čia juos kažkur iškraustyti, nes jau pradėjo trukdyti gretimiems augalams, o pasirodo pats laikas dabar jų imtis smile.gif
bingo, artimiausiu metu keliaus jie kažkur kitur thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistė S @ 2007 05 30, 22:14)
Gal galite kuri paaiškinti kaip tą boro rūgštį naudoti kovojant prieš skruzdes. Ačiū!

boro rūgštį reik sumaišyti su cukraus pudra ir paberti kur skruzdės gyvena/keliauja ir pan. tik reik, kad būtų sausa mirksiukas.gif 4u.gif

knifofija, jei dar liks tų kiškio kopūstėlių norėčiau ir aš ax.gif

mes šiandien ir ruošėmės daryt skruzdžių vyjimo akciją, bet turbūt lis, tai teks kitai dienai atidėti doh.gif kol buvom išsikraustę, visai apipuolė medžius, krūmus ir dar skruzdėlyną kraut pradėjo mad.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Tai nekalbat su manim apie terasą cool.gif
Juk ji irgi prie namo aplinkos priklauso blush2.gif
Atsakyti
Na pas jus ir grožis, visos gėlytės nuostabios ax.gif
Parodysiu ir aš savo gėlynus smile.gif

Na o mano rododendras pusiau prasiskleidė ir lapai stipriai nurudavę lapai, tiesiog kraštai ruduoja ir džiūsta, gal žinot kas per bėda g.gif vakare nufotografuosiu smile.gif
Atsakyti
[quote=smth1,2007 05 30, 15:00]
trodo kai neišbarstyti chaotiškai po visur, o sutelkti grupelėmis. smile.gif
As noreciau paantrinti jolaxus- mano asmenine nuomone net kai suzels visi augaleliai pas tave is uzstos plika zeme- vistiek gali likti bardakelis, nes visu augalu po 1. Siulyciau sisteminti, dar galvojant ir apie tu augaleliu aukscius- zemiausius sodinant prie krastu, auksciausius viduryje. ( kad is sono ziurint gautusi trikampis). ZInoma yra ivairiu variantu galimu, cia tik isdesciau kas man grazu smile.gif

žinoma jūs teisios dėl augalų susisteminimo kad gražiau žiūrisi, bet aš labai suprantu Zaneta75 nes taip nesinori žiūrėti į ta pliką dirvoną o tie augaliukai tokie mažučiai. o kai suaugs tai ir pakoreguos kur reikia. pamatys kas kaip žydi kas su kuo derisi kas ne. Aš irgi vaikštau apie savo gėlynus ir jau tik šiemet matau kas kaip suvešėjo kas kaip ir kiek ilgai žydi o tada ir koreguosiu. Man tai irgi labai patiko lietaus latakėliai.

Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 30, 20:12)
Turėsiu.  4u.gif

Aš irgi norėčiau į eilę prie kopūstėlių.
Papildyta:
QUOTE(ADA @ 2007 05 31, 08:55)
Tai nekalbat su manim apie terasą  cool.gif
Juk ji irgi prie namo aplinkos priklauso  blush2.gif

o ka tunori apie terasą kalbėti ar kaip ją padaryti ar kaip papuošti
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2007 05 31, 08:55)

Paskaityk cia http://www.supermama...?...=89255&st=0
Atsakyti
QUOTE(ilonadz @ 2007 05 31, 08:10)
Aš irgi norėčiau į eilę prie kopūstėlių.
Papildyta:

Apie terasą blush2.gif

QUOTE(reg @ 2007 05 31, 08:18)

Perskaičiau jau du kartus blush2.gif
Atsakyti

Apie terasą  blush2.gif 

Nesupykit , bet hihihi.gif Pokalbis aklo su kurciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 31, 10:22)