Knifofija noriu paklausti ar Lontrelas naikina ramūnėles nes pas mane jų pilna veja pirma nesupratau kas čia,maniau kokie laukiniai krapai o dabar dašuto.Tai jos kokios bjaurios,jei rauni tai duobės gilios pasilieka o nuo jų kai nupjauni veją tai ir labai aštru pėdoms.Tai mastau gal rondapu su teptuku reikės jas tepti,kad su kaimyne nesipykti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 28, 15:43)
kvepia Boro rugsties isigijimo operacija Y
Gal galite kuri paaiškinti kaip tą boro rūgštį naudoti kovojant prieš skruzdes. Ačiū!
QUOTE(Kaliteja @ 2007 05 30, 22:37)
Knifofija noriu paklausti ar Lontrelas naikina ramūnėles nes pas mane jų pilna veja pirma nesupratau kas čia,maniau kokie laukiniai krapai o dabar dašuto.Tai jos kokios bjaurios,jei rauni tai duobės gilios pasilieka o nuo jų kai nupjauni veją tai ir labai aštru pėdoms.Tai mastau gal rondapu su teptuku reikės jas tepti,kad su kaimyne nesipykti
Naikina, nes ramunėlės skiltiniai augalai. Dabar paaiškinsiu: augaliukai kurie dygdami išleidžia du lapelius (pomidorai, pupelės, balandos, agurkai, ramunėlės ir t.t) vadinami skiltiniais.
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 30, 18:42)
Vilkdalgiai ir lelijos sodinami žydėjimo metu, nes tuo metu pradeda leisti naujas šaknis.
o čia netikėta, džiaugiuosi tai sužinojusi - žiūrėjau į pora besiskleidžiančių vilkdalgių kelmų ir maniau laukti rudens reikės, sprendžiau kaip čia juos kažkur iškraustyti, nes jau pradėjo trukdyti gretimiems augalams, o pasirodo pats laikas dabar jų imtis
bingo, artimiausiu metu keliaus jie kažkur kitur
QUOTE(Aistė S @ 2007 05 30, 22:14)
Gal galite kuri paaiškinti kaip tą boro rūgštį naudoti kovojant prieš skruzdes. Ačiū!
boro rūgštį reik sumaišyti su cukraus pudra ir paberti kur skruzdės gyvena/keliauja ir pan. tik reik, kad būtų sausa
knifofija, jei dar liks tų kiškio kopūstėlių norėčiau ir aš
mes šiandien ir ruošėmės daryt skruzdžių vyjimo akciją, bet turbūt lis, tai teks kitai dienai atidėti kol buvom išsikraustę, visai apipuolė medžius, krūmus ir dar skruzdėlyną kraut pradėjo
Tai nekalbat su manim apie terasą
Juk ji irgi prie namo aplinkos priklauso
Juk ji irgi prie namo aplinkos priklauso
Na pas jus ir grožis, visos gėlytės nuostabios
Parodysiu ir aš savo gėlynus
Na o mano rododendras pusiau prasiskleidė ir lapai stipriai nurudavę lapai, tiesiog kraštai ruduoja ir džiūsta, gal žinot kas per bėda vakare nufotografuosiu
Parodysiu ir aš savo gėlynus
Na o mano rododendras pusiau prasiskleidė ir lapai stipriai nurudavę lapai, tiesiog kraštai ruduoja ir džiūsta, gal žinot kas per bėda vakare nufotografuosiu
[quote=smth1,2007 05 30, 15:00]
trodo kai neišbarstyti chaotiškai po visur, o sutelkti grupelėmis.
As noreciau paantrinti jolaxus- mano asmenine nuomone net kai suzels visi augaleliai pas tave is uzstos plika zeme- vistiek gali likti bardakelis, nes visu augalu po 1. Siulyciau sisteminti, dar galvojant ir apie tu augaleliu aukscius- zemiausius sodinant prie krastu, auksciausius viduryje. ( kad is sono ziurint gautusi trikampis). ZInoma yra ivairiu variantu galimu, cia tik isdesciau kas man grazu
žinoma jūs teisios dėl augalų susisteminimo kad gražiau žiūrisi, bet aš labai suprantu Zaneta75 nes taip nesinori žiūrėti į ta pliką dirvoną o tie augaliukai tokie mažučiai. o kai suaugs tai ir pakoreguos kur reikia. pamatys kas kaip žydi kas su kuo derisi kas ne. Aš irgi vaikštau apie savo gėlynus ir jau tik šiemet matau kas kaip suvešėjo kas kaip ir kiek ilgai žydi o tada ir koreguosiu. Man tai irgi labai patiko lietaus latakėliai.
Papildyta:
Aš irgi norėčiau į eilę prie kopūstėlių.
Papildyta:
o ka tunori apie terasą kalbėti ar kaip ją padaryti ar kaip papuošti
trodo kai neišbarstyti chaotiškai po visur, o sutelkti grupelėmis.
As noreciau paantrinti jolaxus- mano asmenine nuomone net kai suzels visi augaleliai pas tave is uzstos plika zeme- vistiek gali likti bardakelis, nes visu augalu po 1. Siulyciau sisteminti, dar galvojant ir apie tu augaleliu aukscius- zemiausius sodinant prie krastu, auksciausius viduryje. ( kad is sono ziurint gautusi trikampis). ZInoma yra ivairiu variantu galimu, cia tik isdesciau kas man grazu
žinoma jūs teisios dėl augalų susisteminimo kad gražiau žiūrisi, bet aš labai suprantu Zaneta75 nes taip nesinori žiūrėti į ta pliką dirvoną o tie augaliukai tokie mažučiai. o kai suaugs tai ir pakoreguos kur reikia. pamatys kas kaip žydi kas su kuo derisi kas ne. Aš irgi vaikštau apie savo gėlynus ir jau tik šiemet matau kas kaip suvešėjo kas kaip ir kiek ilgai žydi o tada ir koreguosiu. Man tai irgi labai patiko lietaus latakėliai.
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 30, 20:12)
Turėsiu.
Papildyta:
QUOTE(ADA @ 2007 05 31, 08:55)
QUOTE(ADA @ 2007 05 31, 08:55)
Paskaityk cia http://www.supermama...?...=89255&st=0
QUOTE(ilonadz @ 2007 05 31, 08:10)
Papildyta:
Papildyta:
Apie terasą
QUOTE(reg @ 2007 05 31, 08:18)
Perskaičiau jau du kartus
Apie terasą
Nesupykit , bet Pokalbis aklo su kurciu
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 31, 10:22)