Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 05 30, 14:11)
Zaneta75  Na nebent bendras patarimas didesniems gėlynams - vienos rūšies augalus sodinti didesnėmis grupėmis, tada jie kai suauga, sužydi tai išraiškingiu a

trodo kai neišbarstyti chaotiškai po visur, o sutelkti grupelėmis. smile.gif

As noreciau paantrinti jolaxus- mano asmenine nuomone net kai suzels visi augaleliai pas tave is uzstos plika zeme- vistiek gali likti bardakelis, nes visu augalu po 1. Siulyciau sisteminti, dar galvojant ir apie tu augaleliu aukscius- zemiausius sodinant prie krastu, auksciausius viduryje. ( kad is sono ziurint gautusi trikampis). ZInoma yra ivairiu variantu galimu, cia tik isdesciau kas man grazu smile.gif

Ir dar- labai jaukus vazoneliai prie duru, o suniukai tai is vis wub.gif wub.gif wub.gif ypac retriveriukas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 30 gegužės 2007 - 14:04
QUOTE(zigzag @ 2007 05 30, 11:29)
Bulvės, sodai actara purškiami ne vėliau kaip 14 dienų iki derliaus nuėmimo. Žirniai, daržovės – ne vėliau 21 dienos.
Actara tikrai netinka erkėms naikinti. Reikėtų purkšti Karate, NeemAzaliu arba Fitovermu.

Labai didelis dėkui aciuks.gif 4u.gif

Knifofija,tiesiog kvapą gniaužia,kaip gražu bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif Aš irgi pirmą kartą tokius kopūstėlius matau. Pas mane tokie,kaip rodė kažkuri iš merginų ax.gif
O čia mano rododendras pražydo ax.gif

user posted image
Atsakyti
Knifofija su Jolajuxs manau nori mums sirdis susprogdinti su savo grozybemis . na bet ta Knifofijos azalija .......man net zada ateme toks grozis ...na spalva spalva assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 30, 13:41)
na štai mano kopūstėliai
user posted image

Pagaliau aš juos radau clap.gif Knifofija, gal turėsi parduoti rudenį ar pavasarį kokį, nors pačią mažiausią šaknytęblush-anim-cl.gif Būsiu labai dėkinga ax.gif Prieš keletą metų tokių buvau nusipirkusi atrodo Florexlite, bet po žiemos išnyko. Daugiau tokių pirkti kad ir kiek ieškojau niekur neužtikau, o tokie gražučiai wub.gif
Atsakyti
Labai graži azalija thumbup.gif ir pas mane tokios pat spalvos, bet dar visai mažytė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 05 30, 13:49)

user posted image

Sveika, čia pas tave šilagėlė pasodinta tarp kadugio ir rododendro - neaugs - jai reikia saulės ir ne tokio rūgštaus dirvožemio kaip rododendrui g.gif
Atsakyti
Niu as pritarsiu, kad biskiuka peranksta pasidarys augaliukam, jau vos ne kita met ax.gif Nes pati pernai rudeni sunesiau geles i viena (laikina vieta), tai dar va pavasari atrode thumbup.gif Bet dabar, biski jau suku galvele kaip ir ka cia praretinti rudeniop g.gif Irisai issiplete, kitos geles irgi doh.gif Jauciu reikes palei tvora daryt gelynus ax.gif Nieko nebus kitaip cool.gif
Klausykit, irisam nekenkia dazni persodinimai blush2.gif Jei as rudeni biski vel praretinsiu ir persodinsiu kitur, nieko tokio g.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad irisams persodinimai visiškai "dzin". Mes prieš dvi savaites važiavom tokiu šunkeliu, pamačiau, kad kažkokio gudručio atvežta ir pakelėje grunto išpilta. Ir ant tos krūvos irisų lapeliai žaliuoja. Širdis neleido pravažiuoti pro šalį : pareikalavau šeimynos sustoti, išsikasiau tuos vargšiukus ir nugabenus pas mamą sukišau į pakampę. Aišku, nieko gero iš tų irisų nesitikėjau, galvojau, kad tai greičiausiai tie senoviniai, pusiau laukiniai geltonieji. Ir ką jūs manot, šiandien pamačiau, kad keli jau žiedynus iškėlė. Bent jau vienas tai tikrai bus mėlynas biggrin.gif Lauksiu, kokių dar bus.
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2007 05 30, 13:05)
ziedai truputi panasus i surfiniju ar petuniju .dar nebuvau macius .o jie daugemeciai? g.gif

Taip
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 30, 17:10)
Niu as pritarsiu, kad biskiuka peranksta pasidarys augaliukam, jau vos ne kita met  ax.gif Nes pati pernai rudeni sunesiau geles i viena (laikina vieta), tai dar va pavasari atrode  thumbup.gif Bet dabar, biski jau suku galvele kaip ir ka cia praretinti rudeniop  g.gif Irisai issiplete, kitos geles irgi  doh.gif Jauciu reikes palei tvora daryt gelynus  ax.gif Nieko nebus kitaip  cool.gif
Klausykit, irisam nekenkia dazni persodinimai  blush2.gif Jei as rudeni biski vel praretinsiu ir persodinsiu kitur, nieko tokio  g.gif

Vilkdalgiai ir lelijos sodinami žydėjimo metu, nes tuo metu pradeda leisti naujas šaknis.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 30, 12:29)
Gryžau iš Vilniaus ir štai kokį grožį namie radau

Labai graži wub.gif o ir kiškiakopūstėliai nuostabūs.

QUOTE(nengamo @ 2007 05 30, 15:34)
O čia mano rododendras pražydo ax.gif

Ohoho kokia nuostabi spalva.Reikėtų ir man tokio groio paieškoti ax.gif
Atsakyti
Kol sulaksčiau į Ž
Papildyta:
ups kažkas nutiko .Kol sulaksčiau į Žalią stotelę nusipirkt Actaro grįžusi radau dar daugiau patarimų tai ką ryt vėl į parduotuvę susiperku ką randu ir namie studijuoju kas kam daugiau kenkia ir padeda biggrin.gif Knifofija gal galima užsirašyt į norinčiu įsigyt nuostabių kopūstėlių eilę?Jei ko nemaišau lyg tai toj pačioj Lietuvos pusėj gyvenam friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2007 05 30, 16:23)
Pagaliau aš juos radau clap.gif Knifofija, gal turėsi parduoti rudenį ar pavasarį kokį, nors pačią mažiausią šaknytęblush-anim-cl.gif Būsiu labai dėkinga ax.gif Prieš keletą metų tokių buvau nusipirkusi atrodo Florexlite, bet po žiemos išnyko. Daugiau tokių pirkti kad ir kiek ieškojau niekur neužtikau, o tokie gražučiai wub.gif

Turėsiu. 4u.gif
Atsakyti