Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Knifofija @ 2007 05 30, 12:29)
Gryžau iš Vilniaus ir štai kokį grožį namie radau...

koooooooooks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
o aš į kelionę išvažiuodama palikau besiskleidžiantį rododendrą, o grįžusi radau visai bebaigiantį žydėt - taip spustelėjo per tą karštą savaitę, gal dar šeima nesuskato daugiau palieti, tai ir nespėjau pasidžiaugti pilnu žydėjimu... unsure.gif
Atsakyti
na štai mano kopūstėliai
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 30, 12:41)
na štai mano kopūstėliai...

gražuoliukai wub.gif dabar galvoju, kad ko gero nėra tekę matyti tokio augalėlio rolleyes.gif gal jis dar retai auginamas? o gal tiesiog nepastebėdavau... unsure.gif
Atsakyti
ojei kokie faini kopusteliai wub.gif thumbup.gif butinai ieskosiu kur galima isigyti tokiu tongue.gif
o kas liecia tuos zalius vabaliukus tai mes pirkom zalioj stotelej muilo ir sodos tirpalo thumbup.gif nuo serbentu dingo rolleyes.gif o nupurskem kolonines obelys tai irgi zuvo, bet lapai parudavo, atrodo kai parudyje, tokios rudai oranzines spalvos blink.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 30 gegužės 2007 - 11:51
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 30, 10:41)
na štai mano kopūstėliai
user posted image
user posted image

ziedai truputi panasus i surfiniju ar petuniju .dar nebuvau macius .o jie daugemeciai? g.gif
Atsakyti
Gryžau iš Vilniaus ir štai kokį grožį namie radau
user posted image
user posted image
O dabar mačiau jau kiškio kopūstai pražydo, lekiu fotkinti, nes žydi tik iki pietų  tongue.gif

Ale grožis!!!! blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Fantastika!
Papildyta:
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 05 28, 09:28)
Oi kaip planavau atvaziuoti bet neleido sveikata verysad.gif , praeita savaite taip "pasiardziau" po kiema, kad savaitgali teko guleti kojas pakelus (nes testas parode, kad mano treciasis jau pakeliui...  nestuke.gif  lotuliukas.gif ) Teks siek tiek apriboti savo veikla, nes pirmi du nestumai buvo kad sunkus, tai sis nemanau kad bus kitoks  blink.gif
Bet as jusu nepaliksiu  4u.gif Vis pasiziuresiu kaip jus puosiates, o prie progos ikelsiu jusu teismui ir ka as "besiardydama" nuveikiau  biggrin.gif

na kaip ir zadejau keliu savo paskutiniuosius siemet 'pasidraskymus' kieme biggrin.gif
gelyneleis mano gavosi toks biski "mishrainjukas", bet kol kas man grazu wub.gif , kai nebebus - kraustysiu ka nors kur nors biggrin.gif
O jei kas turit kokiu konkreciu pasiulymu 'a lia' "ismesk", "perkelk" ir pan busiu baisiai dekinga 4u.gif Tadu bandysiu su savo nestuke.gif blogumais ir apsnudimais "pasitvarkyti" kai bus pavesis karsta.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Dar siek tiek daugiau CIA
Atsakyti
user posted image

kaip vadinasi tas grožis? wub.gif
Atsakyti
Zaneta75, man gražu, neesu aš profė blush2.gif
Turiu klausimą blush2.gif Paieška pasinaudojau, bet neradau.
Gal kuri papasakotumėte kaip įsirenginėjote terasą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2007 05 30, 13:51)
kaip vadinasi tas grožis? wub.gif

šitas grožis tai azalija. ir aš pritariu labai gražu. Bet mane labiau sužavėjo kiškio kopūstėliai Knifofijos. jau kažkas buvo idėjas kiškio kopūstėlius bet visai kitokius ten tikrai lapai buvo panašūs į kiškio kopūstėlius bet šitie tai fantastiški.
Atsakyti
As norejau jusu paklaust kas gali buti mano pelargonijoms... Is apacios lapu pasidaro tokios nedideles sviesio demeles (atrodo lyg lapas per tas demeles persisviestu), po to jos paruduoja ir visas lapas pasidaro rudas, tada jis nukrenta. Jau nezinau kiek lapu tiek nukrito, bet net neisivaizduoju kas jom blogai... g.gif
Atsakyti
Zaneta75 man patiko tie akmeniniai grioveliai vandens nubėgimui, nes matosi pas tave šlaitelis toks gavosi gana statokas, tai tikrai turėtų praversti tie latakėliai. O dar labai faina kompozicija svečius prie laiptų pasitinka thumbup.gif
o ką iš savo mišrainiukės išrauti ar perkelti, tai tikrai pati sumastysi kai pamatysi kaip viskas plečiasi. Šitoj pradinėj stadijoj tikrai norisi kiek įmanoma apželdinti juodus plotelius, tačiau po metelių matysi kas kur kliūva. Na nebent bendras patarimas didesniems gėlynams - vienos rūšies augalus sodinti didesnėmis grupėmis, tada jie kai suauga, sužydi tai išraiškingiu atrodo kai neišbarstyti chaotiškai po visur, o sutelkti grupelėmis. smile.gif
beje, dar įsižiūrėjau, nelaibai aiškiai ta vieta matyti, kur eglutė pasodinta, bet ar ne per arti ten vienas kito susodinti medeliai, spygliuočiai ten lyg labai suglausti atrodo vienas aukštas, kitas apvalus, ar jie suaugę vienas kito nestelbs? o gal tiesiog nuotraukose taip atrodo visi krūvoj... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(zmonele @ 2007 05 30, 14:03)
As norejau jusu paklaust kas gali buti mano pelargonijoms... Is apacios lapu pasidaro tokios nedideles sviesio demeles (atrodo lyg lapas per tas demeles persisviestu), po to jos paruduoja ir visas lapas pasidaro rudas, tada jis nukrenta. Jau nezinau kiek lapu tiek nukrito, bet net neisivaizduoju kas jom blogai... g.gif

gal tiesiog staiga išneštos į atvirą saulę nudegė kai gavo padidintą tiesioginių spindulių dozę g.gif
na ir laistymo režimą kontroliuoti reikia, kad nebūtų perdžiūvę ar užmirkę....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 30 gegužės 2007 - 13:15
Mergaites, atsiprašau, bet su paieška kažkaip sunkoka...nerandu ko reikia net "paguglinus".

Man reikia susiplanuoti iėjimą į namą - bus vietos abipus durų pasodinti ką nors.Klinkerinių trinkelių įėjime bus kvadratai, skirti augalams.
Norėčiau ten pasodinti medelius svyrančius, kurie atrodo kaip "ant koto". Yra variantas - gluosnis blindė, gretimuose sklypuose mačiau kažkokius margalapius medelius, galbūt skiepytus.
Bet labai patiko kažkuriame poste parašyta, kad būna ir svyrantis šermukšnis. Puiki idėja- ir žydi, ir uogas turi, ir pagal tautosaką saugo nuo blogos akies.
Klausimas
Ar svyrantis kuo skiriasi nuo įprastinio?GAL KURI TURITE SVYRANČIO ŠERMUKŠNIO FOTO?

Gal kuri turite kokių kitos rūšies medelių pasisodinusios ir galit patarti kurie mažiausiai reiklūs?
Mano durys į pietrytinę pusę, tačiau nėra labai saulėta, nes užstoja kiti medžiai gatvėje.

Tuoj įsijungsiu į jūsų diskusijų būrelį, nes aplinka labai domiuosi, turiu daržą, sodas pasodintas tik dar augalai nesuplanuoti , laukiu kada trinkeles sudės

Ir - labai gražu azalija!!!!!
drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 30, 11:29)
user posted image
user posted image
O dabar mačiau jau kiškio kopūstai pražydo, lekiu fotkinti, nes žydi tik iki pietų  tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simomama: 30 gegužės 2007 - 13:41