Įkraunama...
Įkraunama...

Desertinis varškės sūris su žele

as pirkau melynam pakeli ax.gif
Atsakyti
vakar dariau sy skanesta, tai buvo vaiko kriksto tevai atleke, tai patikekite sulapnojo visa, baige gabaleli ir klausia ar dar galima biggrin.gif tai siandien lekiu as pas juos, tai va vakar pasidariau zele, o siandien sumaisysiu su varske... tikrai skanu. man dar toks nelabai vykes kaip pirma karta gavos, toks lyg pyragas, bet valgomas buvo thumbup.gif
Atsakyti
Čia dėjau į didelį plastikinį dubenėlį.
Receptas įdėtas atrodo antrame puslapyje, tik pyliau mažiau vandens į grietinės skonio žele ir dar papildomai ištirpinau įdėjus želatinos. A, dar aguonų nedėjau, man nelabai
Gita Saba, kaip gražiai atrodo thumbup.gif . Čia tos uogos šaldytos?
Atsakyti
Labas,
o gal kuri esate dariusios ir žinote receptą desertinio varškės sūrio, be visokios spalvotos žele, vien su želatina, jis gaunasi toks standus, vientisas (na, lygus kai atpjautni, kaip želė, tarkim), geltonas, saldus. Anksčiau per dideles šventes tokius darydavo. Vis bandau receptus, bet nesigauna.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2010 09 01, 21:11)
Labas,
o gal kuri esate dariusios ir žinote receptą desertinio varškės sūrio, be visokios spalvotos žele, vien su želatina, jis gaunasi toks standus, vientisas (na, lygus kai atpjautni, kaip želė, tarkim), geltonas, saldus. Anksčiau per dideles šventes tokius darydavo. Vis bandau receptus, bet nesigauna....  4u.gif

tai gal tu nori saldaus pieno surio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzka @ 2010 09 01, 22:26)
tai gal tu nori saldaus pieno surio  ax.gif

aš ir taip galvoju, bet ten dedasi varškė, labai gerai pertrinta.... o kaip tą saldaus pieno sūrį gaminti? želatina, kiaušiniai (nes jie 1000 proc. dedami į mano norimą sūrį), cukrus, želatina?
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2010 09 02, 10:10)
aš ir taip galvoju, bet ten dedasi varškė, labai gerai pertrinta.... o kaip tą saldaus pieno sūrį gaminti? želatina, kiaušiniai (nes jie 1000 proc. dedami į mano norimą sūrį), cukrus, želatina?

nesu gaminusi saldaus pieno surio bet tik pagalvojau kad tas gali but blush2.gif
Atsakyti
Paaiškinkit, ką reiškia pertrinti varškę? unsure.gif Paėmiau varškę ir su mikseriu plakiau, plakiau, bet va vientisa vistiek niekaip nesigavo ir pačiam sūryje liko kruopelės.. Nepaisant to vistiek skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 11 10, 22:04)
Paaiškinkit, ką reiškia pertrinti varškę?  unsure.gif  Paėmiau varškę ir su mikseriu plakiau, plakiau, bet va vientisa vistiek niekaip nesigavo ir pačiam sūryje liko kruopelės.. Nepaisant to vistiek skanu ax.gif

varske galima pertrinti per sieteli, o as ja isplaku blenderiu ir nelieka jokiu gumuliuku ax.gif
Atsakyti
Štai ir mūsų varškinukai 4u.gif receptas iš visų sumiksuotas, dariau su želatina ir daugiau cukraus drinks_cheers.gif didysis su žele dar stingsta ax.gif
user posted image
Atsakyti
Kol neturejau blenderio, maldavau per rankine mesmale.Bet cia as kalbu apie namine varske, gera .O saldzia varske galima pasidaryt uzvirinus piena ir ipylus acto.Vienam litrui apie 15ml acto.
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2012 01 26, 17:51)
Štai ir mūsų varškinukai  4u.gif  receptas iš visų sumiksuotas, dariau su želatina ir daugiau cukraus drinks_cheers.gif didysis su žele dar stingsta  ax.gif

kaip graziai sumastyta, mazose formelese thumbup.gif isivaizduoju kaip skanu maziesiems valgyti tokius surelius thumbup.gif o formeles kokios - silikonines? lengvai issieme?
Atsakyti