Merginos, gal galite kuri nors ideti desertinio varskes surio su zele tikslu recepta
Aciu labai
Aš dariau tokį:
Varškės sūris su želė gabaliukais
Reikės:
3 pakeliai varškės 9 % riebumo
4 pakeliai želės (1 grietinėlės skonio, kiti pagal pasirinkimą)
3 valg. šaukštai cukraus
Eiga:
1. Spalvotą želę paruošti kaip įprasta.
2. Grietinėlės skonio želei naudoti kuo mažiau vandens (aš pyliau 150ml)
3. Varškę pertrinti per sietelį, suberti cukrų, supilti grietinėlės skonio želę ir plakti mikseriu.
4. Supjaustyti paruoštą spalvotą želę gabaliukais ir įmaišyti į masę.
5. Masę sudėti į norimą indą ar maistinę plėvelę ir palikti kameroje valandai.
Varškės sūris su želė gabaliukais
Reikės:
3 pakeliai varškės 9 % riebumo
4 pakeliai želės (1 grietinėlės skonio, kiti pagal pasirinkimą)
3 valg. šaukštai cukraus
Eiga:
1. Spalvotą želę paruošti kaip įprasta.
2. Grietinėlės skonio želei naudoti kuo mažiau vandens (aš pyliau 150ml)
3. Varškę pertrinti per sietelį, suberti cukrų, supilti grietinėlės skonio želę ir plakti mikseriu.
4. Supjaustyti paruoštą spalvotą želę gabaliukais ir įmaišyti į masę.
5. Masę sudėti į norimą indą ar maistinę plėvelę ir palikti kameroje valandai.
[quote=Borri,2010 08 20, 13:01]
Gaminau prieš porą dienų . Dabar vėl užsišaldžiau želė, gaminsiu ryt vėl.
Oi koks grazus .Gal galite recepteli parasyti?
Gaminau prieš porą dienų . Dabar vėl užsišaldžiau želė, gaminsiu ryt vėl.
Oi koks grazus .Gal galite recepteli parasyti?
Niekur nerandu grietinėlės skonio žele... Kura ją rasti, kaip ji atrodo? čia gal tas pudingas vanilinis, ne?
QUOTE(drugelis. @ 2010 08 25, 10:21)
Niekur nerandu grietinėlės skonio žele... Kura ją rasti, kaip ji atrodo? čia gal tas pudingas vanilinis, ne?
Maximoj, prie želė ieškok arba Norfoje. Visada būna
QUOTE(drugelis. @ 2010 08 25, 11:21)
as jau visa savaite seile varvinu del to surio, viska turiu tik tos grietineles skonio zeles Rimi, Iki nera . Va man tas pudingas uzstrigo, nes yra vaniles, sokoloda sonio, tai galvoju is ju ir grietineles yra . Gal ji ir reiketu pirkti? ar ant pakuoters taip ir parasyta grietineles skonio zele?
Merginos, gal atidziau paziurekit, ar daugiau PC aplankykit - tikrai yra, ir uzrasa butent toks - grietineles skonio zele .
tikrai yra NORFA parduotuveje padeta prie visu zele ir uzrasyta grietineles skonio zele,gamintojas "Vilniaus maistas" (bent jau as tokia gavau)
nu snd dariau, tai jau nera, o vietoj grietineles zele dejau 2 saukstus zaletinos, vos vandens ir piene paskui istirpinau. viskas puikiai, cia 2 pakeliams varskes. Buvo labai niami, bus kartojama ne karta.
QUOTE(Gita Saba @ 2010 08 24, 15:56)
ACIU