Įkraunama...
Įkraunama...

Desertinis varškės sūris su žele

kaip gerai, kad yra sis forumas! smile.gif
viska rasi, apie ka tik pagalvosi! Sumaniau ir as Kaledoms tokio deserto pasidaryti...Ziuresiu, kaip pasiseks! mirksiukas.gif
Atsakyti
stai ir as isbandziau si skanumyna,labai patiko thumbup.gif ir vaikai valgo,aciu tai,kuri sitaip sugalvojo 4u.gif 4u.gif 4u.gif darysiu ji daznai,nes sito jau neliko ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
O jau kad mano vyras myli si deserta.. biggrin.gif
todėl ir aš būtimai bandysiu pasidaryt šį gardėsį smile.gif kaip tik formą,skirtą spec želė tortams, 1 kartą panaudosiu smile.gif
Atsakyti
panorau ir as pasigaminti suri ,tik nesupratau kas cia grietineles sk zele blush2.gif blush2.gif kodel as niekada jos pirkti nemaciau cia tokia kaip ir paprasta zele ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 03 04, 00:07)
panorau ir as pasigaminti  suri ,tik nesupratau kas cia  grietineles sk zele blush2.gif  blush2.gif  kodel as niekada jos pirkti nemaciau cia tokia kaip ir paprasta zele ar ne? blush2.gif

tokia pat,tik uzrasyta grietineles skonio zele,yra maksimoi pirkti smile.gif
Atsakyti
neseniai pasidariau zele torciuka ir stai kas gavosi smile.gif

user posted image
Atsakyti

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
Gaminau prieš porą dienų thumbup.gif . Dabar vėl užsišaldžiau želė, gaminsiu ryt vėl.
user posted image
O taip prapjautas atrodė:
user posted image

Tikrai labai skanus desertas. Dariau kaip ir ANDRUTIS, atsižvelgdama į jos pastabas. Tik šį kartą kai darysiu, tai dėsiu šiek tiek daugiau cukraus.
Man iš 540g. varškės išėjo 1,2kg sūris thumbup.gif
Atsakyti
Na kaip cia viskas grazu ir as uzsimaniau bigsmile.gif . Ryt eisiu iki parduotuves ieskoti giretineles zele g.gif . O ji buna padeta prie paprastos zelaltinos? Ar prie tu vaisiniu?
Borri o jus cia puodelyje saldete ja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2010 08 22, 17:27)
Na kaip cia viskas grazu ir as uzsimaniau  bigsmile.gif . Ryt eisiu iki parduotuves ieskoti giretineles zele  g.gif . O ji buna padeta prie paprastos zelaltinos? Ar prie tu vaisiniu?
Borri o jus cia puodelyje saldete ja?  g.gif

As tai maciau padeta prie visu vaisiniu zele smile.gif reiks ir man kazkada pasibandyti sita suri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 08 22, 19:49)
As tai maciau padeta prie visu vaisiniu zele  smile.gif  reiks ir man kazkada pasibandyti sita suri  smile.gif

Siandiena buvau nulekusi iki Rimi tai ten neradau, ieskojau prie vaisiniu zele. Buvo tik grietineles standiklis, o gal cia to man ir reikejo? g.gif
Kokia jos kaina? Kad lengviau butu ieskoti. O gal nuorada gal kokia kas turi su nuotrauka? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2010 08 22, 21:24)
Siandiena buvau nulekusi iki Rimi tai ten neradau, ieskojau prie vaisiniu zele. Buvo tik grietineles standiklis, o gal cia to man ir reikejo? g.gif 
Kokia jos kaina? Kad lengviau butu ieskoti. O gal nuorada gal kokia kas turi su nuotrauka?  g.gif  4u.gif

Pirkau vakar maximoj, padeta prie vaisiniu zele, kaina 1,29Lt
Atsakyti