Įkraunama...
Įkraunama...

Desertinis varškės sūris su žele

QUOTE(lotute @ 2009 01 29, 11:42)
oho kaip liuksiškai atrodo, tik tikrai norėtųsi tokio kietesnio, na reiks pabandyti ir man  blush2.gif

drinks_cheers.gif tikrai verta pabandyti,net is 250gr varskes uztektu,nes is 500 gr man gavosi du tokie kaip nuotraukoje.
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 01 29, 11:56)
drinks_cheers.gif  tikrai verta pabandyti,net is 250gr varskes uztektu,nes is 500 gr man gavosi du tokie kaip nuotraukoje.

o tu tą sūrį į kažką įdedi( na kad sustingtų) ar ne? aš bandysiu daryti iš 250gr mažu dar sugadinsiu ką blush2.gif
o tai gal galėtum aprašyti patį darymą? nes ten tik ko reikia surašyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 01 29, 11:59)
o tu tą sūrį į kažką įdedi( na kad sustingtų) ar ne? aš bandysiu daryti iš 250gr mažu dar sugadinsiu ką  blush2.gif
o tai gal galėtum aprašyti patį darymą? nes ten tik ko reikia surašyta 4u.gif

I varskyte sudejau cukru ir supyliau grietineles zele (tik kartoju,darykit ja su puses kiekiu vandens,jei raso 500 ml,pilkit 200 geriau) ,viskas suplakiau blenderiu ir viskas.Dedam arba aguonas ,arba zeles gabalelius ,sumaisom ir mase dedam i forma arba ,kaip as, i maiseli ,kad gautusi surio forma ,susukau stipriai gala ir i saldytuva kokiom 3-5 val.
Atsakyti
O stai toks gavosi man ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif ....niam niam , puikus sūris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajile @ 2009 01 30, 12:51)
O stai toks gavosi man  ax.gif

thumbup.gif suriukas
Atsakyti
Tik nepagailekit zelatinos 4u.gif Recepte sako pakelio reik,tai as dar pridejau paprasto zelatino kelis saukstus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 01 29, 12:06)
I varskyte sudejau cukru ir supyliau grietineles zele (tik kartoju,darykit ja su puses kiekiu vandens,jei raso 500 ml,pilkit 200 geriau) ,viskas suplakiau blenderiu ir viskas.Dedam arba aguonas ,arba zeles gabalelius ,sumaisom ir  mase dedam i forma arba ,kaip as, i maiseli ,kad gautusi surio forma ,susukau stipriai gala ir i saldytuva kokiom 3-5 val.

aciuks.gif bandysiu daryti, žiūrėsim kas gausis biggrin.gif

thumbup.gif

QUOTE(Ajile @ 2009 01 30, 14:15)
Tik nepagailekit zelatinos  4u.gif Recepte sako pakelio reik,tai as dar pridejau paprasto zelatino kelis saukstus  mirksiukas.gif

gerai 4u.gif
Atsakyti

bigsmile.gif ogo ,pukiniuk, koks grazuolis tavo 4u.gif .Tai kiek zelatino dadejai?
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 01 31, 18:01)
bigsmile.gif  ogo ,pukiniuk, koks grazuolis tavo  4u.gif .Tai kiek zelatino dadejai?

sokiai.gif biggrin.gif Kaip ir sakiau,dar du saukstai zelatinos i puse stiklines vandens mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,gaminau ir as dejau tik grietine vietoj grietineles,o del kiausiniu tai manau cia ju visai nereikia schmoll.gif ,o zalatinos tai reikia nepagaileti,nes as per mazai idejau tai toks minkstas gavosi,bet skanus.Kai vel padarysiu imesiu foto.
Atsakyti
as irgi daryt uzsimaniau desertine varskyte smile.gif vakar parduotuveje nusipirkau, tai taip yuzsikabliavau, kad noriu vel...bet paskaiciavau, kad uz 1 kg desertinio suriuko, man isiena apie pora kg varskytes smile.gif plius dar visokiu skanumynu,pagalskoni galima ideti smile.gif taigi... mano receptukas toks smile.gif
0,5 kg varskytes
4 sausktai cukraus
2 sauksteliai vanilinio cukriuko
razinos, aguonos
zelen pokeliais
ir zelatino 3 saukstai.

skanaus smile.gif
Atsakyti