Įkraunama...
Įkraunama...

IVF įstatymas

Tai va, tik specializacijos kitos.
Atsakyti
Nu, apie specilizacijas čia niekas nieko nerašo....

Atsakyti
Man juokingiausia, kad aš paklausiau ar vaisingumo klinikos galės pasirašinėti sutartis su ligonių kasa. O gavau praktiškai nukreipimą pas kokią gydytoją eiti, nors to net neklausiau. Vnž padėjo tongue.gif
Atsakyti
Jie kaip ir visad patys tame nesusigaudo ir nežino ką sakyt doh.gif tai š... mala.
Atsakyti
tai dar karta parashyk...sakyk ponai nesupratot klausimo...ir vel pakartok smile.gif

QUOTE(Nendrė @ 2007 01 12, 22:39)
Man juokingiausia, kad aš paklausiau ar vaisingumo klinikos galės pasirašinėti sutartis su ligonių kasa. O gavau praktiškai nukreipimą pas kokią gydytoją eiti, nors to net neklausiau. Vnž padėjo  tongue.gif

Atsakyti
Nebūtų juokinga, jei nebūtų graudu....
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2007 01 12, 20:48)
Štai kokį atsakymą iš ligonių kasų gavau el. paštu.

Laba diena,

Gyventojai gali kreiptis i gydymo istaigas, turincias sutarti su teritorine ligoniu kasa (zr. www.vilniaustlk.lt)
Del nevaisingumo gydymo pirmiausia reikia kreiptis pas ginekologa.

Oho, koks protingas atsakymas. doh.gif
Gal dar yra to nežinančių? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O vyrui irgi atrasytu, kad nevaisingumui gydyti kreiptis pas ginekologa biggrin.gif
Atsakyti
Mes nusprendeme darytis dirbtini apvaisinima. Taciau tai labai brangiai kainuoja (10-12 tukst. litu), o tikimybe pastoti is pirmo karto apie 30 proc. Taigi, procedura gali tekti kartoti kelis kartus. Galbut kasnors zino, ar Lietuvoje yra istatymas del susijusiu su dirbtiniu apvaisinimu islaidu kompensacijos? Buciau labai dekinga uz bet kokia informacija
Atsakyti
nėra
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 02 09, 17:42)

Manyciau, kd si antraste labai bloga. Turetu buti "nevaisingumo gydymo NEkompensavimas" verysad.gif
Atsakyti
taigi............... matyt kol mes nepadarysim to mitingo prie seimo, kaip garnelis sake, su baltom kaukem ant veidu ir didele nupiesta asara ant skruostu, tol vel niekas nebus sprendzhiama....o klausykit...gal tikrai birzeliui, nevaisingu seimu menesiui, tokia akcija suorganizuojam?

Atsakyti