Kažkaip darosi labai liūdna skaitant (delfyje) apie prognozuojamą būsimos koalicijos sudėtį.... Jei ateis konservatoriai į valdžią, pamirškim apie normalų įstatymą....niekada nieko ypatingai prieš juos neturėjau, tačiau ko norėt iš partijos, kuri vienintelė Seime atsisakė susitikti su Pacientų organizacija
QUOTE(Daiva @ 2006 06 08, 10:39)
Kažkaip darosi labai liūdna skaitant (delfyje) apie prognozuojamą būsimos koalicijos sudėtį.... Jei ateis konservatoriai į valdžią, pamirškim apie normalų įstatymą....niekada nieko ypatingai prieš juos neturėjau, tačiau ko norėt iš partijos, kuri vienintelė Seime atsisakė susitikti su Pacientų organizacija
Nelabai juokinga, bet aš lygiai apie tą patį jau kelintą dieną galvoju, kažkaip vėl ir vėl atsigamina vienos personos žodžiai, kurie nuskambėjo ausyse.
Jeigu yra Viešpats ir jei jis yra gailestingas - tokio absurdo neatsitiks, aš labai labai stipriai tikiuosi, kad jie nepritrauks socdemų į savo pusę.
QUOTE(Nakviša @ 2006 06 08, 13:29)
Nelabai juokinga, bet aš lygiai apie tą patį jau kelintą dieną galvoju, kažkaip vėl ir vėl atsigamina vienos personos žodžiai, kurie nuskambėjo ausyse.
Jeigu yra Viešpats ir jei jis yra gailestingas - tokio absurdo neatsitiks, aš labai labai stipriai tikiuosi, kad jie nepritrauks socdemų į savo pusę.
Na, gal socdemu siuo klausimu ir nepritrauks, bo kai kurios socdemu personos sprendzia butent sia savo asmenine problema Gal sugebes irodyti, kas naudinga pacientams.
A vot konservatoriu atstovai, girdejau (zinoma, agentura OBS - odna baba skazala, bet "skazala", tikiu beveik 100% - ne mela), jau apsisprende sia savo problemele... Taip kad vel gali grizti prie nieko nepaaiskinamu "moraliniu normu".
QUOTE(Chiara @ 2006 06 08, 14:19)
<...> A vot konservatoriu atstovai, girdejau (zinoma, agentura OBS - odna baba skazala, bet "skazala", tikiu beveik 100% - ne mela), jau apsisprende sia savo problemele... Taip kad vel gali grizti prie nieko nepaaiskinamu "moraliniu normu".
VBS agentūros duomenimis ir aš tokią informaciją turiu. Man tai juokingiausia, kai jie įroinėja, kad tuo įėstatymu bus apsaugotas embrionų panaudojimas tyrimo tikslams, o apie pačia lytinių ląstelių apskaitą net nekalba, tipo iš jų embrionų nelabai gaunasi padaryti.
Sutinku, situacija labai liūdna šviečia... Kaž kaip viskas ne taip su mūsų valdžia... reikia naujų Seimo rinkimų, tokia situacija būtų geriausia
Merginos, laikomes !
Socdemai nutrauke derybas su konservatoriais !
http://www.delfi.lt/....php?id=9854072
Ir vel Mikutiene reiskesi
http://www.delfi.lt/...php?id=10428352
http://www.delfi.lt/...php?id=10428352
QUOTE(sim-a @ 2006 08 21, 12:20)
Skaičiau....man kažkaip keista, kad ji tebėra komiteto pirmininkė kažkaip tikėjausi, kad valdžiai pasikeitus, keičiasi komitetų pirmininkai
O SKC iš tikrųjų labai kvailai elgėsi, nesuprantu kaip patyrę žurnalistai daro tokias klaidas.
nesuprantu...is kur pas ta moteriske tiek pykcio, aisku, gal siekia kazkokiu savo asmeniniu interesu, ne kaip kitaip...
Buvau Troliu koncerte ana savaitgali, tai Lagutenko, pristatydamas viena savo daina tare taip : "...prisimenu savo vaikyste ir savo pirmaji apsilankyma Lietuvoje...O dabar litovskaja narodnaja pesnia - "Tonesh tonesh, ne potonesh "
gal issilaikysim kaip nors
Buvau Troliu koncerte ana savaitgali, tai Lagutenko, pristatydamas viena savo daina tare taip : "...prisimenu savo vaikyste ir savo pirmaji apsilankyma Lietuvoje...O dabar litovskaja narodnaja pesnia - "Tonesh tonesh, ne potonesh "
gal issilaikysim kaip nors
QUOTE(sim-a @ 2006 08 21, 11:20)
Na, siaubas ta Mikutienė, koks primityvizmas
Ir nesupranu ką bendro ji turi su sveikata, konservatoriją baigus, ir taip pat pritariu Daivai, kodėl ji dar liko Sveikatos komiteto pirmininkė po valdžios pokyčių???