Tai va - atsiimu savo žodžius, kad visi Seimo nariai ponai ir neturi kada su mumis susitikti. Yra ir ne ponų
Šį penktadienį mus priima Seimo narys A. Čaplikas su kt. savo frakcijos nariais. Susitikime dalyvaus gyd. Klimas ir Nakvishos vyras. Aš šį kartą nedalyvausiu, nes tuo pat metu turiu susitikimą su Sveikatos ministru.
Antradienį mus ketina priimti Valstiečių ir naujosios demokratijos partijų frakcijos.
Konservatorių frakcija su mumis susitikti atsisakė Ką čia jiems kalbėti su pacientais....
Labai labai ačiū Nakvishai už organizacinę pagalbą
QUOTE(Daiva @ 2006 04 26, 09:16)
Tai va - atsiimu savo žodžius, kad visi Seimo nariai ponai ir neturi kada su mumis susitikti. Yra ir ne ponų
Šį penktadienį mus priima Seimo narys A. Čaplikas su kt. savo frakcijos nariais. Susitikime dalyvaus gyd. Klimas ir Nakvishos vyras. Aš šį kartą nedalyvausiu, nes tuo pat metu turiu susitikimą su Sveikatos ministru.
Antradienį mus ketina priimti Valstiečių ir naujosios demokratijos partijų frakcijos.
Konservatorių frakcija su mumis susitikti atsisakė Ką čia jiems kalbėti su pacientais....
Naujienos
SAM ministras tai tikrai mus palaiko , labai šiltas žmogus
O aš vakar girdėjau per žinias, kad mūsų "numylėta" Dangutė turi šansų užimti Blinkevičiūtės vietą
QUOTE(Daiva @ 2006 04 26, 09:16)
<...>
<...>
Aj, ką aš čia tokio jau padariau? Šiaip ne taip sugebejau su kai kuriomis frakcijomis susisiekti. Paplepėjau labai maloniai su Aldona Staponkiene. Va ką tik perskambino V. Mazuronis, ko gero vienintelis kuris nepasivargino perskambinti pamatęs praleistą skambutį
O Tėvynės Sąjungos pozicija mane nustebino, nes ketvirtadienį kalbėjausi su A. Matuliu ir taip lyg ir sutarėme, lyg ir viskas OK, nori pasikalbėti ir išklausyti, o čia bac pirmininkės tokie ... tokie žodžiai pakankamai nemalonūs. Tarsi ne LR piliečiams atstovautų
Tiesa, vėl pamiršiu, kalbėjau su Darbo frakcijos pirmininke, prašė paskambinti pirmadienį, nes šią ar sekančią savaitę jie turi susitikimą su Prezidentu, o šios savaitės pradžioje kažkieno laidotuvėse dalyvavo.
QUOTE(Daiva @ 2006 04 26, 10:16)
nu šaunu, kad ne visi ponai ir kiti teikiasi išgirsti ir nevaisingų porų mintis
Ačiū Daivutei , Nakvišai jos vyrui ir mano gerb.gyd. Klimui , ačiū Jums, kad stengiatės
Šiek tiek naujienų iš susitikimo su Sveikatos ministru:
Dėl IVF įstatymo - Sveikatos ministerija tiesiogiai padėti kuo nors negali, nes Įstatymas - Seimo kompetencija, o ministerija jau seniai (dar Oleko laikais) yra išreiškusi mums palankią poziciją. Ministras prognozuoja,kad įstatymo svarstymas Seime visgi sukels labai didelį rezonansą ir debatus tarp Seimo narių ir greičiausiai šią kadenciją dar nebus priimtas. Tai būtų labai gerai, NES
Iki šiol kompensavimo klausimas buvo siejamas su įstatymu, t.y. buvo tokia nuostata - pirmiau įstatymas, paskui kompensavimas. Dabar nuspręsta atsieti šituos dalykus ir kompensavimo klausimai jau yra svarstomi. Kompensavimas atsiras vėliausiai kitais metais, bet labai tikėtina, kad jau šiemet. Kiek ir kokiomis sąlygomis tai bus daroma kolkas negaliu komentuoti.
Dėl IVF įstatymo - Sveikatos ministerija tiesiogiai padėti kuo nors negali, nes Įstatymas - Seimo kompetencija, o ministerija jau seniai (dar Oleko laikais) yra išreiškusi mums palankią poziciją. Ministras prognozuoja,kad įstatymo svarstymas Seime visgi sukels labai didelį rezonansą ir debatus tarp Seimo narių ir greičiausiai šią kadenciją dar nebus priimtas. Tai būtų labai gerai, NES
Iki šiol kompensavimo klausimas buvo siejamas su įstatymu, t.y. buvo tokia nuostata - pirmiau įstatymas, paskui kompensavimas. Dabar nuspręsta atsieti šituos dalykus ir kompensavimo klausimai jau yra svarstomi. Kompensavimas atsiras vėliausiai kitais metais, bet labai tikėtina, kad jau šiemet. Kiek ir kokiomis sąlygomis tai bus daroma kolkas negaliu komentuoti.
Galime padėkoti kai kurioms žurnaliūgoms, kurie sugebėjo VA sutapatinti su Usonio kompanija. Teko vos ne pusę valandos aiškinti, kad VA ir VK VISIŠKAI skirtingi dalykai
Vakar per Balticum TV rodė tieisoginę laidą "Kasdieniai rūpesčiai", kur aš dalyvavau... NA, jausmas Tiesioginiame eteryje pirmą kartą Puolė mane kaip reikalas, bet atlaikiau viską. Žmonės labiau palaikė mūsų pusę. Man atrodo, kartos sekmadkienį
Daiva, ačiū už patarimą, suveikė
QUOTE(Natali @ 2006 05 03, 12:42)
Vakar per Balticum TV rodė tieisoginę laidą "Kasdieniai rūpesčiai", kur aš dalyvavau... NA, jausmas Tiesioginiame eteryje pirmą kartą Puolė mane kaip reikalas, bet atlaikiau viską. Žmonės labiau palaikė mūsų pusę. Man atrodo, kartos sekmadkienį
Natali, šaunuolė
Gaila, Vilniuje nerodo Balticum TV.
Man šiandiena patiko Bogdanskienė, bliamba dviese su diedu vos oponentės vietoje nesulesė tiesiogine to žodžio prasme
QUOTE(Nakviša @ 2006 05 03, 13:33)
Natali, šaunuolė
Man šiandiena patiko Bogdanskienė, bliamba dviese su diedu vos oponentės vietoje nesulesė tiesiogine to žodžio prasme
Nakviša, panaudojau tavo vyro sakinį, kuris man labai patiko: "Kodėl šeimai planuojančiai vaiką nesiūloma iš pradžių įsivaikinti", tai atsakymas buvo: todėl, kad jie gali turi vaikų, aš: "o kas nusprendė kas gali ir kas negali ir kas turi teisę spręsti?:
QUOTE(Nakviša @ 2006 05 03, 19:38)
Ir ką į tai teikėsi atsakyti oponuojanti pusė?
Nu, geras , tik dabar tavo kalusimą perskaičiau Sorry...
Atsakyti nebuvo ką... Sakė, kad noras turėti vaiką yra be galo egoistiškas, kad ji nori daug pinigų turėti, bet juk neeina banko plėšyti, o laidos vedėjas atsakė labai keistai: kadangi jie gali turėti vaikų, tai neima iš vaikų namų, o kas negali, turi pamėginti taip . Na, manau visiška kvailystė išėjo...