Įkraunama...
Įkraunama...

IVF įstatymas

Egle, aš tau persiųsiu magistrinį, vakar jį gavau.
Dėl persiuntimo ir kitoms - reikia atsilauksti Natali, taip tiesiog sisųti neetiška. Bet kokiu atveju bent jau toms, su kuriom svarstysime laiškus Seimui ir kitur, būtų naudinga jį pasiskaityti. vakar tik permečiau akimis - tas darbas - tiesiog turtas mums smile.gif
Atsakyti
Natali, ar galima būtų paskaityti tavo darba?
Atsakyti
*****, kaip reikėtų straipsnio spaudoje su visais šiais pavyzdžiais, kaip yra kitose pasaulio ir ES šalyse. Gal atsitokėtų tada nekurie "katalikai"...
Atsakyti
QUOTE(Laiminga @ 2005 01 13, 14:29)
*****, kaip reikėtų straipsnio spaudoje su visais šiais pavyzdžiais, kaip yra kitose pasaulio ir ES šalyse. Gal atsitokėtų tada nekurie "katalikai"...

Pasistengsim, kad neužilgo pasirodytų.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2005 01 13, 10:08)
Egle, aš tau persiųsiu magistrinį, vakar jį gavau.
Dėl persiuntimo ir kitoms - reikia atsilauksti Natali, taip tiesiog sisųti neetiška. Bet kokiu atveju bent jau toms, su kuriom svarstysime laiškus Seimui ir kitur, būtų naudinga jį pasiskaityti. vakar tik permečiau akimis - tas darbas - tiesiog turtas mums smile.gif

puikus darbas thumbup.gif ; prarijau jį kaip saldainį. jo reikšmė mūsų veiklai tikrai didelė, jau nekalbant apie tai, kad jau turime galimybę remtis teorine, viešai apginta literatūra drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Jei butu galima man isties irgi butu labai idomu perskaityti ta darba, jei kartais butu tokia galimybe, buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif na, is esmes bakalauriniai ir magistriniai darbai yra viesi - juos gali gauti tu universitetu, kuriuose jie buvo apginti, bibliotekose wink_3.gif
Atsakyti
QUOTE(ryte @ 2005 01 13, 10:57)
Natali, ar galima būtų paskaityti tavo darba?

Merginos,

Man šio darbo negaila , aš noriu, kad šiuos duomenys visi žinotų, bet truputį gėda dėl struktūros. Tyrimo rezultatus viešinti nelabai noriu, šiaip jie paviešienti žurnale "Tiltai" 2003, Nr. 4. Taip pat nenoriu už dyką duoti medžiagos nesąžiningiems žurnalistams. Noriu dar šiek tiek apdoroti medžiagą, atnaujinti kai kuriuos duomenis ir patalpinti struktūriškai dalimis į internetą, kad visiems būtų prieinama. Kai tik Vaisingumo asociacija turės savo svetainę (laikiną ar pastovią), medžiagą norėčiau įdėti ten (su visomis literatūros nuorodomis). Pasižadu tai padaryti kuo greičiau.

Be to, Egle M. teisi, darbas turėtų būti KU bibliotekoje.

smile.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
ok, nieko tokio, jau ir taip cia begalo daug visko man naujo ir naudingo randu jusu visu pasnekiuose, manau sis forumas tobula pagalba daugumai musu yess.gif
Atsakyti
QUOTE(Natali @ 2005 01 15, 22:13)
Merginos,

Taip pat nenoriu už dyką duoti medžiagos nesąžiningiems žurnalistams. Noriu dar šiek tiek apdoroti medžiagą, atnaujinti kai kuriuos duomenis ir patalpinti struktūriškai dalimis į internetą, kad visiems būtų prieinama. Kai tik Vaisingumo asociacija turės savo svetainę (laikiną ar pastovią), medžiagą norėčiau įdėti ten (su visomis literatūros nuorodomis). Pasižadu tai padaryti kuo greičiau.

thumbup.gif mano vaizduote jau piesia nuostabu Vaisingumo asociacijos tinklapi wink_3.gif

hmmm, gal kas koki kompozitoriu pazistat, nes VA reikia himno biggrin.gif kazkada dainavau ivairiuose choruose, taip kad bliauti kompanijoje man patinka drinks_cheers.gif

Natali, tavo darbas, nepaisant tavo issakytu sau priekaistu, yra unikalus ivairiom prasmem wink_3.gif va, jei gimdysiu ne dvynukus, tikrai stosiu ir rasysiu ka nors is tos temos - juk tai nearti dirvonai yess.gif
Atsakyti
Egle M.,

Ačiū už gerą įvertinimą biggrin.gif !
Žinok, aš dainuoti igri labai mėgstu. rolleyes.gif O dėl svetainės, manau, vienintelis kelias - laimėti projektą, kur vieną iš veiklų būtų būtent asociacijos svetainės sukūrimas. Kaip ir sakiau laikinai medžiagą galima būtų patalpinti čia: http://www.ku.lt/svmf/sveiki/index.htm (būtų nuoroda kairėje, pvz. vaisingumo asociascija)arba čia: http://www.ku.lt/svm...cija_ir_slauga/ (nuoroda kairėje būtų bendradarbiavimas). Man asmeniškai gal geriau būtų antras variantas.
Atsakyti
QUOTE(Natali @ 2005 01 16, 11:42)

Kaip ir sakiau laikinai medžiagą galima būtų patalpinti čia: http://www.ku.lt/svmf/sveiki/index.htm (būtų nuoroda kairėje, pvz. vaisingumo asociascija)arba čia: http://www.ku.lt/svm...cija_ir_slauga/ (nuoroda kairėje būtų bendradarbiavimas). Man asmeniškai gal geriau būtų antras variantas.

man kažkodėl pirmas labiau patinka; gal todėl, kad daugiau žmonių, sumanę pasiskaityti, užklystų. bet čia ne esminis dalykas, tuo labiau, kad tu geriau gaudaisi vietinėje situacijoje.

p.s. kažkada rašiau darbą apie tavo kraštiečio Vydūno publicistiką smile.gif
Atsakyti