Įkraunama...
Įkraunama...

IVF įstatymas

SVEIKUTES 4u.gif
Noriu pasakyti, kad del IVF kompensacijos ir as kreipiausi mazdaug pries tris metus i sveikatos ministerija, taciau atsimusiau kaip i siena doh.gif Supratau, kad ten dirba bejausmiai zmones, neturintys sirdies. Patare ne IVF darytis, o isivaikinti vaika. Zinoma, jei nepavyks per IVF susilaukti vaikelio, gal ir isivaikinsiu.
Atsakyti
Jetau kaip tyčiojas per dviračio žinias apie IVF Latvijoj doh.gif žiauru....
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 11 20, 22:34)

O ką sakė???? blink.gif
Atsakyti
Ai, kad lietuvės važiuoja apsisėklint ten doh.gif doh.gif
Atsakyti
doh.gif

Čia aišku tik mano asmeninė nuomonė, bet yra ir teigiamų aspektų, kad reikia į LV važiuot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 20 lapkričio 2007 - 21:45
QUOTE(Aga @ 2007 11 20, 22:34)

Daug metų žiūrėdavau Dviračio žinias, paskui jais galutinai nusivyliau, kai pradėjo užsiimti politika į vienus vartus - aiškiai matosi, kas sumokėjo už jų šmaikštumą.
O tyčiotis iš IVF - nespjauk į šulinį..... g.gif Tai rodo ribotą išsilavinimą.
Dabar pastatyčiau į vietą kiekvieną, kas bandytų šaipytis. Būdavo kokiam baliuke ne tik bobulkos, bet ir kokie jauni vyrai pradėdavo smalsiai domėtis, kada turėsiu vaikų. Kai paprašydavau talkos (žmonos akivaizdoje), staigiai pasimesdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2007 11 21, 11:19)
Daug metų žiūrėdavau Dviračio žinias, paskui jais galutinai nusivyliau, kai pradėjo užsiimti politika į vienus vartus - aiškiai matosi, kas sumokėjo už jų šmaikštumą.
O tyčiotis iš IVF - nespjauk į šulinį.....  g.gif Tai rodo ribotą išsilavinimą.
Dabar pastatyčiau į vietą kiekvieną, kas bandytų šaipytis. Būdavo kokiam baliuke ne tik bobulkos, bet ir kokie jauni vyrai pradėdavo smalsiai domėtis, kada turėsiu vaikų. Kai paprašydavau talkos (žmonos akivaizdoje), staigiai pasimesdavo  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif isivaizduoju veidu israiskas.... lotuliukas.gif Saunuole drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aisku tie zodziai kuriais peliukai issireiske buvo ziarus,bet as supratau,kad jie saipesi is lietuvos,ir jos durnu istatymu o ne is musu. Na gal cia man tik taip pasirode. blush2.gif
Atsakyti
Pritariu Algirdai, gal tie "dviratininkai" pasišaipė ir iš mūsų valdžios. g.gif

Vis dėlto nesuprantu tokių juokų, kai paliečiama tokia jautri tema. verysad.gif
Atsakyti
Man dzin iš ko ten šaipės, bet tas žodis "apsisėklint" važiuoja doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Algirda @ 2007 11 21, 16:39)
Aisku tie zodziai kuriais peliukai issireiske buvo ziarus,bet  as supratau,kad jie saipesi is lietuvos,ir jos durnu istatymu o ne is musu. Na gal cia man tik taip pasirode. blush2.gif

unsure.gif Ne man kalbėt, bet Rusijoje viskas iš tos srities leidžiama, tai daug durniau išeina. Paskaičius eva.ru jau šimtą kartų pagalvojau, kad draudimas "su protu" (visgi, kam reikia, ta Latvija ne už jūrų- marių) yra geriau, nei leist viską. unsure.gif Visgi tokius įstatymus labai gerai suprantantys problemą žmonės turi ruošti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 21 lapkričio 2007 - 20:37
Oi, mergaites, ka tik su MB ziurejome zinias per LRT, ten buvo kalbama apie dirbtinio apvaisinimo kompensavimo istatyma!!! Gal cia ne visai sitoje temoje reiketu rasyti, bet... Musu problemos (visu jusu su Daivute priesakyje pagalba) sparciai kyla i virsu - t.y. vis daugiau isgirstame, kad tai yra LIGA kaip ir gripas ar kitos ligos, kurios yra kompensuojamos!!! Zada, kad iki vasaros istatymas jau bus priimtas!!! drinks_cheers.gif Kad tik niekur daugiau neuzstrigtu!!! thumbup.gif
Atsakyti