Įkraunama...
Įkraunama...

IVF įstatymas

QUOTE(ryte @ 2007 07 27, 10:46)
vat dėl to ir klausiu merginų, gal kas dirba su es fondais. nes ten visokių dalykų yra, bet reikia juos žinoti... pasikonsultuoti manau galima su projektu rengejais

Aš prie progos (jei nepamiršiu) paklausinėsiu. Turiu ten pažįstamą mergaitę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 07 27, 11:24)
Na pirmiausia matyt Ryte reikia sužinoti apie galimybes - kokios veiklos remiamos, kokie reikalavimai keliami projekto teikėjui ir kokie įsipareigojimai. Jei yra veiklų, į kurias galime pateikti (teoriškai tokios turėtų būti) - taip, galima bandyti. Dėl reikalavimų - negaliu pasakyti, reikia domėtis, paprastai remiamos pakankamai finansiškai visgi stiprios įmonės, bent jau su nemaža apyvarta, mūsų balansas ES atrodys juokingai, bet gal aš neteisi....bežinau kaip su sveikatos sistema, tačiau kultūroje nemažą procentinę dalį pinigų turi investuoti projekto teikėjas...

Dabar pafantazuokim kam prašyti tų pinigų....tam, kad paremtumėm šeimas - pamirškim iš karto...galim prašyti administracinei veiklai, švietėjiškiems projektams - tačiau turim sugalvoti labai griežtą strategiją, kaip tai vyks ir kad tai veiks.

Na tiek mano minčių paskubom.

Beje, man ministerijoj buvo sakyta, kad mes neturim šansų gauti ES paramą, nesigilinau kodėl, bet gal tas žmogus buvo neteisus.

ES fondai visada praso savo inaso 20%,o jie teikia 80%
santykis visada toks....................... 4u.gif
o galiu isduoti kaip dar daroma
Parasomas panasus projektas i lietuviskus fondus ir pateikiamas ju dar dalinis finansavimas tai tad lieka 10% savo liesu reikia tureti

Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2007 07 26, 22:47)
kažkur prie bendrų temų buvo tema "IVF įstatymas" ar panašiai, kažkada ji buvo iškelta prie svarbių, bet kadangi į ją niekas neberašė, nukėlėm prie bendrų, o į šitą temą siūlau nerašyti ne todėl, kad tai nesvarbu - labai netgi svarbu, tačiau čia yra daugiau organizaciniai reikalai - tiesiog paskui pasimesim informacijoj, netgi šitą temą galima būtų periodiškai pravalyti nuo einamųjų reikalų.

As labai atsiprasau blush2.gif ,kad ne vietoj cia jusu to klausiau blush2.gif, bet as esu naujoke blush2.gif
tik apie Ivf suzinojau liepos 18 d.

ir apie tuos IVf istatymus jus snekejote seniai ir ten nera apie ka skaityti
tai kiek kitose salyse kompensuojam as zinau, o kas toliau???
labai smagu,kad jus cia dziaugiates viena kitos pasiekimias.........

Ir kaip suprantu mano problema yra mano unsure.gif
o ne musu visu verysad.gif
ir teks paciai eiti uz save kovoti, ir uz savo sunkiai surintus pinigelius blush2.gif
juk cia mano rupesti as noriu vaikelio sau blink.gif
ir niekam aciu nesakyti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varle123: 28 liepos 2007 - 09:21
Keistai tu čia Varle. Suprantu, kad pikta, skaudu, apmaudu, bet bent jau iš šito forumo niekas dėl tavo bėdų nekaltas. O pyktis su bendražygiais iš viso kvaila.
Atsakyti
pries kelias dienas girdejau, kaip vienas LT sociologas "patare" Lietuvai gimstamumo mazejimo problema spresti isileidziant kuo daugiau svetimsaliu is rytu saliu - taigi viskas tuo ir pasakyta !!!! ar dar kyla klausimu del genofondo ir pagalbos mums! aisku, gi pirmas variantas NEKAINUOJA !!!
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 07 27, 11:24)
Na pirmiausia matyt Ryte reikia sužinoti apie galimybes - kokios veiklos remiamos, kokie reikalavimai keliami projekto teikėjui ir kokie įsipareigojimai. Jei yra veiklų, į kurias galime pateikti (teoriškai tokios turėtų būti) - taip, galima bandyti. Dėl reikalavimų - negaliu pasakyti, reikia domėtis, paprastai remiamos pakankamai finansiškai visgi stiprios įmonės, bent jau su nemaža apyvarta, mūsų balansas ES atrodys juokingai, bet gal aš neteisi....bežinau kaip su sveikatos sistema, tačiau kultūroje nemažą procentinę dalį pinigų turi investuoti projekto teikėjas...

Dabar pafantazuokim kam prašyti tų pinigų....tam, kad paremtumėm šeimas - pamirškim iš karto...galim prašyti administracinei veiklai, švietėjiškiems projektams - tačiau turim sugalvoti labai griežtą strategiją, kaip tai vyks ir kad tai veiks.

Na tiek mano minčių paskubom.

Beje, man ministerijoj buvo sakyta, kad mes neturim šansų gauti ES paramą, nesigilinau kodėl, bet gal tas žmogus buvo neteisus.

iš esmės, dar nėra patvirtintos gairės pareiškėjams. manoma, kad greičiausiai tai įvyks metų pabaigoje - kitų pradžioje. kolkas neaišku, kokie tiksliai bus kvietimai.
beje, nepamirškite, kad yra ir kiti fondai, kurie teikia finansavimą (EEE ir NOrvegijos finansiniai mechanizmai, Europos Komisijos inicijuojami projektai ir t.t.).
iš esmės, daug idėjų galima bandyti įgyvendinti, tačiau visuomet reikia pakreipti tinkama linkme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistele @ 2007 07 28, 10:58)
iš esmės, dar nėra patvirtintos gairės pareiškėjams. manoma, kad greičiausiai tai įvyks metų pabaigoje - kitų pradžioje. kolkas neaišku, kokie tiksliai bus kvietimai.
beje, nepamirškite, kad yra ir kiti fondai, kurie teikia finansavimą (EEE ir NOrvegijos finansiniai mechanizmai, Europos Komisijos inicijuojami projektai ir t.t.).
iš esmės, daug idėjų galima bandyti įgyvendinti, tačiau visuomet reikia pakreipti tinkama linkme  thumbup.gif

Aistele, jeigu žinai kažkokių konkretesnių dalykų, gal galetume per až subendrauti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 07 28, 11:06)
Aistele, jeigu žinai kažkokių konkretesnių dalykų, gal galetume per až subendrauti? mirksiukas.gif

iš esmės su jais dirbu (konsultacinėj), taip kad tenka domėtis. galiu šiek tiek pasidomėti ir tada pranešiu, ką ir kaip galima būtų sugalvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistele @ 2007 07 28, 11:11)
iš esmės su jais dirbu (konsultacinėj), taip kad tenka domėtis. galiu šiek tiek pasidomėti ir tada pranešiu, ką ir kaip galima būtų sugalvoti  g.gif

labai dėkui smile.gif
Atsakyti
Mums labai praverstu Aisteles informacija... Norvegijos finansiniu mechanizmu pirmas saukimas jau buvo, projektai isvaziavo, bet 2008 pradzioje bus antras, reikia stebeti...
O EEE yra saukimas, paraiskos iki 2007-11-02 berods...Labai laukiam info...Yra ten sveikatos ir vaiku prieziuros sritis...Siaip as deja, ne angliste...Daugiau info yra www.norvegija.lt...Gal kas uzmes aki?
Del tu 20 proc...Gal dar pabandyti ir vietiniuose projektuose sudalyvauti? Lietuvoje turejau mintyje...
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 07 28, 10:42)
Keistai tu čia Varle. Suprantu, kad pikta, skaudu, apmaudu, bet bent jau iš šito forumo niekas dėl tavo bėdų nekaltas. O pyktis su bendražygiais iš viso kvaila.

Gaila, kad suprantate kaip pykti.... schmoll.gif
As nepykstu tik sioje temoje,as kaip naujoke nieko nesuradau kas man butu naudinga,todel ir lindau i IVF puslapi kur didesnis susiburimas, daugiau info apie pacia Ivf ir taip toliau.....
Sutinku,kad buvau is ten ismesta........ i sia tema, cia gal ir geriau ...na bent itema ax.gif
Si tema nuo balandzio menesio nebuvo judinama..................tai nors tiek smagu gal atsiras daugiau informacijos ir sitoje kerteleje....... smile.gif

o be to Daiva as tau pasiuliau savo pagalba, realia pagalba.......
moku daryti samatas,nes buvau projektu koordinatore............. tik siunciau tau i asmenini pasta,bet kolkas jokio atsakymo is taves negavau verysad.gif
g.gif
Atsakyti
QUOTE(varle123 @ 2007 07 28, 18:53)

o be to Daiva as tau pasiuliau savo pagalba, realia pagalba.......
moku daryti samatas,nes buvau projektu koordinatore............. tik siunciau tau i asmenini pasta,bet kolkas jokio atsakymo is taves negavau verysad.gif
g.gif

retsykiais bandau pailsėti, neprivalau akimirksniu atsakinėti į paštą.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 07 28, 23:13)
retsykiais bandau pailsėti, neprivalau akimirksniu atsakinėti į paštą.

4u.gif ax.gif
per daug esu nekantrus zmogutis,tai gal ir visko iskart noriu atsakymo,vaikucio ir t.t.4u.gif
Atsiprasau,kad suerzinau blush2.gif
As busiu pasiryzusi padeti,tik tai turekite mintyje............... mirksiukas.gif
Atsakyti