QUOTE(Daiva @ 2007 07 27, 11:24)
Na pirmiausia matyt Ryte reikia sužinoti apie galimybes - kokios veiklos remiamos, kokie reikalavimai keliami projekto teikėjui ir kokie įsipareigojimai. Jei yra veiklų, į kurias galime pateikti (teoriškai tokios turėtų būti) - taip, galima bandyti. Dėl reikalavimų - negaliu pasakyti, reikia domėtis, paprastai remiamos pakankamai finansiškai visgi stiprios įmonės, bent jau su nemaža apyvarta, mūsų balansas ES atrodys juokingai, bet gal aš neteisi....bežinau kaip su sveikatos sistema, tačiau kultūroje nemažą procentinę dalį pinigų turi investuoti projekto teikėjas...
Dabar pafantazuokim kam prašyti tų pinigų....tam, kad paremtumėm šeimas - pamirškim iš karto...galim prašyti administracinei veiklai, švietėjiškiems projektams - tačiau turim sugalvoti labai griežtą strategiją, kaip tai vyks ir kad tai veiks.
Na tiek mano minčių paskubom.
Beje, man ministerijoj buvo sakyta, kad mes neturim šansų gauti ES paramą, nesigilinau kodėl, bet gal tas žmogus buvo neteisus.
ES fondai visada praso savo inaso 20%,o jie teikia 80%
santykis visada toks.......................
o galiu isduoti kaip dar daroma
Parasomas panasus projektas i lietuviskus fondus ir pateikiamas ju dar dalinis finansavimas tai tad lieka 10% savo liesu reikia tureti
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2007 07 26, 22:47)
kažkur prie bendrų temų buvo tema "IVF įstatymas" ar panašiai, kažkada ji buvo iškelta prie svarbių, bet kadangi į ją niekas neberašė, nukėlėm prie bendrų, o į šitą temą siūlau nerašyti ne todėl, kad tai nesvarbu - labai netgi svarbu, tačiau čia yra daugiau organizaciniai reikalai - tiesiog paskui pasimesim informacijoj, netgi šitą temą galima būtų periodiškai pravalyti nuo einamųjų reikalų.
As labai atsiprasau
,kad ne vietoj cia jusu to klausiau
, bet as esu naujoke
tik apie Ivf suzinojau liepos 18 d.
ir apie tuos IVf istatymus jus snekejote seniai ir ten nera apie ka skaityti
tai kiek kitose salyse kompensuojam as zinau, o kas toliau???
labai smagu,kad jus cia dziaugiates viena kitos pasiekimias.........
Ir kaip suprantu mano problema yra mano
o ne musu visu
ir teks paciai eiti uz save kovoti, ir uz savo sunkiai surintus pinigelius
juk cia mano rupesti as noriu vaikelio sau
ir niekam aciu nesakyti