Įkraunama...
Įkraunama...

IVF įstatymas

clap.gif
Tikrai kad netilptų ...
Atsakyti
tikriausiai uzsipulsit mane ax.gif del pesimizmo, o gal kaip tik nesureaguosit, nezinau net, bet pasakysiu blush2.gif
del tokiu minciu - jus tiesiog saunuoles 4u.gif kad kazka galvojat, turit ideju, jegu, optimizmo, noro 4u.gif labai aciu uz tai jums 4u.gif
del veidu slepimo ir prasymo, kad zurnalistai filmuotu is nugaros - oi ne karta maciau reportazus, kai turejo buti neatpazistami zmones, bet tie zurnalistai gudrus yra, is kazkokios puses jie kazkaip prieina, apsviecia ir parodo tuos zmones. suprantu, kad nebijot buti atpazintos kai kurios, bet kitoms... nemanau, kad zurnalistai tikrai bus labai saziningi siuo atveju...
o del ivf finansavimo - deja, bet uztenka paskaityti komentatus lietuvos ryto puslapyje prie vilmutes istorijos ir tampa aisku, kad per tamsi musu lietuvele siam reikalui, nesubrendusi suprasti, nesubrendusi spresti situ problemu verysad.gif
aisku, ranku nuleisti negalim, tik vilciu ko gero praktiskai nulis...
geriau turbut reikejo tai kerteleje sielai rasyt...
Atsakyti
saules zuikuti - jei norime, kad padetis keistusi, tik mes pacios turime kazka daryti. Nieks uz mus nieko nepadarys.
Del veidu slepimo - bus pora merginu, kurios kalbes ir be kaukiu, nes kazkam tai reiks juk duoti interviu ir isdestyti savo pozicija. Del kaukiu - jei issitepliosi veida baltai - tai net ir mama nepazins, tai tegul nors uzpakali filmuoja, jei taip reikia.
Kazkokiu budu reikia iseiti i viesuma juk, kaip kitaip prisisauksi ka nors. O tos, kurios norite prisideti, bet bijote eiti tvirai - vis vien welcome prie organizaciniu dalyku tada.
Vienu zodziu - generuojam ideju banka. Kas ka geresnio sugalvojam - rasom i eteri, kad musu oponentai galetu pasiruosti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garnelis: 11 vasario 2007 - 17:57
niu dabar pagalvojau, nesu visai pesimistikai nusiteikus, tiesiog na pacios skaitet komentarus ir seip nelabai kam musu bedos rupi manau. na bet gal po truputi ka nors ir laimesim! noreciau kuo nors padeti ir prisideti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saules_zuikutis: 11 vasario 2007 - 17:58
o prie kurios temos lietrytis rase apie vilma, labai noriu paskaityti, bet nerandu....
Atsakyti
QUOTE(garnelis @ 2007 02 11, 17:59)
o prie kurios temos lietrytis rase apie vilma, labai noriu paskaityti, bet nerandu....

grazus straipsnis
http://www.lietuvosr...0...3274&view=4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saules_zuikutis: 11 vasario 2007 - 18:01
As atsimenu, kaip kazkada pasakiau vienai draugei, kad negaliu pastoti, tik dar nezinojau kodel.Ji nustebusi paklause, tai ka tu nesveika.Ir perkeltine prasme dave suprasti, koks nelaimingas mano vyras bus jei niekada nepagimdysiu. Is tikro mes gyvename gan tamsioje ir nesupratingoje visuomeneje. Todel ir kartais baisu viesai prisipazinti kas yra.Bet, as labai gerbiu tas, kurios tai daro. Zemai lenkiu galva 4u.gif
Atsakyti
Bet nepamirskit, kad komentarus(blogus, izeidziancius) dazniausiai raso visokie nebrendylos ar siaip zemo intelekto zmogeliai. Sakyciau yra netgi speciali kategorija komentaru rasytoju, kurie raso kad rasytu, kad izeistu, pasijuoktu, o jeims ta problema visiskai neidomi. Cia ypac daug tokiu sedi delfyje, na manau jie ir lietuvos ryta paskaito.
Nemanau kad tokiu nuomone reiketu imti kaip pagrinda. Tikiu kad Lietuvoje yra daug intelektualiu, supratingu zmoniu, kurie nesivargina rasydami izeidziancius komentarus po kiekvienu straipsniu.
Atsakyti
Bet, dauguma mano manymu..........Juk svetimo skausmo nebuna sad.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 02 11, 17:18)
Bet, dauguma mano manymu..........Juk svetimo skausmo nebuna  sad.gif

Bet, jeigu visi taip mastytu, tai is viso nieko nepasiektumeme. O gal cia ir yra lietuviu silpnybe- ai ka cia rekausi, vis viena bus kaip buvo g.gif Nu liudna, kaip gi kitaip mes pakelsim savo krasta. O kad nebutu ne prie temos, tai, butent mitingelis del IVF finansavimo ir butu dar vienas zingsnelis i musu islaisvejima, demokratija. O kaip gi kitaip visuomene suzinos kad tokia problema egzistuoja.
Nu gi man taip atrodo, todel as visom jegom uz ir dziaugiuosi kad musu forume yra tokiu entuziastingu zmoniu, kurie sugalvoja tokias idejas thumbup.gif
Atsakyti
Nevaisingų šeimų Lietuvoje daugėja, kiek yra moterų ir vyrų sergančių įvairiomis ligomis, apie kurias jie nieko nenutuokia ir naiviai laukia kada vieną dieną susilauks išsvajoto kūdikėlio, galų gale prieinama prie IVF.............
Kaip bus taip, bet aš vistiek už tai, kad reikia vieną dieną sumitinguoti, tegul pamato žmonės, kad mums reikalinga pagalba.
Užsimaskuoti galima taip, kad atrodytai gražiai ir niekas tavęs nepažintų, pvz. užsidėti kepuraitę ar akinius, o jeigu ir pažins, eina jie visi velniop, aš kovoju už savo ir kitų nevaisingų žmonių ateitį.
Komentarų ir nuomonių sulauksime įvairių, bet reikia vieną dieną prie to priprasti ir nekreipti į tai dėmesio, svarbu mes žinome ko norime ir ko siekiame.
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2007 02 11, 19:32)
Bet, jeigu visi taip mastytu, tai is viso nieko nepasiektumeme. O gal cia ir yra lietuviu silpnybe- ai ka cia rekausi, vis viena bus kaip buvo g.gif  Nu liudna, kaip gi kitaip mes pakelsim savo krasta. O kad nebutu ne prie temos, tai, butent mitingelis del IVF finansavimo ir butu dar vienas zingsnelis i musu islaisvejima, demokratija. O kaip gi kitaip visuomene suzinos kad tokia problema egzistuoja.
Nu gi man taip atrodo, todel as visom jegom uz ir dziaugiuosi kad musu forume yra tokiu entuziastingu zmoniu, kurie sugalvoja tokias idejas thumbup.gif

As irgi labai gerbiu siuos zmones, kurie daro, o ne tyli 4u.gif Tiems zmonems reiktu laurus kabinti.O del rekavimo as tikrai uz, nes jei niekas nieko nedarys taip ir bus niekas nesprendziama ax.gif Gal buvau ne taip suprasta smile.gif
Atsakyti