Įkraunama...
Įkraunama...

IVF įstatymas

QUOTE(euromergele @ 2007 02 10, 23:12)
taigi............... matyt kol mes nepadarysim to mitingo prie seimo, kaip garnelis sake, su baltom kaukem ant veidu ir didele nupiesta asara ant skruostu, tol vel niekas nebus sprendzhiama....o klausykit...gal tikrai birzeliui, nevaisingu seimu menesiui, tokia akcija suorganizuojam?

galim, tik pameni tada išmąstėm, kad Savivaldybė neleidžia piketuoti, jei uždengti veidai - gal kas gali sužinoti kaip yra iš tikrųjų - aš būčiau labai už tokią akciją.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 02 11, 03:01)
galim, tik pameni tada išmąstėm, kad Savivaldybė neleidžia piketuoti, jei uždengti veidai - gal kas gali sužinoti kaip yra iš tikrųjų - aš būčiau labai už tokią akciją.

Gera idėja merginos, aš taip pat prisidėčiau prie šios kilnios akcijos, dar pasistengčiau palaikymo komandą atsivežti smile.gif.
Kodėl gi ta mūsų valstybė tokia negailestinga nevaisingiems žmonės sad.gif Nors viena partija galėtų paskelbi šūkį " Sieksime, kad Lietuvoje nevaisingumo gydymas butų kompensuojamas", bet ne jie reklamuoja nesamones, greitoji, gaistinė atvažiuos pas jus per 5 minutes, man juokingi tokie iššūkiai.
Atsakyti
Ir aš prisidėčiau prie mitingo.
Man tikrai nesupratama, kodėl LT nė vienas vaistas ar procedūra nevaisingumo gydyme nėra kompensuojami. unsure.gif Pikta, labai pikta.
Atsakyti
pabandysiu pasidometi kaip is tikruju yra su tais veidais..galu gale galima gal kazkaip susitarti jeigu butu ziniasklaida kad fotografuotu ir filmuotu tik is nugaru, tada tas kaukes uzsideti is nugaros puses..jiems gi intrigu reikia, tai taip dar didesne intriga gal butu smile.gif...kitas dalykas reiks paziureti ar galima apeiti...pvz baltai issidazyti veidus ir nusipiesti asaras...kas nenori gali ir peruka uzhsidet.... vat ar neleidzia ar bauda duoda? jeigu bauda organizatoriams tai manau galetumem aukoti tuos pinigus. reik pageneruot sita idejo....

QUOTE(Daiva @ 2007 02 11, 03:01)

tikiu..labai geras butu shukis is tavo zhodzhiu smile.gif
Atsakyti
panos, man tikrai draugai Senamiesčio teatro aktoriai padėtų visa tai tai padaryti, dar ir patys galėtume pafilmuoti - profesionalią techniką tam turiu, galėtume net socialinį klipą to pagrindu padaryti, vyras galėtų parežisuoti tiek renginį, tiek medžiagą...

jeeeeeeeee - šita idėja mane jau veža - darom biggrin.gif kada baigiasi sesija Seime? kad ant jų atostogų neužtaikyti g.gif
Atsakyti
mane irgi biggrin.gif kuo toliau galvoju tuo labiau norisi, jeigu sugebetumem, gal net nereiketu to birzelio smile.gif tai as apsiimu suzinoti tvarka tokio piketo organizavimo..o tada ziuresim kaip ka galima apeiti ir panasiai smile.gif teatras galetu gal ne tik kaukes duoti..bet ir apranga jeigu ka....visi suprantam, kad ne visi nori pasirodyti viesai, i tai butinai reikes atsizhvelgti smile.gif

tokia buvo kilus mintis, kad sustoti mazhais ratukas su liudesio kaukem, skydais is nugaros, kad veidu net nesimatytu... dar ten visokiu minchiu...pageneruosim 4u.gif

Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lietuvoje demografine katastrofa, o pagalbos rankos del didesnio gimstamumo niekas mums neistiesia sad.gif
Atsakyti
nu tai ka - organizuojames koki treciadieni susirinkima ir susiderinam veiksmu plana ? g.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:

Merginos, turiu nerealia ideja - mes per sia savaite turim padaryti plana, kaip ka darom, o kita savaite dar pries rinkimus speti padaryti mitinga. Visi politikai suleks, visi pries rinkimus tures kazka pasakyti tuo klausimu.
Zurnalistai juos uzdubasins klausimais.
Zinot, rytoj, pirmadieni gal susitinkam ? Dabar labai tinkamas laikas iskelti sia problema. o gal net keliuose miestuose lygiagreciai ta pati padarom ?
Kaunietes, Klaipedietes - jus gi aktyvios merginos, ar apsiimtumete ? Siauliai, Panevezys au....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garnelis: 11 vasario 2007 - 17:20
Manau galėtų valstybė finansuoti nevaisingumo gydymą iš gaunamų europos lėšų, ar išsivaizduojate kiek šeimų galėtų susilaukti savo vaikų, net į mūsų forumo sarašiuką netilptų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2007 02 11, 18:20)
Manau galėtų valstybė finansuoti nevaisingumo gydymą iš gaunamų europos lėšų, ar išsivaizduojate kiek šeimų galėtų susilaukti savo vaikų, net į mūsų forumo sarašiuką netilptų smile.gif

Kiek dziaugsmo ir laimes tai atnestu.O pijokes galetu sterilizuoti po pvz.3 vaiku, o ka jos gaunamus pinigelius uz vaikus prageria, tai tuos pinigelius galetu IVF kompensacijai skirti rolleyes.gif
Atsakyti
Garneli, labai gera ideja sujudinti juos pries rinkimus. thumbup.gif
Saunuoles mergaites, labai gera projekta cia sugalvojot thumbup.gif

Is tikro kai pagalvoji, tai jie kol su tuo nesusiduria tol apie tai negalvoja. Cia kaip Brazauskas, pamate kad destytoju atlyginimai mazi, tik kai pats pradejo destytojauti rolleyes.gif

O iskelus problema pries rinkimus, manau kad jie butu priversti i tai atkreipti demesi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaneta1: 11 vasario 2007 - 17:29