Aš irgi negavau slaptažodžio, nors prašiau prieš kokius 2 mėnesius, gal daugiau
Norėčiau jį gauti
QUOTE(Achilles @ 2009 06 23, 22:55)
Aš irgi negavau slaptažodžio, nors prašiau prieš kokius 2 mėnesius, gal daugiau
Norėčiau jį gauti
Norėčiau jį gauti
Aš galėčiau duot už simbolinį mokestį
QUOTE(Site @ 2009 06 23, 23:02)
Aš galėčiau duot už simbolinį mokestį
taip daryti negalima.
! | 16. Draudžiama platinti ir viešai temose skelbti specialiai apsaugotų forumo skyrelių (pvz. "Už miegamojo durų") slaptažodžius. Tik moderatoriai turi teisę suteikti juos dalyviui ir perduoti asmenine žinute. |
Pajuokavau čia. Aš net nežinau slaptažodžio
Vis dar tikiuosi iš moderatorės sulaukti pass
QUOTE(Ija27 @ 2009 07 16, 10:31)
as jau koki pusmeti laukiu slaptazodzio, matyt nenusipelniusi esu
tai galima kitos moderatorės paprašyti, mes visos žinom
sveikos moderatorės ,nesuprantu kas čia yra? beveik visoms moderatorėms rašiau kad suteiktumėt slaptažodį į skyrelį "už miegamojo durų" bet kaip nėra taip nėra joko atsakymo nei iš vienos jau nebeturiu kantrybės,kažkaip man atrodo dirbate neoperatyviai jei neturit kaip suteikti to slaptažodžio, manau kad reikėtų visiškai atsisakyti jums to slaptumo ir padaryti skyrelį normaliai prieinamą kaip ir visi kiti.Nebeturiu jokio supratimo kieno dar klausti
zinojau bet uzkrito
QUOTE(sanli @ 2009 07 30, 13:47)
sveikos moderatorės ,nesuprantu kas čia yra? beveik visoms moderatorėms rašiau kad suteiktumėt slaptažodį į skyrelį "už miegamojo durų" bet kaip nėra taip nėra joko atsakymo nei iš vienos jau nebeturiu kantrybės,kažkaip man atrodo dirbate neoperatyviai jei neturit kaip suteikti to slaptažodžio, manau kad reikėtų visiškai atsisakyti jums to slaptumo ir padaryti skyrelį normaliai prieinamą kaip ir visi kiti.Nebeturiu jokio supratimo kieno dar klausti
manęs neprašėte, nebet va šiom dienom, kai atostogavau ir AŽ perpildytas buvo.
prašyti reikia tos, kurią matote pasijungusią tuo metu kai klausiate.
QUOTE(maximuz @ 2009 07 30, 16:02)
zinojau bet uzkrito
galima pasitikslinti gi jie pamiršote
Prasiau slaptazodzio dvieju moderatoriu, bet jau 3 men nei viena nei kita neatraso