Moralinis veidas? hm... nu kazi ar jis blogas
p.s. per sventes as ir negalvoju greito atsakymo is moderatoriu
Siaip cia kazkas jau buvo uzdave kls ar pranesa, jeii nesuteikia to kodo?.. Bet niekas neatsake.
Laukiu toliau
Juk idomu ilisti ten kur negalima as manau tiesiog rasti ats i savo kls...
QUOTE(kvyka @ 2007 12 29, 21:10)
Moralinis veidas? hm... nu kazi ar jis blogas
Siaip cia kazkas jau buvo uzdave kls ar pranesa, jeii nesuteikia to kodo?.. Bet niekas neatsake.
Laukiu toliau
Laukiu toliau
Ale ko čia pariniesi daba - aik tikram miegamajam, daugiau kaifo patirsi. Rado dėl ko zyzti per šventes
Na ir nekantrumas merginu Sventes gi visiems
na aišku...Spėsim gi...ne traukinys tas miegamasis-nenuvažiuos Na šiaip ir man jau ten reikia, tai lauksiu slaptažodžio turiu aš klausimukų tokių.......
dekui uz info
o gal galite paaiškinti, kaip pakliūti į miegamąjį? kažka girdėjau kad turi būti parašyta 100 žinučių... ar aš neteisi?
Taip, reikia 100 žinučių, o tada prašyti moderatorės slaptažodžio. Patikrins jūsų žinutes ir, jeigu viskas gerai, gausit slaptažodį. O yra jis forume Vyrai ir moterys.
QUOTE(zinulė @ 2008 01 09, 11:32)
Taip, reikia 100 žinučių, o tada prašyti moderatorės slaptažodžio. Patikrins jūsų žinutes ir, jeigu viskas gerai, gausit slaptažodį. O yra jis forume Vyrai ir moterys.
ačiū labai už atsakymą
bet jei moderatorės pamatys, kad tik spaminama, norint į miegamąjį pakliūt (ir ko ten taip smarkiai prisireikė? ), slaptažodžio neduos
QUOTE(katutis @ 2008 01 09, 12:08)
bet jei moderatorės pamatys, kad tik spaminama, norint į miegamąjį pakliūt (ir ko ten taip smarkiai prisireikė? ), slaptažodžio neduos
aham, supratau jau... na pažiūrėsim kaip ten gausis įdomu kas ten gero yra tam miegamajam