Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl neįsileidžia į Miegamąjį?

QUOTE(3kitten @ 2011 12 15, 19:49)
Sveiki!

Aš irgi labai norėčiau gauti slaptažodį  smile.gif  Iš anksto dėkoju 4u.gif

Gavote. 4u.gif
Atsakyti
galima ir man?
Atsakyti
jau trijų moderatorių esu prašiusi ir nė viena nesureagavo g.gif turiu kur kas daugiau nei 100 žinučių forume, niekada nespaminau, metų irgi turiu pakankamai... kaip ir nematau priežasties, kodėl turėčiau negauti slaptažodžio g.gif tikiuosi, į mano prašymą bus atsižvelgta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2012 01 16, 23:55)
jau trijų moderatorių esu prašiusi ir nė viena nesureagavo g.gif turiu kur kas daugiau nei 100 žinučių forume, niekada nespaminau, metų irgi turiu pakankamai... kaip ir nematau priežasties, kodėl turėčiau negauti slaptažodžio g.gif tikiuosi, į mano prašymą bus atsižvelgta 4u.gif

Atsakiau Jums. smile.gif
Atsakyti
Man irgi reikėtų slaptažodžio smile.gif Na, db naktis, suprantu doh.gif tad lausiu ryt arba artimiausiom dienom smile.gif ačiū iš anksto
Atsakyti
Sveiki, norėčiau ir aš slaptažodžio ax.gif Prieš savaitę rašiau vienai moderatorei, jokio atsakymo negavau unsure.gif Šiandien parašiau kitai, gal sureaguos. O gal galit kažkas atsiųsti?
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2012 06 28, 14:57)
Sveiki, norėčiau ir aš slaptažodžio  ax.gif Prieš savaitę rašiau vienai moderatorei, jokio atsakymo negavau  unsure.gif Šiandien parašiau kitai, gal sureaguos. O gal galit kažkas atsiųsti?

nusiunčiau smile.gif
Atsakyti
Sveiki,slaptazodi jau seniai nuo miegamojo turiu,o vat snd neileidzia su tuo slaptazodziu nei i iegamaji,nei i kita uzrakinta tema.Gal kas pasikeite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DIVELONA @ 2012 11 27, 01:20)
slaptazodi jau seniai nuo miegamojo turiu,o vat snd neileidzia su tuo slaptazodziu nei i  iegamaji,nei i kita uzrakinta tema.Gal kas pasikeite?

Nieks nesikeitė.
Parašykit man AŽ, kokį slaptažodį vedate.
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti reikia 100 žinučių parašytų iš viso ar reikia, kad profilyje būtų Žinutės: 100
Tai yra ar į tą šimtą įsiskaičiuoja žinutės kurios parašytas pvz skyrelyje: Neštukių pašnekesiai.
Ačiū iš anksto už atsakymą
Atsakyti
QUOTE(Melancholy @ 2012 11 30, 19:27)
ar į tą šimtą įsiskaičiuoja žinutės kurios parašytas pvz skyrelyje: Neštukių pašnekesiai.

Ne - žr. čia.

Atsakyti
Sveiki, ir as noreciau moderatoriu paprasyti slaptazodzio. aciu 4u.gif
Atsakyti