Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

Agnusha, geras sprendimas ir gražu ax.gif O jei kam kliūva radiatorius galema uždengti kokiu stilizuotu ekranu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2007 06 18, 11:27)
Agnusha, geras sprendimas ir gražu ax.gif O jei kam kliūva radiatorius galema uždengti kokiu stilizuotu ekranu mirksiukas.gif

ir as pritariu. Super sprendimas, ir spalva gera, nenuobodi.
Atsakyti
QUOTE(mamius @ 2007 06 18, 17:00)
ir as pritariu. Super sprendimas, ir spalva gera, nenuobodi.

Nenuobodi smile.gif agresyvi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnusha @ 2007 06 17, 10:50)
o štai kaip atrodo mūsų kambarys, p.s. balkonas pas mane 6 metrų ilgio, dešinėje pusėje yra durys į likusio balkono dalį, reikėjo gi kažkiek skalbinių džiovyklei pasilikti  ax.gif

user posted image

i akis "krito" anga sienoje, zaidziant apsvietimu thumbup.gif labai miela sofkute.
Atsakyti
Sveikutes, noriu ir as pademonstruoti savo namucius. Dizainere buvau as pati. Na kolkas savo darbu esu patenkinta, man namuciai gavosi labai jaukus.
virtuve jungem su salonu
user posted image
user posted image

wc ir vonia sujungeme, isverteme siena. erdve tikrai padidejo, nes wc buvo labai mazas.
user posted image
user posted image
user posted image

miegamasis. netrukus cia gyvensime trise, mes ir musu mazoji mergyte.
user posted image
user posted image

tai va ir viskas. ax.gif
Atsakyti
[quote=zyliukas,2007 06 18, 18:43]
Sveikutes, noriu ir as pademonstruoti savo namucius. Dizainere buvau as pati. Na kolkas savo darbu esu patenkinta, man namuciai gavosi labai jaukus.
virtuve jungem su salonu

Zyliuk esi puiki dizainere, kur semeisi ideju? kaip slepsites nuo saules, ir pasaliniu akiu? Virtuveje tarpas tarp pastatomu, ir pakabinamu spinteliu isdazytas? thumbup.gif pasirinktas ornamentuotas tapetas ( vonioje plyteles) apjungiantis visus buto kambarius ir vonia. Nenusibodes, nenuvalkiotas stilius klasika jusu namucuiose atrodo tikrai puikiai, linkiu malonaus laukimo ateinant mazylei i tokius puikius namucius. leisk nors akies krasteliu zvilgtelt i prieskambari, neapsiriksiu sakydama kad ten taipat vau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agata: 18 birželio 2007 - 20:05
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 18, 20:43)
tai va ir viskas.  ax.gif

man labai, labai thumbup.gif . Patinka spalvos, patinka tiesiog viskas, labai skoninga man
Atsakyti
o man tuose gražiuose , steriliuose namuose truksta gyvybingumo ir spalvų ax.gif na čia mano subjektyvi nuomonė ax.gif nuobodoka ax.gif
Atsakyti

Zyliuk esi puiki dizainere, kur semeisi ideju? kaip slepsites nuo saules, ir pasaliniu akiu? Virtuveje tarpas tarp pastatomu, ir pakabinamu spinteliu isdazytas? thumbup.gif pasirinktas ornamentuotas tapetas ( vonioje plyteles) apjungiantis visus buto kambarius ir vonia. Nenusibodes, nenuvalkiotas stilius klasika jusu namucuiose atrodo tikrai puikiai, linkiu malonaus laukimo ateinant mazylei i tokius puikius namucius. leisk nors akies krasteliu zvilgtelt i prieskambari, neapsiriksiu sakydama kad ten taipat vau..
[/quote]

saulyte ryte mus lepina salione, tai uzsakiau roletus bambukinius, bet per langa matomi tik grazus vaizdai tai pasaliniu akiu nebus smile.gif
user posted image

tarp spinteliu bus plyteles, bet kolkas jau taip norim pailseti nuo remontu, kad kol sienos grazios pabus taip smile.gif

Koridorius tai nieko ypatingo, jis toks nedidukas, net nezinau kaip fotografuoti. smile.gif dar truksta kokio suoliuko arba spintutes po veidrodziu, esu jau nuziurejusi.
user posted image
user posted image
beje dar laukiam duru apvadu smile.gif

o ideju nezinau is kazkur atsirado. Visada manaiu kad nezinau ko noriu, bet kai pradejau galvoti ir derinti gavosi visai neblogas rezultatas. Is pradziu tai ir dizaineriu ieskojau, dziaugiuosi kad ju paslaugom ir nesinaudojom.
Aciu uz grazius zodzius. malonu kai ivertina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 18 birželio 2007 - 20:52
zyliukas, super jūsų namai, gražu, jauku thumbup.gif
aš tik dadėčiau šiek tiek ryškesnių detalių, bet tai jūsų namai, kuriuos sutvarkėt pagal save.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilja: 18 birželio 2007 - 20:54
QUOTE(calykusu @ 2007 06 18, 21:22)
o man tuose gražiuose , steriliuose namuose truksta gyvybingumo ir spalvų  ax.gif na čia mano subjektyvi nuomonė  ax.gif nuobodoka ax.gif

o man patinka toks romantiskas, lengvas stilius.
niekada nemegau rekianciu spalvyciu ir norejosi kad visuma buto graziai ziuretusi, todel daug maz viskas susije ir spalvom ir stiliumi. 4u.gif
Atsakyti
[quote=zyliukas,2007 06 18, 22:51]
saulyte ryte mus lepina salione, tai uzsakiau roletus bambukinius, bet per langa matomi tik grazus vaizdai tai pasaliniu akiu nebus smile.gif
user posted image
[QUOTE]
taip, tokį vaizdą slėpti negalima, ir paveikslų nereikia. o kelintam aukšte gyvenat?
Atsakyti