Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(KristiTal @ 2007 06 14, 18:11)
Nu jo, darykite kaip jusm geriau, ar taip ar taip, tai daug geresnis variantas nei buvo. Bet as ir galvojau kad jus apsiltinsite ir taip padidinsite kambari g.gif

aš irgi pagalvojau, kad kambarys be balkono bus g.gif
Atsakyti
Išgriovus sieną mūsų tikslas buvo gauti kambary daugiau šviesos ir jaukumo o ne jį padidinti. Kambarys pakankamai didelis ir jo mums užtenka mirksiukas.gif
Beje nuotraukose jūs matote tik puse balkono ax.gif jis labai ilgas 6 m biggrin.gif o ir padaryt bendros patalpos nenoriu ir man nereikia schmoll.gif
O kad jis ir apšiltintas nemanau kad ten temperatūra žiemą sieks bent 10 laipsnių šilumos schmoll.gif tuo labiau kad pas mus I a.
Atsakyti
O radiatoriu kur perkelsite?
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 06 15, 01:51)
O radiatoriu kur perkelsite?

ant tos prie kurios dabar stovi padėtas smile.gif
Atsakyti
o štai kaip atrodo mūsų kambarys, p.s. balkonas pas mane 6 metrų ilgio, dešinėje pusėje yra durys į likusio balkono dalį, reikėjo gi kažkiek skalbinių džiovyklei pasilikti ax.gif

user posted image
Atsakyti
man kazkiap noretusi tuos radiatorius paslepti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnusha @ 2007 06 17, 11:50)
o štai kaip atrodo mūsų kambarys, p.s. balkonas pas mane 6 metrų ilgio, dešinėje pusėje yra durys į likusio balkono dalį, reikėjo gi kažkiek skalbinių džiovyklei pasilikti  ax.gif

user posted image

bigsmile.gif super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnusha @ 2007 06 17, 12:50)
o štai kaip atrodo mūsų kambarys, p.s. balkonas pas mane 6 metrų ilgio, dešinėje pusėje yra durys į likusio balkono dalį, reikėjo gi kažkiek skalbinių džiovyklei pasilikti  ax.gif

user posted image

Reikėjo kaip mes tą vietą kur radiatorius išvert ir pasukt ant kitos sienos g.gif
Atsakyti
na taip, sutinku, tas radiatorius nelabai puošia kambarį, bet kažkaip patingėjom perkelti jį į balkoną, tuo labiau, kad nebeilgai žadame šiame bute gyventi. žiemą tikrai nesušalom, nors vėsuma jautėsi balkono pusėje. be to reikia kelti radiatorių į balkoną, nes langai be jo pradeda rasoti (čia žiemą).
Atsakyti
QUOTE(Agnusha @ 2007 06 17, 11:50)

user posted image

Nerealiai grazu bigsmile.gif Man ir tas radiatorius ne itin kliuva, norint ji dar galima kaip tik isryskint ir kaip nors isdazyt (vos ne kaip sofa dryzuotai) bei padaryti efektinga interjero detale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 06 18, 08:58)
Nerealiai grazu  bigsmile.gif Man ir tas radiatorius ne itin kliuva, norint ji dar galima kaip tik isryskint ir kaip nors isdazyt (vos ne kaip sofa dryzuotai) bei padaryti efektinga interjero detale smile.gif

Gražu, bet man jau nuotraukoj agresyvi ta raudona spalva blush2.gif aš taip neeksperimentuočiau blush2.gif jei būčiau dažius švelniu atspalviu ax.gif
Atsakyti
bijojau ir aštos intensyvios raudonos spalvos , bet rizikavau, nes mačiau panašų variantą kažkokiam žurnale, bet to galvoju jei nepatiks perdažysiu, bet kol kas man thumbup.gif iš tikrųjų nuotraukoje truputi tamsu gavosi , gyvai visai kitoks vaizdas yra tongue.gif
Atsakyti