Nu jo, darykite kaip jusm geriau, ar taip ar taip, tai daug geresnis variantas nei buvo. Bet as ir galvojau kad jus apsiltinsite ir taip padidinsite kambari
Išgriovus sieną mūsų tikslas buvo gauti kambary daugiau šviesos ir jaukumo o ne jį padidinti. Kambarys pakankamai didelis ir jo mums užtenka Beje nuotraukose jūs matote tik puse balkono jis labai ilgas 6 m o ir padaryt bendros patalpos nenoriu ir man nereikia O kad jis ir apšiltintas nemanau kad ten temperatūra žiemą sieks bent 10 laipsnių šilumos tuo labiau kad pas mus I a.
o štai kaip atrodo mūsų kambarys, p.s. balkonas pas mane 6 metrų ilgio, dešinėje pusėje yra durys į likusio balkono dalį, reikėjo gi kažkiek skalbinių džiovyklei pasilikti
o štai kaip atrodo mūsų kambarys, p.s. balkonas pas mane 6 metrų ilgio, dešinėje pusėje yra durys į likusio balkono dalį, reikėjo gi kažkiek skalbinių džiovyklei pasilikti
na taip, sutinku, tas radiatorius nelabai puošia kambarį, bet kažkaip patingėjom perkelti jį į balkoną, tuo labiau, kad nebeilgai žadame šiame bute gyventi. žiemą tikrai nesušalom, nors vėsuma jautėsi balkono pusėje. be to reikia kelti radiatorių į balkoną, nes langai be jo pradeda rasoti (čia žiemą).
Nerealiai grazu Man ir tas radiatorius ne itin kliuva, norint ji dar galima kaip tik isryskint ir kaip nors isdazyt (vos ne kaip sofa dryzuotai) bei padaryti efektinga interjero detale
Nerealiai grazu Man ir tas radiatorius ne itin kliuva, norint ji dar galima kaip tik isryskint ir kaip nors isdazyt (vos ne kaip sofa dryzuotai) bei padaryti efektinga interjero detale
bijojau ir aštos intensyvios raudonos spalvos , bet rizikavau, nes mačiau panašų variantą kažkokiam žurnale, bet to galvoju jei nepatiks perdažysiu, bet kol kas man iš tikrųjų nuotraukoje truputi tamsu gavosi , gyvai visai kitoks vaizdas yra