Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

Mes irgi jau pusantrų metų gyvename be užuolaidų. Kol kas nematau reikalo jų dėti, nes nėra nuo ko slėptis. Man daug gražiau - įeina daugiau šviesos ir kambarys erdvesnis atrodo. Tik toks minusas - sunkiau vaikas dieną miega, todėl galvoju roletus į miegamąjį dėti.
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 12, 23:18)
Na va pagaliau nuėmė visus uždangalus  ax.gif
user posted image
Papildyta:
Buvo taip
user posted image

Super thumbup.gif Iskart net kviepuot lengviau pasidare drinks_cheers.gif man prie kompo, ziurint i pirma nuotrauka mirksiukas.gif
Gal as ne i tema, o kuom apsildet balkona? Man kaip "cikavai zosej" labai smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 12, 22:18)
Na va pagaliau nuėmė visus uždangalus  ax.gif

Aha, zymiai geriau thumbup.gif

O ka su grindim zadate daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 13 birželio 2007 - 14:18
QUOTE(KristiTal @ 2007 06 13, 15:15)
Aha, zymiai geriau thumbup.gif

O ka su grindim zadate daryti?

Kuriom grindim ? Kambary? Tik per lakuosim. O balkone dėsim naujas. Kai langą įdės.
Papildyta:
QUOTE(Elis@a @ 2007 06 13, 02:32)
Super thumbup.gif Iskart net kviepuot lengviau pasidare drinks_cheers.gif man prie kompo, ziurint i pirma nuotrauka  mirksiukas.gif
Gal as ne i tema, o kuom apsildet balkona? Man kaip "cikavai zosej" labai smalsu ax.gif

aciuks.gif
Dėjom polisterolą (putą) ir kalėm medžio plaušo dailylentėm mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 13, 16:38)
Kuriom grindim ? Kambary? Tik per lakuosim. O balkone dėsim naujas. Kai langą įdės.

o tai kur dar langą dės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 13, 14:38)

Tai rasta iseis padaryti ta pati? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 06 13, 22:05)
Tai rasta iseis padaryti ta pati? bigsmile.gif

Turi omeny tą vietą kur siena buvo g.gif kažin ar eglute išeis unsure.gif o į balkoną tai ne parketą kažką pigiau dėsim ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lilja @ 2007 06 13, 16:40)
o tai kur dar langą dės?  g.gif

Taigi ten, kur sieną išgriovė unsure.gif
Papildyta:
Va kokia pas mane "abstanofkė" ateity sekciją pakeisim į komodą ir teliką ten iš to kampo naikinsim ax.gif bet noriu jūsų paklaust bigsmile.gif kur jūsų akimis žiūrint tiktų man pastatyt akvariumą gi užsireikė blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
liuks smile.gif labai gerai atrodo wink.gif o dėl akvariumo smile.gif tai pasiskaitinėk atidžiau apie juos smile.gif nes bent maniškiai stovi taip kad gautų kuo mažiau dienos šviesos smile.gif na taip kambarių kampuose daugiau mažiau išsidėstę blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Kam jums ta langa deti tai niekaip nesuprantu doh.gif ax.gif
Atsakyti
Žiema šalta bus unsure.gif balkone kai šalta žiema būdavo nulinė temperatūra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 13, 23:55)
Žiema šalta bus  unsure.gif  balkone kai šalta žiema būdavo nulinė temperatūra  unsure.gif

taigi apsiltinot balkona g.gif isveskit radijatorius i balkona ir vsio drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu jo, darykite kaip jusm geriau, ar taip ar taip, tai daug geresnis variantas nei buvo. Bet as ir galvojau kad jus apsiltinsite ir taip padidinsite kambari g.gif
Atsakyti