Mes irgi jau pusantrų metų gyvename be užuolaidų. Kol kas nematau reikalo jų dėti, nes nėra nuo ko slėptis. Man daug gražiau - įeina daugiau šviesos ir kambarys erdvesnis atrodo. Tik toks minusas - sunkiau vaikas dieną miega, todėl galvoju roletus į miegamąjį dėti.
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 12, 23:18)
Super Iskart net kviepuot lengviau pasidare man prie kompo, ziurint i pirma nuotrauka
Gal as ne i tema, o kuom apsildet balkona? Man kaip "cikavai zosej" labai smalsu
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 12, 22:18)
Na va pagaliau nuėmė visus uždangalus
Aha, zymiai geriau
O ka su grindim zadate daryti?
QUOTE(KristiTal @ 2007 06 13, 15:15)
Kuriom grindim ? Kambary? Tik per lakuosim. O balkone dėsim naujas. Kai langą įdės.
Papildyta:
QUOTE(Elis@a @ 2007 06 13, 02:32)
Super Iskart net kviepuot lengviau pasidare man prie kompo, ziurint i pirma nuotrauka
Gal as ne i tema, o kuom apsildet balkona? Man kaip "cikavai zosej" labai smalsu
Dėjom polisterolą (putą) ir kalėm medžio plaušo dailylentėm
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 13, 14:38)
Kuriom grindim ? Kambary? Tik per lakuosim. O balkone dėsim naujas. Kai langą įdės.
Tai rasta iseis padaryti ta pati?
QUOTE(KristiTal @ 2007 06 13, 22:05)
Tai rasta iseis padaryti ta pati?
Turi omeny tą vietą kur siena buvo kažin ar eglute išeis o į balkoną tai ne parketą kažką pigiau dėsim
Papildyta:
QUOTE(lilja @ 2007 06 13, 16:40)
o tai kur dar langą dės?
Taigi ten, kur sieną išgriovė
Papildyta:
Va kokia pas mane "abstanofkė" ateity sekciją pakeisim į komodą ir teliką ten iš to kampo naikinsim bet noriu jūsų paklaust kur jūsų akimis žiūrint tiktų man pastatyt akvariumą gi užsireikė
liuks labai gerai atrodo o dėl akvariumo tai pasiskaitinėk atidžiau apie juos nes bent maniškiai stovi taip kad gautų kuo mažiau dienos šviesos na taip kambarių kampuose daugiau mažiau išsidėstę
Kam jums ta langa deti tai niekaip nesuprantu
Žiema šalta bus balkone kai šalta žiema būdavo nulinė temperatūra
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 13, 23:55)
Žiema šalta bus balkone kai šalta žiema būdavo nulinė temperatūra
taigi apsiltinot balkona isveskit radijatorius i balkona ir vsio
Nu jo, darykite kaip jusm geriau, ar taip ar taip, tai daug geresnis variantas nei buvo. Bet as ir galvojau kad jus apsiltinsite ir taip padidinsite kambari