Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(Dalbara @ 2007 06 02, 22:06)
hi.gif

ViSKAS GERAI SU TA MŪSŲ SIENA  thumbup.gif
o kodėl sakai duris per vidurį  g.gif patogiau? o dėl pakylos taipas mus vos vos gausis nes yra balkono grindys pakeltos  doh.gif

Kai durys per viduri, tai pavyzdziui vienoj pusej balkono galima kokias geles pasideti, kad per vitrina graziai atrodytu, kitoj koki staliuka su kedem, o jei durys sone, kaip[ beje pas mus, tai paskui sunku praeidineti pro staliuka ar geles.
Bet cia tik musu nuomone, gaila, kad ji neatejo anksciau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2007 06 03, 14:38)
Kai durys per viduri, tai pavyzdziui vienoj pusej balkono galima kokias geles pasideti, kad per vitrina graziai atrodytu, kitoj koki staliuka su kedem, o jei durys sone, kaip[ beje pas mus, tai paskui sunku praeidineti pro staliuka ar geles.
Bet cia tik musu nuomone, gaila, kad ji neatejo anksciau.  ax.gif

Kaip sakoma geriausios mintys ateina tik voką užklijavus doh.gif gal ryt jau apsitvarkysim bandysiu normaliai nufotkint įkelsiu gausit man patart rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 03, 13:48)
Kaip sakoma geriausios mintys ateina tik voką užklijavus doh.gif gal ryt jau apsitvarkysim bandysiu normaliai nufotkint įkelsiu gausit man patart rolleyes.gif

Nu tai gal jau turi nuotraukėles? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2007 06 07, 16:07)
Nu tai gal jau turi nuotraukėles? mirksiukas.gif

Tai kad dar aptverta viskas doh.gif sumastėm tuo pačiu balkoną apšiltint ir iškalt doh.gif
Atsakyti
Na va pagaliau nuėmė visus uždangalus ax.gif

user posted image
Papildyta:
Buvo taip
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 13, 00:18)
Na va pagaliau nuėmė visus uždangalus  ax.gif
user posted image
Papildyta:
Buvo taip
user posted image

kambarys daug erdvesnis pasidarė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lilja @ 2007 06 12, 23:22)
kambarys daug erdvesnis pasidarė  thumbup.gif

Aha bigsmile.gif kaip šokių salė bigsmile.gif noriu pakeist užuolaidas tik nežinau kokias unsure.gif gal tik viršų kokį iš dieninių užuolaidų pasisiųsiu g.gif ir išvis tų užuolaidų nedėsiu ant langų schmoll.gif nes nereikalingos man jos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 13, 00:27)
Aha  bigsmile.gif  kaip šokių salė  bigsmile.gif  noriu pakeist užuolaidas tik nežinau kokias  unsure.gif  gal tik viršų kokį iš dieninių užuolaidų  pasisiųsiu  g.gif  ir išvis tų užuolaidų nedėsiu ant langų  schmoll.gif  nes nereikalingos man jos  unsure.gif

o kaip galutinis rezultatas atrodys? ar statysit ką į tą nišą priae langų? kaip baldai bus išdėstyti?
aš tai apie metus gyvenu be užuolaidų, tik roletai, maniau irgi, kad nereikia, nenoriu, o dabar užėjo užuolaidų manija, noriu, nes priduoda jaukumo ir užbaigia interjerą
Atsakyti
QUOTE(lilja @ 2007 06 12, 23:33)
o kaip galutinis rezultatas atrodys? ar statysit ką į tą nišą priae langų? kaip baldai bus išdėstyti?
aš tai apie metus gyvenu be užuolaidų, tik roletai, maniau irgi, kad nereikia, nenoriu, o dabar užėjo užuolaidų manija, noriu, nes priduoda jaukumo ir užbaigia interjerą

Baldai stovės kaip toj kitos photo.gif tik baldai ne tie ax.gif gal palauksiu kai viską susidėliosiu į savo vietas ir spėsiu tas užuolaidas nusipirkt nes dar 100 kartų persigalvosiu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 13, 00:35)
Baldai stovės kaip toj kitos photo.gif tik baldai ne tie  ax.gif  gal palauksiu kai viską susidėliosiu į savo vietas ir spėsiu tas užuolaidas nusipirkt nes dar 100 kartų persigalvosiu irnesakyk.gif

kai visi daiktai atsistos į savo vietas, tau aiškiau pasidarys ko nori ir kas labiausiai tinka thumbup.gif
sekmės kūryboje 4u.gif
Atsakyti
man pvz žymiai jaukiau be užuolaidų, iškart kitas vaizdas, nebent šviesias dėt
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 12, 23:20)
man pvz žymiai jaukiau be užuolaidų, iškart kitas vaizdas, nebent šviesias dėt

Buvome po remonto gal 6 menesius.Kai kur buvo roletai,kitur ne.Prie Kaledos pagaliau pakabinau.
Jaukumo prideda uzulaidos good.gif visai kitoks vaizdas.Silciau,maloniau wub.gif

Gyvenam be naktiniu thumbup.gif vien su roletais.Bet visai be uzuolaidu nenoriu
Atsakyti