QUOTE(MAMICY @ 2007 06 01, 17:52)
tai matai aš iš esmės ne prieš tuos griovimus. bet man pvz labai keistai atrodo. pirma susirenki parašus iš kaimynų, o poto jau architektas deda. tipo jei sugrius, tai patys kalti - pasirašėt. ar ne taip aš suprantu... turėtų būti atvirkščiai. ar ne?
Nu biski ne taip supranti. Matai pirma turi surinkti parasus ar kaimynai sutinka. As pries renkant parasus jau buvau nuejusi pas architekta. Tik tada kai surenki parasus ir is butu ukio gauni tokia pazyma, tai tik tada architektas jau pradeda daryti brezinius ir skaiciuoti. O tu isivaizduok, nueini neturedama tos pazymos pas architekta. Tarkim man jo darbas kainavo 700litu, tai jis padaro projekta o tada imi ir nesurenki to 51% is kaimynu, tai tada tie pinigai suniui ant uodegos nueina. Juk kai architektas deda parasa, tada is savivaldybes jis ir sutvarko kad gauni leidima ir tada jei jau kas blogai, tai lieka architektas kaltas. Mano atveju tai as emiau ir griovejus kur butent architektas rekomandavo. Nes pati bijojau kokiu nesamoniu, visgi kapitaline siena. Aisku ir sumokejau dvigubai daugiau. Bet kaip tos nesamones su kaimynais iskilo tai dziaugiausi kad emiau ka architektas rekomendavo, nes jie patys ejo pas kaimynus ir kaimynams rode kad viska pagal projekta daro ir architektas vis vaziavo ziuret ar viskas tvarkoje.
Papildyta:
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 01, 18:55)
Tik išsižiok o jūs jau čia mane auklėjat
As tikrai neauklejau, as tik samprotavau