Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(Dalbara @ 2007 06 01, 18:55)
Tik išsižiok o jūs jau čia mane auklėjat  doh.gif 

mes neauklėjam, mes gąsdinam devil.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2007 06 01, 20:00)
mes neauklėjam, mes gąsdinam  devil.gif

Be reikalo irnesakyk.gif jau ne pirmam bute griaunam sienas ax.gif tongue.gif ir jokių parašų ir leidimų nerinkom. o vieną butą su išvesrtom sienom pardavėm aišku perdarę buto planą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 01, 20:08)
Be reikalo irnesakyk.gif jau ne pirmam bute griaunam sienas  ax.gif  tongue.gif ir jokių parašų ir leidimų nerinkom. o vieną butą su išvesrtom sienom pardavėm aišku perdarę buto planą  mirksiukas.gif

aha, vieną namą sugriovėt, imatės kito lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

na taip nežinom, kaip jūsų namas pastatytas, tik taip pamokančiai šnekam bigsmile.gif . O atrodo labai šauniai pas jus, o jai per tą dabartinę "skylę" dar atsivers gražus vaizdas, tai iš vis thumbup.gif
Atsakyti
na prisiskaiciau as cia jusu....zodziu planuojam griauti ir mes...bet pasakykite jus man,leidimu tikrai reikia ar nereikia.vieni taip sako,kiti kitaip. tos sienos tikrai ne laikancios. g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2007 06 01, 17:52)
tai matai aš iš esmės ne prieš tuos griovimus. bet man pvz labai keistai atrodo. pirma susirenki parašus iš kaimynų, o poto jau architektas deda. tipo jei sugrius, tai patys kalti - pasirašėt. ar ne taip aš suprantu... turėtų būti atvirkščiai. ar ne?

Nu biski ne taip supranti. Matai pirma turi surinkti parasus ar kaimynai sutinka. As pries renkant parasus jau buvau nuejusi pas architekta. Tik tada kai surenki parasus ir is butu ukio gauni tokia pazyma, tai tik tada architektas jau pradeda daryti brezinius ir skaiciuoti. O tu isivaizduok, nueini neturedama tos pazymos pas architekta. Tarkim man jo darbas kainavo 700litu, tai jis padaro projekta o tada imi ir nesurenki to 51% is kaimynu, tai tada tie pinigai suniui ant uodegos nueina. Juk kai architektas deda parasa, tada is savivaldybes jis ir sutvarko kad gauni leidima ir tada jei jau kas blogai, tai lieka architektas kaltas. Mano atveju tai as emiau ir griovejus kur butent architektas rekomandavo. Nes pati bijojau kokiu nesamoniu, visgi kapitaline siena. Aisku ir sumokejau dvigubai daugiau. Bet kaip tos nesamones su kaimynais iskilo tai dziaugiausi kad emiau ka architektas rekomendavo, nes jie patys ejo pas kaimynus ir kaimynams rode kad viska pagal projekta daro ir architektas vis vaziavo ziuret ar viskas tvarkoje.
Papildyta:
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 01, 18:55)
Tik išsižiok o jūs jau čia mane auklėjat  doh.gif 

As tikrai neauklejau, as tik samprotavau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 06 01, 20:24)

As tikrai neauklejau, as tik samprotavau ax.gif  4u.gif

mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
KristiTal paveikslai liuks, labai tiks tavo kambari, duoda gyvybingumo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 05 30, 22:10)
Oi nežinau kada tos photo.gif bus nes šiandien pradėjom griovimo darbus o ten pasirodo armatūra tai nežinau išvis ar išeis tą sieną mums išgriaut. Ryt ateis toks protingas diedas pasakys  unsure.gif  dabar taip širdį skauda kad įkalbėjau vyrą tą sieną išverst  verysad.gif  norėjau kad gražiau namie būtų... o kas gavos  verysad.gif  verysad.gif

Labukas Dalbara. Nesigailėk dėl tos išgriautos sienos. Mes irgi griovėm, duris dėjom dešinėj, bet dabar jei galėtumėm ką pakeisti, tai dėtumėm per vidurį, žadam dėti romanetes, tai problemų dėl stumdymo nebūrų buvę, bet dėl tų durų viduryje vitrinos sugalvojom per vėlai, nes jau buvom užsisakę vitriną su durimis dešinėj.
O langus dėjom be slenksčio, t.y. ne taip kaip pas Shyną.
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 06 01, 19:17)
na prisiskaiciau as cia jusu....zodziu planuojam griauti ir mes...bet pasakykite jus man,leidimu tikrai reikia ar nereikia.vieni taip sako,kiti kitaip. tos sienos tikrai ne laikancios. g.gif

Jeigu ruošiatės griauti kapitalinę sieną, tada leidimų reikia ir procedūra visa kaip Kristital rašė.
O jei sienos nelaikančios, tai galite nors ir visas išgriauti, jokių parašų rinkimo ir leidimų nereikia. Jei norėsite pakeisti ir bylutėje eantį planelį, tada nusibraižę naują, nueisite pas seniūnijos architektą, gausite jo parašą ir tada į kadastrą- pakeis bylutę. (šitą patys išsiaiškinom pas savo seniūnijos architektą)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burundukas: 02 birželio 2007 - 19:57
sveikutes 4u.gif
esu naujokė šioj temoj ax.gif
pries 3men nusipirkom buta dviejų kambarių su didžiuoju holu,tai padarėm tris kambarius,į holą perkėlėm virtuvę biggrin.gif
ir balkona sujungėm su holu,t.y. virtuve
sienų tokių didelių kaip ir nevertėm,išskyrus balkono,bet ten po langu...
pati esu architektė,projekto jokio nesidariau,jei kada pardavinėsiu-padarysiu.
šefas patarė tongue.gif vat tie architektai lotuliukas.gif
jokiu parašų nėjau rinkti,bet bendrijos pirmininkė leido triukšmaut tik darbo valandom t.y nuo 8-17val
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAIDAMA: 02 birželio 2007 - 20:01
Gerai kaip viskas gerai, o pas mane ir su visais leidimais kaimynas kabinejosi doh.gif Tiek man nervu jis kainavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2007 06 02, 20:31)
Labukas Dalbara. Nesigailėk dėl tos išgriautos sienos. Mes irgi griovėm, duris dėjom dešinėj, bet dabar jei galėtumėm ką pakeisti, tai dėtumėm per vidurį, žadam dėti romanetes, tai problemų dėl stumdymo nebūrų buvę, bet dėl tų durų viduryje vitrinos sugalvojom per vėlai, nes jau buvom užsisakę vitriną su durimis dešinėj.
O langus dėjom be slenksčio, t.y. ne taip kaip pas Shyną.

hi.gif

ViSKAS GERAI SU TA MŪSŲ SIENA thumbup.gif
o kodėl sakai duris per vidurį g.gif patogiau? o dėl pakylos taipas mus vos vos gausis nes yra balkono grindys pakeltos doh.gif
Atsakyti