Ir aš prisidedu prie pagyrų ir komplimentų būrio. Labai labai gražus miegamasis, ir sienų spalva ir užuolaidos ir lovos apklotas ir visi aksesuarai bei detalės fantastika. ŠAUNUOLIAI.
QUOTE(Almuka @ 2008 01 30, 13:05)
na jau tikrai, labai nemegstu senoviniu elementu ir pas save taip nedaryciau, bet cia super viskas iki smulkmenu suderinta, subtilu, labai skoninga, neperkrauta
o l;ovatiese lyg is tos pacios medziagos, kaip uzuolaidos, arba man su akim biski pas mano mama irgi taip jei butu pas mane naktines uzuolaidos ir pas mane butu taip
o l;ovatiese lyg is tos pacios medziagos, kaip uzuolaidos, arba man su akim biski pas mano mama irgi taip jei butu pas mane naktines uzuolaidos ir pas mane butu taip
Tai kad čia ne senoviniai elementai, bet nieko
O lovatiesė ir užuolaidos iš tokios pat medžiagos
Va taip atrodo iš arčiau:
Ačiūūūū dar kartą visoms
na, tas staliukas tikrai panasus i mano tevo tevo siuvimo masina priskyriau prie senoves, laikrodis ant spinteles (ar komodos, pamirsau) man irgi prie senesniu, spalvos labai toki ispudi sudaro ir audinys lovatieses ir uzuolaidu irgi su paveiksliukais is mazdaug ano amziaus vidurio...atsiprasau, jei biski nusisnekejau, tiesiog man taip atrodo bet man labai grazu paziureti, kaip viskas subtiliai suderinta
QUOTE(Almuka @ 2008 01 30, 15:25)
na, tas staliukas tikrai panasus i mano tevo tevo siuvimo masina priskyriau prie senoves, laikrodis ant spinteles (ar komodos, pamirsau) man irgi prie senesniu, spalvos labai toki ispudi sudaro ir audinys lovatieses ir uzuolaidu irgi su paveiksliukais is mazdaug ano amziaus vidurio...atsiprasau, jei biski nusisnekejau, tiesiog man taip atrodo bet man labai grazu paziureti, kaip viskas subtiliai suderinta
Ok Ok, viskas gerai (aš čia šiandien labai į viską normal žiūriu ).
Tiesa, ten ne staliukas, ten ir yra mano mamulės (močiutės) siuvimo mašina
nuostabuuuuuu
QUOTE(BrBk @ 2008 01 30, 16:50)
Tai kad čia ne senoviniai elementai, bet nieko
Ačiūūūū dar kartą visoms
Ačiūūūū dar kartą visoms
na as tai gal buciau siuvus ne is tokios pat medziagos. bet vistiek saunu.
Aš ir norėjau miegamąjį pasidaryt būtent tokį retro stiliaus
Virtuvė pas mane labiau modern, svetainė žaismingesnė su ryškiom spalvom - padariau namuose (kambariuose) stilių kratinį, bet uždarai duris ir jis lieka už jų
Virtuvė pas mane labiau modern, svetainė žaismingesnė su ryškiom spalvom - padariau namuose (kambariuose) stilių kratinį, bet uždarai duris ir jis lieka už jų
QUOTE(BrBk @ 2008 01 30, 16:26)
Aš ir norėjau miegamąjį pasidaryt būtent tokį retro stiliaus
BrBk, labai grazu, skoninga, neperkrauta, ir viskas labai gerai suderinta
Tu gal greiciau isidrasink ir dar savo virtuvele mums parodyk, ka?
brbk
labai gražus miegamasis, gera turėtų būti...jaučiasi tokia gera aura. Sveikinu, o pati apei tokį dar tik svajoju...(dar tik grindis dedam).
labai gražus miegamasis, gera turėtų būti...jaučiasi tokia gera aura. Sveikinu, o pati apei tokį dar tik svajoju...(dar tik grindis dedam).
Brbk , komplimentai ir is manes, tikrai labai skoninga ir neperkrauta ... musu miegamasis visai ne tokio stiliaus, bet antro miegamojo tokio kaip jusu neatsisakyciau
Brbk labai grazus miegamasis.
QUOTE(BrBk @ 2008 01 30, 10:24)
Ačiū visoms už nuomones
Visai patiko man pas jus Įdėsiu ta proga ir mūsų miegamojo foto
Visai patiko man pas jus Įdėsiu ta proga ir mūsų miegamojo foto
Nesisvaidau pagyroms, bet turiu pripazinti kad ir ne mano stilius, bet padaryta skoningai, suderinta, tik su durimis dar padirbek.
Papildyta:
Ojura ir drakosos fantazijas ir dizaina, vertinu prastai, zemiau nei vidutiniskai, ismesti pinigai i remonta, bet efekto nepasiekta..Patinka kai zmones uz mazus pinigus ispaudzia ir padaro nuostabiu dalyku.