Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(braskute_v @ 2008 01 04, 17:32)
edita26, o kur tas duris užsisakinėjot, kur tualete ir kokia buvo kainytė? Kaip tas mechanizmas? blush2.gif  mirksiukas.gif

i WC duris uzsisakem is duru fabriko, kainavo apie 1200 Lt, nes mechanizmas kazkur apie 160 Lt ir duru statymas dvigubai kainuoja, o siaip labai patenkinti sia savo mintim, pasiteisino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(edita26 @ 2008 01 04, 18:35)
i WC duris uzsisakem is duru fabriko, kainavo apie 1200 Lt, nes mechanizmas kazkur apie 160 Lt ir duru statymas dvigubai kainuoja, o siaip labai patenkinti sia savo mintim, pasiteisino thumbup.gif

Man kaip gražu wub.gif O kur tas durų fabrikas? blush2.gif
jau radau kur biggrin.gif O tą slankiojantį mechanizmą irgi jie darė? blush2.gif Aš kaip suprantu, tai bėgeliai gaunasi viršuje ar ne? blush2.gif
Ačiū už kantrybę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 04 sausio 2008 - 16:39
QUOTE(braskute_v @ 2008 01 04, 17:37)
Man kaip gražu  wub.gif  O kur tas durų fabrikas?  blush2.gif
jau radau kur  biggrin.gif  O tą slankiojantį mechanizmą irgi jie darė?  blush2.gif  Aš kaip suprantu, tai bėgeliai gaunasi viršuje ar ne?  blush2.gif
Ačiū už kantrybę  4u.gif

nu va, papasakojau tau apie spinta ir dabar tik pamaciau blush2.gif
Apie WC ir vonios duris...duru fabrikas viska patys padare, dar pries naujus metus. Mums pirkti nieko nereikejo. Virsuje eina toks profilis i kuri isistato duru slankiojanti detale, o apacioje ir kokiu 5 cm maza plastmasine detale, kuri isukta i grindis ir neleidzia durims iskristi, o leidzia slankiotis. Jo nesimato ir jis duoda tvirtuma. Duru apacioje yra griovelis
Atsakyti
[quote=edita26,2008 01 04, 16:21]
stai ir as, net nesitikejau cia tiek daug klausimu gauti smile.gif dar net nespejau visu perskaityti. Kazkas rase del pirmos nuotraukos... Taip, tai tikrai fotkinta Dalios baldu salone. Mes uzsisakem i svetaine tuos baldelius, tik be pufo, kuris 1000 Lt kainuoja sad.gif
Papildyta:

O turbūt jau nebeprisiminsi, kiek kainavo tas staliukas toj fotkėj iš salono? Radau internetinį Dalios salono puslapį, nusiunčiau užklausą, bet gal el.pašto adresas ten pasikeitęs, ar perpildytas, parsiuntė man mano klausimus atgal doh.gif
Na teks nepatingėt ir nuvažiuot ten apsidairyt. Įtariu kainelės tokios ''normalios'' ten biggrin.gif ..
Atsakyti
QUOTE(edita26 @ 2008 01 04, 18:44)
nu va, papasakojau tau apie spinta ir dabar tik pamaciau blush2.gif
Apie WC ir vonios duris...duru fabrikas viska patys padare, dar pries naujus metus. Mums pirkti nieko nereikejo. Virsuje eina toks profilis i kuri isistato duru slankiojanti detale, o apacioje ir kokiu 5 cm maza plastmasine detale, kuri isukta i grindis ir neleidzia durims iskristi, o leidzia slankiotis. Jo nesimato ir jis duoda tvirtuma.  Duru apacioje yra griovelis

Oi didelis ačiū, nes mums irgi reikia kažko analogiško į mūsų sieninę spintą. nes per maža niša padaryta, tai manau būtų galima padaryti, kad durys stumtųsi į šonus mastau.gif
Labai didelis ačiū aciuks.gif
Atsakyti
[quote=oregano,2008 01 04, 17:53]
[quote=edita26,2008 01 04, 16:21]
stai ir as, net nesitikejau cia tiek daug klausimu gauti smile.gif dar net nespejau visu perskaityti. Kazkas rase del pirmos nuotraukos... Taip, tai tikrai fotkinta Dalios baldu salone. Mes uzsisakem i svetaine tuos baldelius, tik be pufo, kuris 1000 Lt kainuoja sad.gif
Papildyta:

O turbūt jau nebeprisiminsi, kiek kainavo tas staliukas toj fotkėj iš salono? Radau internetinį Dalios salono puslapį, nusiunčiau užklausą, bet gal el.pašto adresas ten pasikeitęs, ar perpildytas, parsiuntė man mano klausimus atgal doh.gif
Na teks nepatingėt ir nuvažiuot ten apsidairyt. Įtariu kainelės tokios ''normalios'' ten biggrin.gif ..
[/quote]
Mane domino tik sofkute, tai i kietuosius baldus nesigilinau ax.gif i mano svetaine tiek baldu netilptu smile.gif labai ten grazu, yra i ka pasiziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edita26 @ 2008 01 04, 17:08)
Mane domino tik sofkute, tai i kietuosius baldus nesigilinau  ax.gif  i mano svetaine tiek baldu netilptu smile.gif labai ten grazu, yra i ka pasiziureti smile.gif

Tikiu, kad gražu rolleyes.gif Reiks užsukt kada pasidairyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edita26 @ 2008 01 04, 18:08)
Mane domino tik sofkute, tai i kietuosius baldus nesigilinau  ax.gif  i mano svetaine tiek baldu netilptu smile.gif labai ten grazu, yra i ka pasiziureti smile.gif

Butu labai smalsu pamatyti tuos baldelius jusu namuose (kai jau turesit) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(edita26 @ 2008 01 04, 18:08)

sakyk, o kiek sumokejot uz svetaines baldus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2008 01 04, 19:04)
sakyk, o kiek sumokejot uz svetaines baldus 4u.gif

fotelis turi 3 padetis, o sofkute per puse dalinasi atlosas ir reguliuojasi padetys. Transformeriai, kuriu gobelena galima nuimti ir valyti. Pergyvename tik del dydzio, kaip jie atrodys mazoje svetaineje. Sausio gale zadejo jau buti arba vasario pradzioje. Idesiu foto, o sumokejom 4841 Lt (sofa+fotelis)
Atsakyti
QUOTE(edita26 @ 2008 01 04, 21:09)
fotelis turi 3  padetis, o sofkute per puse dalinasi atlosas ir reguliuojasi padetys. Transformeriai, kuriu gobelena galima nuimti ir valyti. Pergyvename tik del dydzio, kaip jie atrodys mazoje svetaineje. Sausio gale zadejo jau buti arba vasario pradzioje. Idesiu foto, o sumokejom 4841 Lt (sofa+fotelis)

Nu nepigiai mastau.gif Bet reik tikėt, kad kokybė bus gera.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 01 03, 11:24)
Edita, super vaizdai thumbup.gif Labai jauku.

Dabar prasom papasakot apie lovos gamyba. Koks karkasa, koks metalas, kokia plokste, kur viskas pirkta? mirksiukas.gif  biggrin.gif

Mane irgi labai domina lova ax.gif Cia rimtai patys daret? bigsmile.gif
Atsakyti