Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(braskute_v @ 2008 01 03, 16:44)
Tai ta pirma foto ir yra ne iš namų, o žmonės, matyt, tik nusižiūrėjo pirktis.  blush2.gif  bigsmile.gif

Ko gero smile.gif
Atsakyti
edita labai jaukus miegamasis pas jus - shaunuoliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 03, 15:40)
biggrin.gif  biggrin.gif
Pamirso nuimt turbut biggrin.gif
O jei rimtai, man tai panasu i foto ne is namu cool.gif

manau, kad tikrai ne iš namų, nes matosi ne tik kainos, bet ir audinių pavyzdžiai rolleyes.gif
Bet šiaip - gražu smile.gif
Atsakyti
Nu va, gaila, kad nepasirodo pati edita26... Tiek daug pagyrų ir klausimų... rolleyes.gif
Edita, kur tu? Ku Kuu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 03, 13:58)
Va butent toj fotkėj man labai patiko staliukas ir sekcija/spintelės  thumbup.gif Jei ne paslaptis, edita, kur radot?  ax.gif

Aš ne Edita,bet tokias spinteles su staliuku esu mačius Dalios balduose Klaipėdoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 01 04, 07:59)
Aš ne Edita,bet tokias spinteles su staliuku esu mačius Dalios balduose Klaipėdoje ax.gif

Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2008 01 03, 16:32)
wub.gif  kaip gražu
Gal gali išduoti kur darėt tokias duris į tualetą? Nes kaip suprantu, jos pakabintos ir stumdomos viršuje. Nu nežinau ar teisingai išsireiškiau. Bet kaip suprantu bėgeliai viršuje?  wub.gif  Labai noriu į savo spintą sieninę tokias dėti. Parašyk jei gali  4u.gif 
Man labai gražu pas jus  wub.gif

tokiu duru yra,tik jas reikia uzsisakyti,ju kaina nuo 1500 iki kokiu 2500lt gali siekti,mes domejomes jomis.zinoma galima uzsisakyti tik pati mechanizma,kuris tvirtinasi virsuje,o pacias duris pigesnes montuoti.siaip sios durys,jei gerai pamenu is italijos , klp jomis prekiaujia Perimetras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2008 01 04, 12:19)
tokiu duru yra,tik jas reikia uzsisakyti,ju kaina nuo 1500 iki kokiu 2500lt gali siekti,mes domejomes jomis.zinoma galima uzsisakyti tik pati mechanizma,kuris tvirtinasi virsuje,o pacias duris pigesnes montuoti.siaip sios durys,jei gerai pamenu is italijos , klp jomis prekiaujia Perimetras  smile.gif

aciuks.gif Ačiū, nes mane tikrai domina būtent tas mechanizmas. Bet gal jį daro visur kur prekiaujama slankiojančiomis durimis g.gif man labai reikėtų į miegamąjo spintą bigsmile.gif
Atsakyti
stai ir as, net nesitikejau cia tiek daug klausimu gauti smile.gif dar net nespejau visu perskaityti. Kazkas rase del pirmos nuotraukos... Taip, tai tikrai fotkinta Dalios baldu salone. Mes uzsisakem i svetaine tuos baldelius, tik be pufo, kuris 1000 Lt kainuoja sad.gif

Papildyta:
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 03, 16:50)

taip, sie baldai uzsakyti ir foto daryta salone sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edita26: 04 sausio 2008 - 16:19
QUOTE(edita26 @ 2008 01 04, 18:21)
stai ir as, net nesitikejau cia tiek daug klausimu gauti smile.gif dar net nespejau visu perskaityti. Kazkas rase del pirmos nuotraukos... Taip, tai tikrai fotkinta Dalios baldu salone. Mes uzsisakem i svetaine tuos baldelius, tik be pufo, kuris 1000 Lt kainuoja sad.gif
Papildyta:

taip, sie baldai uzsakyti ir foto daryta salone sad.gif

edita26, o kur tas duris užsisakinėjot, kur tualete ir kokia buvo kainytė? Kaip tas mechanizmas? blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=braskute_v,2008 01 03, 16:32]
wub.gif kaip gražu
Gal gali išduoti kur darėt tokias duris į tualetą? Nes kaip suprantu, jos pakabintos ir stumdomos viršuje. Nu nežinau ar teisingai išsireiškiau. Bet kaip suprantu bėgeliai viršuje? wub.gif Labai noriu į savo spintą sieninę tokias dėti. Parašyk jei gali 4u.gif
Man labai gražu pas jus wub.gif
[/quote
Spintos vidu abu su vyru susiplanavome ir pasidareme. Tiesa, pagal brezini Senukai viska ispjove ir liko tik uzsilaminuoti bei susisukti smile.gif Stumdomas duris pries metus uzsisakeme Slenkanciose sistemose ir kainavo kazkur apie 1000 Lt mirksiukas.gif Viskas priklauso nuo remelio ir uzpildo. Veidrodis brangiau negu paprastas uzpildas, t.y. plokste. Spintai duris padaro labai greitai! Tiesa, virsuje pritvirtintas remelis, o apacioje yra begeliai, cia komplektas prie duru, nieko papildomai pirkti nereikia. Paskaiciavo truputi daugiau, bet su Ego kortele galima gauti nuolaida. Dabar bijau gauti baudos uz reklama smile.gif Jei ka, gelbekite 4u.gif
Atsakyti

O kaip dėl tų slankiojančių durų į tualetą? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 04 sausio 2008 - 16:35