Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(Deimantukas @ 2007 10 12, 15:36)
Pagaliau ir as kartu su jumis galiu pasidziaugtu naujais namuciau, dar neviskas uzbaigta, betik antra dienele, kaip nakvojam biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image

nu va 4u.gif

grazu wub.gif

cia karoliniskes bigsmile.gif ania bigsmile.gif
kaip tik eisiu pas daruge i ikurtuves kita savaitele rolleyes.gif
Atsakyti
patiko man drakosa butas. šiltas, jaukus ir 'gyvenamas'. ypač patiko virtuvė rolleyes.gif
kuo toliau tuo labiau norisi iš šaltos minimalistinės aplinkos, kuri mus supa (biurai/ligoninės/viešbučiai/etc/etc) sugrįšti į spalvingą šilumą, kur nereik per daug kvaršint galvos dėl ne ten padėto daikto, kuris bendrame kontekste 'akis bado'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 13 spalio 2007 - 16:23
[quote=išprotėjus,2007 10 13, 15:25]
O cia pas jus butas ar nuosavas namas? blush2.gif
[/quote

Cia butas pas mus:) Virtuve gaminausi pas toki vyra ir siauliu, kainavo ji man be buitines tech. 18.000.

Aciu labai kam patinka, man irgi labai juose jauku ir atrodo, kad seniai juose buciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantukas: 13 spalio 2007 - 19:28
Deimantukas ,gražu wub.gif ir kas svarbiausia ,kad pačiai jauku thumbup.gif nes mes to ir siekiame savo erdvėse rolleyes.gif
Atsakyti
DEIMANTUKAS,O GALIU PASIKLAUSTI,KUR JUS VIRTUVE UZSISAKET,NES MAN DABAR AKTUALU VISUR IESKAU IVAIRIU VARIANTU
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 10 14, 20:30)
DEIMANTUKAS,O GALIU PASIKLAUSTI,KUR JUS VIRTUVE UZSISAKET,NES MAN DABAR AKTUALU VISUR IESKAU IVAIRIU VARIANTU

Virtuvės temoje ji rašius apie ją mirksiukas.gif
Atsakyti
ositoj temoj ir vonios kambari pagirt Deimanciuko noriu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2007 10 15, 17:04)
ositoj temoj ir vonios kambari pagirt Deimanciuko noriu  thumbup.gif

Aciu 4u.gif pagaliau, si savaitgali ir krana istate, zodziu baige pagaliau vonia, dabar liko tik duru sulaukt, panasu, kad ateinanti savaitgali turesime:)
Atsakyti
deimanciuk, labai grazu wub.gif spalvos tokios ramios.... wub.gif o kaip jum tamsios grindys?vargo neturi su jom?as labai labai tokiu noriu....ir gal gali pasakyt kiek kainuoja kvadratas butent tokiu grindu?mano vyras apie jas jau vos ne naktim kliedi, nors statybu dar oi kaip ilgai laukt ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mixxii @ 2007 10 15, 19:35)
deimanciuk, labai grazu wub.gif spalvos tokios ramios.... wub.gif o kaip jum tamsios grindys?vargo neturi su jom?as labai labai tokiu noriu....ir gal gali pasakyt kiek kainuoja kvadratas butent tokiu grindu?mano vyras apie jas jau vos ne naktim kliedi, nors statybu dar oi kaip ilgai laukt ax.gif  tongue.gif

na kaip ir tamsios plaut nereik kiekviena diena, bet prasiurbt neblogai blush2.gif o kainos net nezinua doh.gif vyras mokejo, jei idomu pasiteirausiu.
Atsakyti
Gal kas pasidalinsit savo butų nuotraukomis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2007 12 21, 12:30)
Gal kas pasidalinsit savo butų nuotraukomis?  4u.gif

pritariu biggrin.gif laukiam... smile.gif
Atsakyti