Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(MAMICY @ 2007 06 01, 14:49)
ai irnesakyk.gif  bile ne po manim  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2007 06 01, 15:49)
tai kad pas dalbara lygtais langas iki pat apacios ir buvo... vadinasi daužo kazkur aplink. smile.gif ai irnesakyk.gif  bile ne po manim  biggrin.gif

tai jau tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . bet dabar gyvenant daugiabuty nežinai, ką kaimynai daro šiais remontininkų metais. o ir virš tavęs jeigu tai vyksta, nėra gerai biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 01 birželio 2007 - 15:55
pas mus vieni buvo ateja apziureti.. tiksliau pasisneketi.. klause ar nesugriausim namo biggrin.gif tai leidom uzeiti ir paziureti kad tik tulikas isgriautas biggrin.gif
Atsakyti
na aš dirbu projektavimo firmoje ir prisiklausau visko, dauguma gi nieko blogo nenori, tik gyventi gražiau ir patogiau, bet per nežinojimą gali prisidaryti rūpesčių
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 01, 15:59)
pas mus vieni buvo ateja apziureti.. tiksliau pasisneketi.. klause ar nesugriausim namo biggrin.gif tai leidom uzeiti ir paziureti kad tik tulikas isgriautas  biggrin.gif

Pas mane kaip grioviau, tai kaimynai is apacios rujom ejo, i kavine kviete mane ir architekta tipo pasisneketi nes velniai zino ka mes darom ir t t, is savivaldybes buvo atsisviete visa projekta, narste po kauleli, ejo ir ejo pas mane jei tik biski ilgiau koks garsas uztrunka. Jau kaip koliojausi su tuo diedu, tiksliau vyru. O jo bobike prasitare kad ir patys kazkada norejo sujungti virtuve su svetaine, tai kaip as pradejau pirma griauti, tai jiems muset visas kortas sumaisiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , koks tik mazas itrukimas pas juos buvo kitam buto kampe nei mes griovem, tai aiskino kad nuo manes, tai ekskursija po viso buto kampus pravedziau ir parodziau kaip pas mane sutrukineja, sakau senas namas ir nera ko noreti.
O dabar grazuolis pats darosi remonta, tai gryzta po darbo ir jau jam tai galima ar grezti ar pjauti ten kazka iki puses 9, nesvarbu kad naujas istatymas leidzia tik iki 6. Tai as dabar pati kartais jiems kazka uzmetu. Sakau matot lazda turi du galus, tai jis man sako kad as su ta lazda atgal ir gaunu lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu jo, mazdaug as buciau nedariusi remonto tai tada ir jie butu nedare. Dar ten aiskinames tai jis man sako" as konkretus" o as jam sakau, o as tai aistringa lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Zodziu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 01 birželio 2007 - 16:09
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 01, 15:59)
pas mus vieni buvo ateja apziureti.. tiksliau pasisneketi.. klause ar nesugriausim namo biggrin.gif tai leidom uzeiti ir paziureti kad tik tulikas isgriautas  biggrin.gif

šiaip aš esu karvė ir nedaviau sutikimo po manim nešančią sieną daužyti. tongue.gif ten dar kažkaip labai idomiai - pirma reikia kaimynų sutikimo ir tik tada architektas deda parašą... (bent jau taip kaimynas sakė g.gif ). Tai iš kur man eiliniam mirtingajam žinoti ar nesugrius tas mano namas... kolkas sienų griovimo darbų nesigirdi. matyt ne aš viena nesutikau...
beje kuri ten skundesi kad puse devyniu kala. pas mus remontai vienu metu vykdavo ~23.00. tik suguldau vaikus ir kažkas gręžti pradeda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2007 06 01, 16:38)
šiaip aš esu karvė ir nedaviau sutikimo po manim nešančią sieną daužyti.  tongue.gif  ten dar kažkaip labai idomiai - pirma reikia kaimynų sutikimo ir tik tada architektas deda parašą... (bent jau taip kaimynas sakė  g.gif ).  Tai iš kur man eiliniam mirtingajam žinoti ar nesugrius tas mano namas... kolkas sienų griovimo darbų nesigirdi. matyt ne aš viena nesutikau... 
beje kuri ten skundesi kad puse devyniu kala. pas mus remontai vienu metu vykdavo ~23.00. tik suguldau vaikus ir kažkas gręžti pradeda  unsure.gif

Nu jo, as parasus irgi rinkau. Tai tas po manim nedave, o virs manes nejau unsure.gif Bet surinkau kiek reikejo. O del namo sugriuvimo, tai zmones ir darosi legaliai kad viskas butu apskaiciuota, tai kaip ir neturetu griuti. Nu tikiuosi tau paciai niekad nereikes griauti ir prasyti kaimynu sutikimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 06 01, 18:20)
Nu jo, as parasus irgi rinkau. Tai tas po manim nedave, o virs manes nejau unsure.gif  Bet surinkau kiek reikejo. O del namo sugriuvimo, tai zmones ir darosi legaliai kad viskas butu apskaiciuota, tai kaip ir neturetu griuti. Nu tikiuosi tau paciai niekad nereikes griauti ir prasyti kaimynu sutikimo rolleyes.gif

Pas mus dveju aukstu namas,grioviem siena tarp korid.ir virtuves--ten gipsokartonas buvo,tai kaiminai atleke ir matom mus.... No dabar jou viskas gerai ir kaiminai ramus,kada pamate kad siena is gipsokartonu thumbup.gif

O drauge gyvena 12auksiu name,tai sako kad girdise kaip namas traska doh.gif ir jou nori keist buta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 06 01, 17:20)
Nu jo, as parasus irgi rinkau. Tai tas po manim nedave, o virs manes nejau unsure.gif  Bet surinkau kiek reikejo. O del namo sugriuvimo, tai zmones ir darosi legaliai kad viskas butu apskaiciuota, tai kaip ir neturetu griuti. Nu tikiuosi tau paciai niekad nereikes griauti ir prasyti kaimynu sutikimo rolleyes.gif

tai matai aš iš esmės ne prieš tuos griovimus. bet man pvz labai keistai atrodo. pirma susirenki parašus iš kaimynų, o poto jau architektas deda. tipo jei sugrius, tai patys kalti - pasirašėt. ar ne taip aš suprantu... turėtų būti atvirkščiai. ar ne?
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2007 06 01, 18:52)
tai matai aš iš esmės ne prieš tuos griovimus. bet man pvz labai keistai atrodo. pirma susirenki parašus iš kaimynų, o poto jau architektas deda. tipo jei sugrius, tai patys kalti - pasirašėt. ar ne taip aš suprantu... turėtų būti atvirkščiai. ar ne?

thumbup.gif turėtų būti atvirkščiai
Atsakyti
aš ne prieš griovimus, jei jie atliekami laikantis visų taisyklių, juk visi nori ir erdvės ir šviesesnių kambarių. Reikia tik žinoti kas galima, kas ne. 4u.gif
Atsakyti
Tik išsižiok o jūs jau čia mane auklėjat doh.gif parašais baudom leidimais tongue.gif Nesiruošiu aiškintis tongue.gif mes išsikvietėm išmanančius žmons ir klausėm ar galima šitą sieną griaut sakė drąsiai.
O kas čia minėjo kad ši siena nešanti visiškai neteisi, nes nežino kaip mūsų namas pastatytas ir kurios sienos nešiančios tongue.gif
O dėl fotkių vieną įmesiu bet nelabai suprasit nes dar esam užsitvėrę plevele doh.gif tad negaliu normaliai photo.gif

user posted image

Atsakyti