QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 01, 15:59)
pas mus vieni buvo ateja apziureti.. tiksliau pasisneketi.. klause ar nesugriausim namo
tai leidom uzeiti ir paziureti kad tik tulikas isgriautas
Pas mane kaip grioviau, tai kaimynai is apacios rujom ejo, i kavine kviete mane ir architekta tipo pasisneketi nes velniai zino ka mes darom ir t t, is savivaldybes buvo atsisviete visa projekta, narste po kauleli, ejo ir ejo pas mane jei tik biski ilgiau koks garsas uztrunka. Jau kaip koliojausi su tuo diedu, tiksliau vyru. O jo bobike prasitare kad ir patys kazkada norejo sujungti virtuve su svetaine, tai kaip as pradejau pirma griauti, tai jiems muset visas kortas sumaisiau
, koks tik mazas itrukimas pas juos buvo kitam buto kampe nei mes griovem, tai aiskino kad nuo manes, tai ekskursija po viso buto kampus pravedziau ir parodziau kaip pas mane sutrukineja, sakau senas namas ir nera ko noreti.
O dabar grazuolis pats darosi remonta, tai gryzta po darbo ir jau jam tai galima ar grezti ar pjauti ten kazka iki puses 9, nesvarbu kad naujas istatymas leidzia tik iki 6. Tai as dabar pati kartais jiems kazka uzmetu. Sakau matot lazda turi du galus, tai jis man sako kad as su ta lazda atgal ir gaunu
nu jo, mazdaug as buciau nedariusi remonto tai tada ir jie butu nedare. Dar ten aiskinames tai jis man sako" as konkretus" o as jam sakau, o as tai aistringa
Zodziu