Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(mamuke68 @ 2007 09 07, 19:12)
Yra žmonių, kuriems kuo daugiau daiktų apie juos, tuo geriau. Mums atrodo balaganas, o jiems gera jame. Pažįstu daug šeimų, kurių namuose tokie balaganai,- o jiems tai įprasta ir gera. Man- kuo mažiau visko apie mane, tuo man geriau. Nemėgstu apsikrauti daiktais- kaifuoju, ką nors išmesdama... thumbup.gif

lotuliukas.gif ... patiko ir pagalvojau, kad ir aš kaifuoju ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2007 09 07, 15:45)
drinks_cheers.gif "pries" geriau atrode-sviesiau ir daiktu maziau.... biggrin.gif
Cia geras pavyzdys kaip is naujo buto galima padaryti balagana smile.gif

Baikit, mažas ten butas, matosi, kad apsisukti nėra kur - jeigu iš mano 180m2 namučių reikėtų persikelti į štai tokią kvadratūrą, spėju, balaganas būtų ne ką mažesnis bigsmile.gif Tuščia erdvė atrodo gražiau, bet gyventi tai žmonėms reikia smile.gif Reikia ir vaikštynę kažkur padėti, ir triratuką, ir žaislus vaiko, ir batus, ir kavos staliuko norisi , ir, ir.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 09 rugsėjo 2007 - 17:08
QUOTE(flight @ 2007 09 09, 18:07)
Baikit, mažas ten butas, matosi, kad apsisukti nėra kur - jeigu iš mano 180m2 namučių reikėtų persikelti į štai tokią kvadratūrą, spėju, balaganas būtų ne ką mažesnis  bigsmile.gif Tuščia erdvė atrodo gražiau, bet  gyventi tai žmonėms reikia  smile.gif Reikia ir vaikštynę kažkur padėti, ir triratuką, ir žaislus vaiko, ir batus, ir kavos staliuko norisi , ir, ir.... mirksiukas.gif

Ne daiktu kiekyje esme, o tame, kaip viskas suorganizuota. Pradedant isplanavimu, baigiant sienu apdaila ir baldais.. 4u.gif
Labai lengva padaryti bardaka ir 180 kv.m. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikju: 09 rugsėjo 2007 - 19:56
Monikju> vietoj kritikos, veiciau savo namus parorodytum wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikju @ 2007 09 09, 20:55)
Labai lengva padaryti bardaka ir 180 kv.m.  mirksiukas.gif

Mano dvi atžalos su tuo visiškai sutinka cool.gif

Kas dėl aptariamo buto, tai, jei gerai supratau, užkliuvo būtent per daug daiktų. Tie patys daiktai, įkurdinti 180 m2 erdvėje, tikrai atrodytų geriau. Tad savo nuomonės nekeičiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 09 09, 22:10)
Mano dvi atžalos su tuo visiškai sutinka   cool.gif

Kas dėl aptariamo buto, tai, jei gerai supratau,  užkliuvo būtent per daug daiktų. Tie patys daiktai, įkurdinti  180 m2 erdvėje, tikrai atrodytų geriau. Tad savo nuomonės nekeičiu  smile.gif

As turejau galvoje visai ne tai... ax.gif Daiktu reikia visiems,toks gyvenimas! Svarbu kur ir kaip viskas suorganizuota... 4u.gif Siuo atveju pirmiausia nuimciau benzakliuskes nuo sienu, ir viska nudazyciau baltai.. Na gal akcenta kazkur ant svarbios plokstumos. svarbu isplanavimas. Ji pakeisti butu jau sudetingiau.As apie visa buto geografija,kampu suvedima, baldu isdestyma ir t.t...
Ech, labai sunku paaiskinti.... Gal ir neverta. Nes manau kad sie zmones DZIAUGIASU savo namuciuose, ir as esu laiminga, jei jiems gerai.... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(karra @ 2007 09 09, 21:34)
Monikju> vietoj kritikos, veiciau savo namus parorodytum wink.gif

Pataikei ... biggrin.gif Jeigu sausai/ Deja, batsiuvys kolkas be batu..... rolleyes.gif
Papildyta:
Fabriko(lofto) vizulke. Siaip http://fotki.yandex....ikav/view/11285 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikju: 10 rugsėjo 2007 - 00:42
QUOTE(Monikju @ 2007 09 10, 00:51)

man tokie modernus gyvenamieji "ofisai" schmoll.gif
patekusi i toki buta jauciuosi labai nejaukiai ir ta tustuma bei saltumas tiesiog slegiantys
man jau geriau visiskas bardakas, nes tokie butai buna idomus-yra daugybe dalyku, kuriuos gali apziureti ir matai kuo zmogus domisi, kuo uzsiima ax.gif
Tuo tarpu mano pazistami, kurie gyvena tuose moderniuose butuose apart darbo neturi jokiu pomegiu (nei vienos knygos su ziburiu nerastum) verysad.gif ir eiti pas juos (kartais tenka) man nemalonu unsure.gif
Bet tai tik mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikju @ 2007 09 10, 02:51)
As turejau galvoje visai ne tai...  ax.gif Daiktu reikia visiems,toks gyvenimas! Svarbu kur ir kaip viskas suorganizuota...  4u.gif Siuo  atveju pirmiausia nuimciau benzakliuskes nuo sienu, ir viska nudazyciau baltai.. Na gal akcenta kazkur ant svarbios plokstumos. svarbu isplanavimas. Ji pakeisti butu jau sudetingiau.As apie visa buto geografija,kampu suvedima, baldu isdestyma ir t.t...
Ech, labai sunku paaiskinti....  Gal ir neverta. Nes manau kad sie zmones DZIAUGIASU savo namuciuose, ir as esu laiminga, jei jiems gerai....  4u.gif
Papildyta:

Pataikei ...  biggrin.gif  Jeigu sausai/ Deja, batsiuvys kolkas be batu.....  rolleyes.gif
Papildyta:
Fabriko(lofto) vizulke. Siaip http://fotki.yandex....ikav/view/11285  ax.gif

nelabai man ta vizualizacija schmoll.gif atrodo gan primityvi, bet gal ji tik eskizinė? Ant grindų blizgesio uždėta per daug, gal kad neatrodytų taip tuščia g.gif Baldai tiesiai iš programos bibliotekos (valgomojo kėdės visiškai netinka prie bendro stiliaus), spalvų ir medžiagų parinkimas 1000 kartų matytas, kažkokios išskirtinės interjero idėjos irgi neįžvelgiu... Visa tai jau kokius 5 metus "virškina ir pervirškina" visi interjero žurnalai iš eilės. Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 10, 11:47)
man tokie modernus gyvenamieji  "ofisai"  schmoll.gif
patekusi i toki buta jauciuosi labai nejaukiai ir ta tustuma bei saltumas tiesiog slegiantys
man jau geriau visiskas bardakas, nes tokie butai buna idomus-yra daugybe dalyku, kuriuos gali apziureti ir matai kuo zmogus domisi, kuo uzsiima  ax.gif
Tuo tarpu mano pazistami, kurie gyvena tuose moderniuose butuose apart darbo neturi jokiu pomegiu (nei vienos knygos su ziburiu nerastum) verysad.gif ir eiti pas juos (kartais tenka) man nemalonu  unsure.gif
Bet tai tik mano nuomone  blush2.gif

Reikia skirti sausos vizualizacijos vaizda, nuo realiu apgyvendintu patalpu . Visokiu zmoniu yra, todel ir skirtinguose namuose gyvena.. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(kusachius @ 2007 09 10, 12:17)
nelabai man ta vizualizacija  schmoll.gif  atrodo gan primityvi, bet gal ji tik eskizinė? Ant grindų blizgesio uždėta per daug, gal kad neatrodytų taip tuščia  g.gif Baldai tiesiai iš programos bibliotekos (valgomojo kėdės visiškai netinka prie bendro stiliaus), spalvų ir medžiagų parinkimas 1000 kartų matytas, kažkokios išskirtinės interjero idėjos irgi neįžvelgiu... Visa tai jau kokius 5 metus "virškina ir pervirškina" visi interjero žurnalai iš eilės.  Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė.
4u.gif

Labai acui uz komentara.. biggrin.gif Bet ne apie vizulkiu kokybe cia susirinkom pakalbeti. Imeciau bele kuria kuri buvo namu kompe. ax.gif Pritariu tavo subjektyviai nuomonei,teisingai viska parasei mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va doh.gif ir nespėjau pamatyt staigiai dingo unsure.gif
Atsakyti
Visų pirma manau jei dedame savo buto foto viešai, tai reikia mokėti priimti ir kritiką, nes visi turime savo nuomonę ir jei kąžkam gražu, tai kažkam gali būti ir negražu, tai yra normalu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2007 09 11, 18:54)
Visų pirma manau jei dedame savo buto foto viešai, tai reikia mokėti priimti ir kritiką, nes visi turime savo nuomonę ir jei kąžkam gražu, tai kažkam gali būti ir negražu, tai yra normalu  mirksiukas.gif

Bet kritika kritikai nelygu. Reikia moketi ne tik kritika priimti, bet ir kritikuoti argumentuotai, neizeidziant zmogaus.
Atsakyti