QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 10, 11:47)
man tokie modernus gyvenamieji "ofisai"
patekusi i toki buta jauciuosi labai nejaukiai ir ta tustuma bei saltumas tiesiog slegiantys
man jau geriau visiskas bardakas, nes tokie butai buna idomus-yra daugybe dalyku, kuriuos gali apziureti ir matai kuo zmogus domisi, kuo uzsiima
Tuo tarpu mano pazistami, kurie gyvena tuose moderniuose butuose apart darbo neturi jokiu pomegiu (nei vienos knygos su ziburiu nerastum)
ir eiti pas juos (kartais tenka) man nemalonu
Bet tai tik mano nuomone
Reikia skirti sausos vizualizacijos vaizda, nuo realiu apgyvendintu patalpu . Visokiu zmoniu yra, todel ir skirtinguose namuose gyvena..
Papildyta:
QUOTE(kusachius @ 2007 09 10, 12:17)
nelabai man ta vizualizacija
atrodo gan primityvi, bet gal ji tik eskizinė? Ant grindų blizgesio uždėta per daug, gal kad neatrodytų taip tuščia
Baldai tiesiai iš programos bibliotekos (valgomojo kėdės visiškai netinka prie bendro stiliaus), spalvų ir medžiagų parinkimas 1000 kartų matytas, kažkokios išskirtinės interjero idėjos irgi neįžvelgiu... Visa tai jau kokius 5 metus "virškina ir pervirškina" visi interjero žurnalai iš eilės. Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė.
Labai acui uz komentara..
Bet ne apie vizulkiu kokybe cia susirinkom pakalbeti. Imeciau bele kuria kuri buvo namu kompe.
Pritariu tavo subjektyviai nuomonei,teisingai viska parasei