Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(Joa @ 2007 08 30, 22:59)
man labiau patinka girti ir pastebeti grazius dalykus, nei peikti..Bet kad pati pasakei, tai ir as galiu - sekcija tai nelabai, man rodos uzgriozdina kambari, labiau tiktu lentynos ar kokios spinteles, sukabintos ant sienos. Neabejoju, kad skoni turi labai gera (maciau tavo darbus), tai su laiku isikursit pagal norus, ne tik pagal galimybes  4u.gif

tai kad pirkom tam, kad būtų, kur TV padėti ir visa ''turtą'' - taurės, knygos, t.t., o tai visai nėr vietos kitur. taip vyrioko ir neįkalbėjau indaują nupirkt į virtuvę, būtų gal kitaip buvę.. o ir ant greitųjų viskas gavosi, nes jau pilvelis ant nosies lipo, tai nebebuvo ką begalvot, kaip gražiau.. unsure.gif
ale nematėt, kas kitoj pusėj kambariuko - ogi mano darbastalis su visu burdaku blink.gif Tai tokia nabagiška ta mūsų SVETAINĖ biggrin.gif
O visa kita man labai patinka wub.gif blush2.gif
ačiū ir kitoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2007 08 30, 23:47)
O visa kita man labai patinka  wub.gif  blush2.gif
ačiū ir kitoms  4u.gif

Labai gražūs namučiai thumbup.gif Ypač nuotraukos ir paveikslas wub.gif
Atsakyti
[quote=0jura,2007 08 30, 16:39]
niu, kol kiti namučiai bus, nusprendžiau parodyti ir kaip dabar gyvenam ax.gif
daug ką darėm patys, padėjo tėvelis. na, aišku, neapsiėjom ir be profų pagalbos.
nieko ypatingo, bet mums čia jauku. taip sako ir visi, kas ateina.. blush2.gif

jau kelintuos namuos vis pamatau ta dailia pagalvele su angeliuku, kur ju galima isisgyt ir as tokios noriu ax.gif
Atsakyti
[quote=JABLYNKST,2007 08 31, 10:42]
daug ką darėm patys, padėjo tėvelis. na, aišku, neapsiėjom ir be profų pagalbos.
jau kelintuos namuos vis pamatau ta dailia pagalvele su angeliuku, kur ju galima isisgyt ir as tokios noriu ax.gif
[/quote]
panašių paduškų ir visokių kitokių pričiendalų su šitais angeliukais buvo maximoj pries praeitas kalėdas.
Atsakyti
[quote=JABLYNKST,2007 08 31, 11:42]
[/quote]
pirkau JYSK' e, bet praeitais metais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2007 08 31, 16:36)
pirkau JYSK' e, bet praeitais metais  unsure.gif

o kur gražu foteliuką pirkot? (prieškambaryje)
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2007 08 08, 12:10)
na va, pagaliau ir aš prisiruošiau...
kita pusė svetainės...
prieš...
user posted image
tarpinis variantas...
user posted image
po...
user posted image
atsiprašom už bardaką...gyvenam dabar ant žemės....  biggrin.gif
user posted image
tas staliukas kur šone turėtų būti prie kampo, bet kadangi mes daug varinėjam su vaikštyne... doh.gif tai...

miegamasis....
prieš...
user posted image
ir po...
user posted image

Papildyta:
o čia virtuvė...
prieš... blink.gif
user posted image

ir po...
user posted image

norecoai suzinoti aplink duris ir ant sienos kas ten ? akmuo kaskoksai ar kamstine danga? labai grazu
Atsakyti
QUOTE(agnee @ 2007 09 05, 12:48)
norecoai suzinoti aplink duris ir ant sienos  kas ten ? akmuo kaskoksai ar kamstine danga?  labai grazu

Prie virtuves- kamstine danga,nes mes taip koridoriuje padarem.
Prie duru ir kmb. plyteles.
Galvoju,kad neapsirikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilja @ 2007 09 01, 14:24)
o kur gražu foteliuką pirkot? (prieškambaryje)

tiesą sakant, cielus du - THOMAS PHILLIPS'e, bet irgi jau prieš keletą metų smile.gif
Atsakyti
Drakosa, nesupyk, bet man asmeniskai grazesnes foto "pries" , negu "po"... ax.gif 4u.gif Bet svarbu kad jums namuciuse gyventi gera, patogu ir grazu. Linkiu, kad po metu vel remonto daryti neuzsimanytumete. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikju @ 2007 09 07, 14:51)
Drakosa, nesupyk, bet man asmeniskai grazesnes foto "pries" , negu "po"...  ax.gif  4u.gif Bet svarbu kad jums namuciuse gyventi gera, patogu ir grazu. Linkiu, kad po metu vel remonto daryti neuzsimanytumete. cool.gif

drinks_cheers.gif "pries" geriau atrode-sviesiau ir daiktu maziau.... biggrin.gif
Cia geras pavyzdys kaip is naujo buto galima padaryti balagana smile.gif
Atsakyti
Yra žmonių, kuriems kuo daugiau daiktų apie juos, tuo geriau. Mums atrodo balaganas, o jiems gera jame. Pažįstu daug šeimų, kurių namuose tokie balaganai,- o jiems tai įprasta ir gera. Man- kuo mažiau visko apie mane, tuo man geriau. Nemėgstu apsikrauti daiktais- kaifuoju, ką nors išmesdama... thumbup.gif
Atsakyti