Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(edinka @ 2007 08 27, 19:53)
Tai gal ir reiktų savo nuomonę išsakyt tiesiai pasakius "Man negražu", o ne retoriškai, su pašaipa klaust " Nejau tau gražu..."

butent drinks_cheers.gif bet as manau, jei mano butas MAN grazus, tai jokia neigiama nuomone apie ji manes neprivers kitaip galvoti, nebent pati abejociau. Aisku, nuotaika trumpam gal ir sugadintu...Na reikes kazkada ir savo landyne parodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angel's touch @ 2007 05 31, 10:56)
paveikslai tai super  thumbup.gif  man tik ta ornamentika ant grindu nepatinka, jei butu visur tokios grindys kaip pakrasciuose , tai isvis pasaka butu , bet nu paveikslu tai nera ka svarstyt, superiniai, labai isipaiso i interjera, bent jau kiek is fotkes matosi

aš dar pamėtyčiau vienspalvių raudonų ir žalių pagalvėlių mirksiukas.gif
Papildyta:
o zyliuks tai gražiai pasistengė - man toks biški klasikinis stilius labai mielas. na, mūsų namas jau stovi, tuoj prasidės visi mieliausi darbai.. būsiu pati sau dizainerė, o vėliau gal ir kam nors rolleyes.gif biggrin.gif po pusmečio įkelsiu nuotraukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš gerbiu kiekvieno nuomonę, kiekvieną interjerą...Savotikšai pavydžiu mamytėms, energingoms išmoningoms, taip gražiai sukūrusioms savo namus. ko gero kiekviena savo kailiu patyrėme namų planavimo klaidas nedagalvojimus....pasibuvus čia aš jaučiuosi pasisėmus patirties ačiū.
Atsakyti
niu, kol kiti namučiai bus, nusprendžiau parodyti ir kaip dabar gyvenam ax.gif
daug ką darėm patys, padėjo tėvelis. na, aišku, neapsiėjom ir be profų pagalbos.
nieko ypatingo, bet mums čia jauku. taip sako ir visi, kas ateina.. blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2007 08 30, 17:39)
niu, kol kiti namučiai bus, nusprendžiau parodyti ir kaip dabar gyvenam  ax.gif
daug ką darėm patys, padėjo tėvelis. na, aišku, neapsiėjom ir be profų pagalbos.
nieko ypatingo, bet mums čia jauku. taip sako ir visi, kas ateina..  blush2.gif

gražūs ir jaukūs namučiai. wub.gif Spalvytės šiltos, patinka, kad ant sienų foto iškabinta 4u.gif
Atsakyti
ačiū blush2.gif ir aš nuotraukytes labai myliu. tik paveiksliukų trūksta.. na, kaip ir su tuo batsiuviu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2007 08 30, 19:06)
ačiū  blush2.gif ir aš nuotraukytes labai myliu. tik paveiksliukų trūksta.. na, kaip ir su tuo batsiuviu  biggrin.gif

grazios spalvos, grazi virtuve, laaaaaabai grazus paveikslas, kur toki radai? bigsmile.gif (toks nestandartinis)
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 08 30, 20:14)
grazios spalvos, grazi virtuve, laaaaaabai grazus paveikslas, kur toki radai?  bigsmile.gif (toks nestandartinis)

draugės-autorės dovana vestuvių proga. ir man jis laaaaabai liuks thumbup.gif Baisiai džiaugėmės,kai gavom, nes jau buvau nužiūrėjus pas ją namie biggrin.gif
Atsakyti
Ojuros man patiko virtuve ir paveikslas wub.gif
Atsakyti
niu tas mūsų kambarėlis ir man toks nu.. kaip iš bėdos.. ir ta ''sekcija'' ne tokia, kaip norėč, bet kartais norai ne pagal galimybes. pas mus jei ir vyksta kokie 'sabuntujai', tai virtuvėj biggrin.gif Tik dar krėslus iš holo atsitempiam ir baleliojam alc.gif gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2007 08 30, 20:29)
niu tas mūsų kambarėlis ir man toks nu.. kaip iš bėdos.. ir ta ''sekcija'' ne tokia, kaip norėč, bet kartais norai ne pagal galimybes. pas mus jei ir vyksta kokie 'sabuntujai', tai virtuvėj biggrin.gif Tik dar krėslus iš holo atsitempiam ir baleliojam  alc.gif  gathering.gif

man labiau patinka girti ir pastebeti grazius dalykus, nei peikti..Bet kad pati pasakei, tai ir as galiu - sekcija tai nelabai, man rodos uzgriozdina kambari, labiau tiktu lentynos ar kokios spinteles, sukabintos ant sienos. Neabejoju, kad skoni turi labai gera (maciau tavo darbus), tai su laiku isikursit pagal norus, ne tik pagal galimybes 4u.gif
Atsakyti
Ojura, Jusu namuciai tikrai labai jaukus wub.gif
Atsakyti