[quote=korrne,2007 08 18, 09:27]
Ačiū
Baldus užsisakėm Panevėžyje, bet šios firmos niekam nenorėčiau rekomenduoti, nes labai daug buvo nesąmonių pridarę ir baldų gamyba tęsėsi vietoj sutartyje žadėto 1 mėnesio apie pusę metų...
O gal gali konkrečiau, kokia tai firma, kad ir kiti žinotų, sesuo domisi, baisu, kad nepataikytų
QUOTE(pumis @ 2007 08 15, 15:21)
Drakosos - neskoninga,spalvos , ypac melyna miegamajam,per daug daiktu,nuotrauku,nu visko per daug,plytos ne i tema .
Virtuve normaliausiai ziurisi,o visa kita nesupyk....
Virtuve normaliausiai ziurisi,o visa kita nesupyk....
Tikriausiai pagrindinė klaida - mažos kvadatūros butui pirkti nedidelius, beveik dekoratyvius baldus, "kad neapkrautų erdvės". Erdvė vis tiek apkraunama, nes lieka daugybė daiktų, kurių nėra kur sudėti !
Korne, gražu Tik niekaip nesupratau, kur ta netvarka vaiko kambaryje
[quote=Blizge,2007 08 18, 17:50]
Ačiū
Baldus užsisakėm Panevėžyje, bet šios firmos niekam nenorėčiau rekomenduoti, nes labai daug buvo nesąmonių pridarę ir baldų gamyba tęsėsi vietoj sutartyje žadėto 1 mėnesio apie pusę metų...
O gal gali konkrečiau, kokia tai firma, kad ir kiti žinotų, sesuo domisi, baisu, kad nepataikytų
[/quote]
Edomoj mes buvom užsisakę virtuvę, ji yra Anykščių gatvėje, netoli Klevo prekybos centro.
Ačiū
[/quote]
Edomoj mes buvom užsisakę virtuvę, ji yra Anykščių gatvėje, netoli Klevo prekybos centro.
Korrne, labai gražūs namai, tokia ramybe dvelkia...
Svetainės stalas tai senas pas mus, kol kas naujo neįsigijom...
O man jis labai gražus akys iškart užkliuvo
QUOTE(korrne @ 2007 08 07, 18:50)
Svetainės stalas tai senas pas mus, kol kas naujo neįsigijom...
QUOTE(ringa @ 2007 08 19, 15:11)
Korrne, labai gražūs namai, tokia ramybe dvelkia...
Ačiū . O stalas tai tik ant foto gražiai atrodo, nes visas yra susibraižęs. Ten jis šiaip tai rankų darbo, gryno medžio, bet reikia atrestauruoti.
QUOTE(Dalbara @ 2007 08 16, 15:27)
Na va čia jau po remontų užuolaidos tos pačios truputį patobulintos kai sutaupysiu finigi dėsiu širmas
liuks
Prisidedu prie liaupsiu Korrnei. Labai viskas skoninga. Tik viena galiu pasakyti, oi vargsite jus su tomis tamsiomis grindimis svetainėje. Pati panašias turiu ir žiauriai jų norėjau, bet dabar ...nežinau, ar dar dėčiausi tokias pat, kadangi viskas ant jų labai matosi t.y. ranka atsiremei - liko pirštų atspaudai, basomis kojomis praėjai - taip pat ir t.t. o apie dulkes nė nešneku....
QUOTE(Rudeninė @ 2007 08 20, 14:50)
Prisidedu prie liaupsiu Korrnei. Labai viskas skoninga. Tik viena galiu pasakyti, oi vargsite jus su tomis tamsiomis grindimis svetainėje. Pati panašias turiu ir žiauriai jų norėjau, bet dabar ...nežinau, ar dar dėčiausi tokias pat, kadangi viskas ant jų labai matosi t.y. ranka atsiremei - liko pirštų atspaudai, basomis kojomis praėjai - taip pat ir t.t. o apie dulkes nė nešneku....
Dėkui, o dėl grindų tai šiek tiek matosi, bet kai aš tokia lakstanti su skuduru, tai kažkaip nesijaučia. Aišku kamštis kituose kambariuose tai visai viską užmaskuoja, kol su skuduru neperbraukiu tol dulkių ir nesimato.
QUOTE(ermute @ 2007 07 11, 06:49)
aš panašiai su gartraukiu vargau....niekas nenusvalė taip, kad blizgėtų, vis likdavo šluostės drūžiai, ir drauges su chemikalais išsikviečiau, ir vos ne visą Maximą išpirkau, niekas neėmė ale kažkaip pabandžiau su WD 40, kur vyrai (nu ir moterys) naudoja žiemą mašinos spynelėms kad neužšaltų, ale kaip nuvalė tai dabar visada su juio ir valau
IŠVADA - kartais pats geriausias dalykas slepiasi neįtikėtinose vietose
IŠVADA - kartais pats geriausias dalykas slepiasi neįtikėtinose vietose
Aš ko gero naudoju ir kažką panašaus į WD tik pas mane speciali nerūdijančio plieno pavaršiaus priemonė ETOLIT. Principas panašus - užsideda apsauginė riebalinio kažkokio pagrindo plėvelė ir pirštukų tikrai nesimato gana ilgai, o ir nešvarumus visus panaikina
QUOTE(ostė @ 2007 08 21, 19:15)
Aš ko gero naudoju ir kažką panašaus į WD tik pas mane speciali nerūdijančio plieno pavaršiaus priemonė ETOLIT. Principas panašus - užsideda apsauginė riebalinio kažkokio pagrindo plėvelė ir pirštukų tikrai nesimato gana ilgai, o ir nešvarumus visus panaikina
Cia jus apie ka Ne ten pataiket muset
QUOTE(Dalbara @ 2007 08 16, 14:27)
Na va čia jau po remontų užuolaidos tos pačios truputį patobulintos kai sutaupysiu finigi dėsiu širmas
o man tai nelabai, kazkokia senove dvelkia, nors cia kaip kam patinka... man ir baldai per sunkus, ir uzuolaidos tokios senovines, ir apskritai kazkoks niurus ir tamsus kambarys atrodo
QUOTE(Leticija @ 2007 08 25, 20:37)
o man tai nelabai, kazkokia senove dvelkia, nors cia kaip kam patinka...
Kai senove dvelkia, tai nėra blogai, nes tai irgi - savitas, ir dažnai prabangus, ne kiekvieniems namams tinkantis/prieinamas stilius (pačios žinot antikvariatų kainas ir asortimentą), o vat kai stagnacija kvepia, tai...