Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

[quote=korrne,2007 08 18, 09:27]
Ačiū 4u.gif
Baldus užsisakėm Panevėžyje, bet šios firmos niekam nenorėčiau rekomenduoti, nes labai daug buvo nesąmonių pridarę ir baldų gamyba tęsėsi vietoj sutartyje žadėto 1 mėnesio apie pusę metų...

O gal gali konkrečiau, kokia tai firma, kad ir kiti žinotų, sesuo domisi, baisu, kad nepataikytų
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2007 08 15, 15:21)
Drakosos - neskoninga,spalvos  schmoll.gif, ypac melyna miegamajam,per daug daiktu,nuotrauku,nu visko per daug,plytos ne i tema schmoll.gif .
Virtuve normaliausiai ziurisi,o visa kita nesupyk....

Tikriausiai pagrindinė klaida - mažos kvadatūros butui pirkti nedidelius, beveik dekoratyvius baldus, "kad neapkrautų erdvės". Erdvė vis tiek apkraunama, nes lieka daugybė daiktų, kurių nėra kur sudėti !

Korne, gražu smile.gif Tik niekaip nesupratau, kur ta netvarka vaiko kambaryje biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Blizge,2007 08 18, 17:50]
[quote=korrne,2007 08 18, 09:27]
Ačiū 4u.gif
Baldus užsisakėm Panevėžyje, bet šios firmos niekam nenorėčiau rekomenduoti, nes labai daug buvo nesąmonių pridarę ir baldų gamyba tęsėsi vietoj sutartyje žadėto 1 mėnesio apie pusę metų...
O gal gali konkrečiau, kokia tai firma, kad ir kiti žinotų, sesuo domisi, baisu, kad nepataikytų
[/quote]

Edomoj mes buvom užsisakę virtuvę, ji yra Anykščių gatvėje, netoli Klevo prekybos centro.
Atsakyti
Korrne, labai gražūs namai, tokia ramybe dvelkia...

QUOTE(korrne @ 2007 08 07, 18:50)

Svetainės stalas tai senas pas mus, kol kas naujo  neįsigijom...

O man jis labai gražus wub.gif akys iškart užkliuvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ringa: 19 rugpjūčio 2007 - 15:12
QUOTE(ringa @ 2007 08 19, 15:11)
Korrne, labai gražūs namai, tokia ramybe dvelkia...
O man jis labai gražus wub.gif akys iškart užkliuvo

Ačiū 4u.gif . O stalas tai tik ant foto gražiai atrodo, nes visas yra susibraižęs. Ten jis šiaip tai rankų darbo, gryno medžio, bet reikia atrestauruoti. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 08 16, 15:27)
Na va čia jau po remontų  unsure.gif užuolaidos tos pačios  blush2.gif  truputį patobulintos  ax.gif  kai sutaupysiu finigi dėsiu širmas  rolleyes.gif

user posted image

liuks thumbup.gif
Atsakyti
Prisidedu prie liaupsiu Korrnei. Labai viskas skoninga. Tik viena galiu pasakyti, oi vargsite jus su tomis tamsiomis grindimis svetainėje. Pati panašias turiu ir žiauriai jų norėjau, bet dabar blink.gif ...nežinau, ar dar dėčiausi tokias pat, kadangi viskas ant jų labai matosi t.y. ranka atsiremei - liko pirštų atspaudai, basomis kojomis praėjai - taip pat ir t.t. o apie dulkes nė nešneku....
Atsakyti
QUOTE(Rudeninė @ 2007 08 20, 14:50)
Prisidedu prie liaupsiu Korrnei. Labai viskas skoninga. Tik viena galiu pasakyti, oi vargsite jus su tomis tamsiomis grindimis svetainėje. Pati panašias turiu ir žiauriai jų norėjau, bet dabar  blink.gif ...nežinau, ar dar dėčiausi tokias pat, kadangi viskas ant jų labai matosi t.y. ranka atsiremei - liko pirštų atspaudai, basomis kojomis praėjai - taip pat ir t.t. o apie dulkes nė nešneku....

4u.gif Dėkui, o dėl grindų tai šiek tiek matosi, bet kai aš tokia lakstanti su skuduru, tai kažkaip nesijaučia. ax.gif Aišku kamštis kituose kambariuose tai visai viską užmaskuoja, kol su skuduru neperbraukiu tol dulkių ir nesimato. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 07 11, 06:49)
thumbup.gif  aš panašiai su gartraukiu vargau....niekas nenusvalė taip, kad blizgėtų, vis likdavo šluostės drūžiai, ir drauges su chemikalais išsikviečiau, ir vos ne visą Maximą išpirkau, niekas neėmė  verysad.gif  ale kažkaip pabandžiau su WD 40, kur vyrai (nu ir moterys) naudoja žiemą mašinos spynelėms kad neužšaltų, ale kaip nuvalė thumbup.gif  thumbup.gif  tai dabar visada su juio ir valau  wub.gif
IŠVADA - kartais pats geriausias dalykas slepiasi neįtikėtinose vietose  biggrin.gif

Aš ko gero naudoju ir kažką panašaus į WD tik pas mane speciali nerūdijančio plieno pavaršiaus priemonė ETOLIT. Principas panašus - užsideda apsauginė riebalinio kažkokio pagrindo plėvelė ir pirštukų tikrai nesimato gana ilgai, o ir nešvarumus visus panaikina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2007 08 21, 19:15)
Aš ko gero naudoju ir kažką panašaus į WD tik pas mane speciali nerūdijančio plieno pavaršiaus priemonė ETOLIT. Principas panašus - užsideda apsauginė riebalinio kažkokio pagrindo plėvelė ir pirštukų tikrai nesimato gana ilgai, o ir nešvarumus visus panaikina  thumbup.gif

Cia jus apie ka g.gif Ne ten pataiket muset smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 08 16, 14:27)
Na va čia jau po remontų  unsure.gif užuolaidos tos pačios  blush2.gif  truputį patobulintos  ax.gif  kai sutaupysiu finigi dėsiu širmas  rolleyes.gif

user posted image

o man tai nelabai, kazkokia senove dvelkia, nors cia kaip kam patinka... man ir baldai per sunkus, ir uzuolaidos tokios senovines, ir apskritai kazkoks niurus ir tamsus kambarys atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2007 08 25, 20:37)
o man tai nelabai, kazkokia senove dvelkia, nors cia kaip kam patinka...

Kai senove dvelkia, tai nėra blogai, nes tai irgi - savitas, ir dažnai prabangus, ne kiekvieniems namams tinkantis/prieinamas stilius (pačios žinot antikvariatų kainas ir asortimentą), o vat kai stagnacija kvepia, tai... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapho: 25 rugpjūčio 2007 - 21:21