Na va čia jau po remontų užuolaidos tos pačios truputį patobulintos kai sutaupysiu finigi dėsiu širmas
Dalbara, jaukiai atrodo pas jus Įsivaizduoju, kad tie dideli langai daug šviesos duoda.
Ar jau domėjaisi širmomis?
QUOTE(mutti @ 2007 08 16, 14:47)
Dalbara, jaukiai atrodo pas jus Įsivaizduoju, kad tie dideli langai daug šviesos duoda.
Ačius, ne tik šviesos bet ir vaizdas kitoks ant šito mano lango kainuos apie 1000lt vyrui infarktas turbūt bus kai sumą sužinos
QUOTE(Dalbara @ 2007 08 16, 14:54)
Ačius, ne tik šviesos bet ir vaizdas kitoks ant šito mano lango kainuos apie 1000lt vyrui infarktas turbūt bus kai sumą sužinos
O čia tokią širmų kainą kokiam nors salone pasakė ar turguj, kur sakiau nuvažiuoti?
QUOTE(Dalbara @ 2007 08 16, 14:27)
Na va čia jau po remontų užuolaidos tos pačios truputį patobulintos kai sutaupysiu finigi dėsiu širmas
Labai gražus ir jaukus namai
Dalbara gražu,jauku,miela o kai bus širma,tai jau bandau įsivaizduoti
QUOTE(ramirėja @ 2007 08 16, 15:53)
Dalbara gražu,jauku,miela o kai bus širma,tai jau bandau įsivaizduoti
Ačius mergaitės dar ne viskas iki galo išbaigta bet palengva palengva.. pasieksiu ko noriu
QUOTE(Dalbara @ 2007 08 16, 15:29)
Ačius mergaitės dar ne viskas iki galo išbaigta bet palengva palengva.. pasieksiu ko noriu
Aišku pasieksi tuo labiau,jog jau daaaug padaryta
jaukus kambarys Dalbaros
oj kaip aš norėčiau tokių didelių langų ir balkono
QUOTE(korrne @ 2007 08 08, 21:48)
labai grazus namuciai
beje mes irgi tokia sekcija tevams uzsakem. laukiam kita savaite atkeliaujant..tik mes kitas dalis pasiemem bet is tos pacios kolekcijos.
tiesa, kur virtuve uzsisaket, man patinka labai tas dryzuotas medis? kaip jis vadinas, jo ta spalva?
QUOTE(rutellee @ 2007 08 17, 23:15)
labai grazus namuciai
beje mes irgi tokia sekcija tevams uzsakem. laukiam kita savaite atkeliaujant..tik mes kitas dalis pasiemem bet is tos pacios kolekcijos.
tiesa, kur virtuve uzsisaket, man patinka labai tas dryzuotas medis? kaip jis vadinas, jo ta spalva?
Ačiū
Baldus užsisakėm Panevėžyje, bet šios firmos niekam nenorėčiau rekomenduoti, nes labai daug buvo nesąmonių pridarę ir baldų gamyba tęsėsi vietoj sutartyje žadėto 1 mėnesio apie pusę metų... Ir tai dar yra dalykų, kuriuos galėjo normaliau atlikti, bet jau sveikatos ir nervų nebeturėjom su jais kariauti. (p.s. nesam mes kokie priekabūs klientai, bet jei per 3 kartus negali normaliai išsimatuoti virtuvės, ir indaplovės spintelę padaro su dugnu ir sienom, tai aš jau patyliu, jau nekalbu apie ant plokštės užklijuotą hpl, kuris buvo visas pūslėtas... Ir tt...) Na daug ką perdarinėjo, be to mes nuolaidą normalią už visas tas nesąmones išsireikalavom.
O spalva virtuvės baldų tai plokštė iš termopalo berods, vadinasi mistic, jei neklystu - per tiek laiko ir pamiršau.