Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

Na va čia jau po remontų unsure.gif užuolaidos tos pačios blush2.gif truputį patobulintos ax.gif kai sutaupysiu finigi dėsiu širmas rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 16 rugpjūčio 2007 - 13:27
Dalbara, jaukiai atrodo pas jus mirksiukas.gif Įsivaizduoju, kad tie dideli langai daug šviesos duoda.
Ar jau domėjaisi širmomis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 08 16, 14:47)
Dalbara, jaukiai atrodo pas jus  mirksiukas.gif  Įsivaizduoju, kad tie dideli langai daug šviesos duoda.
Ar jau domėjaisi širmomis?  ax.gif

Ačius, ne tik šviesos bet ir vaizdas kitoks thumbup.gif ant šito mano lango kainuos apie 1000lt doh.gif vyrui infarktas turbūt bus kai sumą sužinos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 08 16, 14:54)
Ačius, ne tik šviesos bet ir vaizdas kitoks  thumbup.gif  ant šito mano lango kainuos apie 1000lt  doh.gif  vyrui infarktas turbūt bus kai sumą sužinos  lotuliukas.gif

O čia tokią širmų kainą kokiam nors salone pasakė ar turguj, kur sakiau nuvažiuoti?
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 08 16, 14:27)
Na va čia jau po remontų  unsure.gif užuolaidos tos pačios  blush2.gif  truputį patobulintos  ax.gif  kai sutaupysiu finigi dėsiu širmas  rolleyes.gif

Labai gražus ir jaukus namai thumbup.gif
Atsakyti
Dalbara gražu,jauku,miela wub.gif o kai bus širma,tai jau bandau įsivaizduoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2007 08 16, 15:53)
Dalbara gražu,jauku,miela wub.gif o kai bus širma,tai jau bandau įsivaizduoti thumbup.gif

Ačius mergaitės 4u.gif dar ne viskas iki galo išbaigta bet palengva palengva.. pasieksiu ko noriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 08 16, 15:29)
Ačius mergaitės  4u.gif  dar ne viskas iki galo išbaigta bet palengva palengva.. pasieksiu ko noriu  rolleyes.gif

Aišku pasieksi smile.gif tuo labiau,jog jau daaaug padaryta ax.gif
Atsakyti
jaukus kambarys Dalbaros 4u.gif wub.gif
Atsakyti
oj kaip aš norėčiau tokių didelių langų ir balkono wub.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(korrne @ 2007 08 08, 21:48)

labai grazus namuciai thumbup.gif
beje mes irgi tokia sekcija tevams uzsakem. laukiam kita savaite atkeliaujant..tik mes kitas dalis pasiemem bet is tos pacios kolekcijos.
tiesa, kur virtuve uzsisaket, man patinka labai tas dryzuotas medis? kaip jis vadinas, jo ta spalva?
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 08 17, 23:15)
labai grazus namuciai  thumbup.gif
beje mes irgi tokia sekcija tevams uzsakem. laukiam kita savaite atkeliaujant..tik mes kitas dalis pasiemem bet is tos pacios kolekcijos.
tiesa, kur virtuve uzsisaket, man patinka labai tas dryzuotas medis? kaip jis vadinas, jo ta spalva?

Ačiū 4u.gif
Baldus užsisakėm Panevėžyje, bet šios firmos niekam nenorėčiau rekomenduoti, nes labai daug buvo nesąmonių pridarę ir baldų gamyba tęsėsi vietoj sutartyje žadėto 1 mėnesio apie pusę metų... Ir tai dar yra dalykų, kuriuos galėjo normaliau atlikti, bet jau sveikatos ir nervų nebeturėjom su jais kariauti. (p.s. nesam mes kokie priekabūs klientai, bet jei per 3 kartus negali normaliai išsimatuoti virtuvės, ir indaplovės spintelę padaro su dugnu ir sienom, tai aš jau patyliu, jau nekalbu apie ant plokštės užklijuotą hpl, kuris buvo visas pūslėtas... Ir tt...) Na daug ką perdarinėjo, be to mes nuolaidą normalią už visas tas nesąmones išsireikalavom.
O spalva virtuvės baldų tai plokštė iš termopalo berods, vadinasi mistic, jei neklystu - per tiek laiko ir pamiršau.
Atsakyti