QUOTE(Žibuoklė @ 2007 08 08, 14:24)
Sveiki
Turiu pora klausimų
drakosa matau, kad šalia virtuvės viena siena išklijuota plokšte. Ar patys klijavote ar meistrai ? Gal yra kažkokių gudrybių kaip rinktis plokštę ir kaip ją klijoti ?
Ir dar svetainėje ir šalia durų matosi paklijotos plitelės. Labai gražu Kaip jos vadinasi ? Ir ar klijojamos kaip paprastos plytelės ?
korrne labai graži spinta miegamajame Kur pirkote ?
Turiu pora klausimų
drakosa matau, kad šalia virtuvės viena siena išklijuota plokšte. Ar patys klijavote ar meistrai ? Gal yra kažkokių gudrybių kaip rinktis plokštę ir kaip ją klijoti ?
Ir dar svetainėje ir šalia durų matosi paklijotos plitelės. Labai gražu Kaip jos vadinasi ? Ir ar klijojamos kaip paprastos plytelės ?
korrne labai graži spinta miegamajame Kur pirkote ?
viską darėm patys...plokštė ta - tai gipso kartonas, jokių gudrybių nėra: profiliai ir prie jų tvirtinasi gipskartonis.
o plytos nežinau kaip vadinasi, bet klijuojasi kaip paprastos plytelės, tik su elastiniais plytelių klijais. vienas tokių plytelių kvadratas kainuoja apie 99lt.
o dėl visų nuomonės apie mano triobą, tai net neįsivaizduojat, bet nemėgstu perkrautų patalpų. kai galvojom koks bus interjeras, viskas buvo galvota minimalistiškai, ne per daug baldų ir kitų nesamonių, nes gyvenom pas uošvius, tai anyta prisikraudavo visko į lentynas ir atrodė kaip baltarusių turgus.. tai žiūriu iš šono, kad ir aš panašiai dabar atrodau...
nu bet vaikas paaugs, išmesiu pusė, o nes slėpsiu...
Buvo mintis apie žaislus dežėse, tai pasakysiu, kad tų dėžių nėra kaip įkomponuot.....
tas tvarkingas bardakas jau taip nusibodo, bet ką padarysi....o beto, viskas buvo kuriama, kai buvau nėščia - šiandien nuotaika bloga, šiandien gera, tai dabar pusę pakeisčiau, bet jau kaip ir vėloka, o ir kainuoja...
ai, nebesiteisinsiu.. kaip yra taip gerai..su laiku..protingėjam...