Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(Žibuoklė @ 2007 08 08, 14:24)
Sveiki  4u.gif
Turiu pora klausimų  ax.gif

drakosa matau, kad šalia virtuvės viena siena išklijuota plokšte. Ar patys klijavote ar meistrai ? Gal yra kažkokių gudrybių kaip rinktis plokštę ir kaip ją klijoti ?

Ir dar svetainėje ir šalia durų matosi paklijotos plitelės. Labai gražu  thumbup.gif  Kaip jos vadinasi ? Ir ar klijojamos kaip paprastos plytelės ?

korrne labai graži spinta miegamajame  thumbup.gif  Kur pirkote ?

viską darėm patys...plokštė ta - tai gipso kartonas, jokių gudrybių nėra: profiliai ir prie jų tvirtinasi gipskartonis.

o plytos nežinau kaip vadinasi, bet klijuojasi kaip paprastos plytelės, tik su elastiniais plytelių klijais. vienas tokių plytelių kvadratas kainuoja apie 99lt.

o dėl visų nuomonės apie mano triobą, tai net neįsivaizduojat, bet nemėgstu perkrautų patalpų. kai galvojom koks bus interjeras, viskas buvo galvota minimalistiškai, ne per daug baldų ir kitų nesamonių, nes gyvenom pas uošvius, tai anyta prisikraudavo visko į lentynas ir atrodė kaip baltarusių turgus.. doh.gif tai žiūriu iš šono, kad ir aš panašiai dabar atrodau... hihihi.gif
nu bet vaikas paaugs, išmesiu pusė, o nes slėpsiu...
Buvo mintis apie žaislus dežėse, tai pasakysiu, kad tų dėžių nėra kaip įkomponuot..... blink.gif
tas tvarkingas bardakas jau taip nusibodo, bet ką padarysi....o beto, viskas buvo kuriama, kai buvau nėščia - šiandien nuotaika bloga, šiandien gera, tai dabar pusę pakeisčiau, bet jau kaip ir vėloka, o ir kainuoja...
ai, nebesiteisinsiu.. irnesakyk.gif kaip yra taip gerai..su laiku..protingėjam... umn.gif
Atsakyti
QUOTE(korrne @ 2007 08 08, 14:05)

Tai gal kur Klaipėdoje dar šios firmos baldeliais ir prekiauja, nors aš Panevėžyje tai neradau...  schmoll.gif

Klaipedoje Baldų rojuje tikrai prekiauja.Dabar yra ir nauja kolekcija.
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 08 08, 18:43)
korrne, liuks smile.gif
jei ne paslaptis- kiek mokejot uz sekcija svetainej? ir aplamai kaip ten kainos tuose kampuose? jei nesunku parasyk cia ar i az, aciu ax.gif

Už sekciją mokėjom 820Lt. Patys parsivežėm, nes buvo nesurinkta, tai už nieką papildomai mokėti nereikėjo.
O šiaip tai sekcija patenkinti, tik vienas minusiukas - kur buvo prie sekcijos duoti (nežinau kaip tiksliai vadinasi) varžtam ir skylutėm paslėpti plastmasiukai, tai dauguma buvo per maži ir iškritinėjo. Teko iš senukų nusipirkti naujų, bet jie ten centus kainuoja. 4u.gif
O ir šiaip tai ten kainos visai neblogos, nors mes labai ten į kitus gaminius nežiūrėjom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korrne: 08 rugpjūčio 2007 - 20:49
QUOTE(Joa @ 2007 08 08, 13:08)
As irgi ta pati pasakysiu, jaukios siltos spalvos, bet suslepciau bent puse tu smulkmeneliu, dekoraciju, zaisliuku. Na aisku kiekvienam savo, man  labiau minimalistinis stilius prie sirdies, o dar dulkiu valymas uzknisa juodai  doh.gif Suprantu, turint maza vaika nepaslepsi zaislu kur palubese, bet galima sukrauti i medines ar kartonines spalvotas dezes ar pan...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Ir dar man tos plytos tai visai nesiziuri schmoll.gif Kazkaip be rysio man ten jos, toks vaizdas, grazios buvo, patiko, klijuojam, nepasvarcius ar grazu bus (nu bent man taip pasirode). Drakosa, nesupyk, tik nuomone pasakiau blush2.gif mirksiukas.gif As ju neklijuociau, bet cia tik man taip, daugumai mamku patiko tos plytos. Realiai vaizdas kitoks gal butu negu nuotraukose. g.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2007 08 08, 19:20)

tas tvarkingas bardakas jau taip nusibodo, bet ką padarysi....o beto, viskas buvo kuriama, kai buvau nėščia - šiandien nuotaika bloga, šiandien gera, tai dabar pusę pakeisčiau, bet jau kaip ir vėloka, o ir kainuoja...
ai, nebesiteisinsiu.. irnesakyk.gif kaip yra taip gerai..su laiku..protingėjam... umn.gif

o dieve...skaudi tema, as jau ruosiuosi viena siena perdazyti (dazyta pries kelis menesius, jau nebepatinka), ir virtuves kitokios noreciau, ir siaip musu remontams galo nera, isikelem pries pusantru metu ir ne i nauja buta, ta prasme apdailos daryti nereikejo, tik kosmetini remonta, tai va, sekmingai tesiasi tas kosmetinis blush2.gif
Atsakyti
aciu, korrne
as kai paziurejau kaune ollo balduose ju yra tai tikrai uztiek neiseitu man tokia sekcija, o lygiai tokia pati... bet dar bazese skaiciau kad yra tai manau ten pigiau ir prigriebsim wink.gif
Atsakyti
biggrin.gif i virsu.
Atsakyti
Korrne 4u.gif Super butukas! Labai grazu! Ypav virtuveGal galeciau uzduot klusimeliu ax.gif ?
Domina kur pirkot virtuves grindu plyteles? Jos turbut 45*45? Kokia virtuves sienu splava? Ir kokia dujine kaitlente? Kaip vadinasi? Buciau dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2007 08 15, 10:14)
Korrne  4u.gif Super butukas! Labai grazu! Ypav virtuveGal galeciau uzduot klusimeliu ax.gif ?
Domina kur pirkot virtuves grindu plyteles? Jos turbut 45*45? Kokia virtuves sienu splava? Ir kokia dujine kaitlente? Kaip vadinasi? Buciau dekinga uz atsakymus 4u.gif

Ačiū 4u.gif

Plyteles pirkome "Apariči", man atrodo jų matmenys 60*60, jei neklystu.
Virtuvės ir svetainės sienų spalva vienoda - pirkome Caparoll (nepamenu kaip tiksliai rašosi) firmos, spalva pati šviesiausia paletėje soja. O dujinė kaitlentė Wirpool, mes ją pirkome daug anksčiau, gal prieš 2 metus, tai nežinau ar begamina šių modelių... Pabandyk pasižiūrėt inetrente. Šiaip tai gerai naudojasi, tik per tiek laiko jau kur plienas tai šiek tiek pasibraižęs, nors atrodo ir saugau, o juodo stiklo priežiūra man paprastesnė.
Atsakyti
Aciu tau aciuks.gif aciuks.gif Reikes rytoj i Aparici salona nuvaziuot. O del kaitlentes, tai as vat galvoju dar ar pirkt su metaliniu ktasteliu, ar be jo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 15 rugpjūčio 2007 - 14:15
Prisidedu prie pagyru Korrnei,sauniai padirbejot thumbup.gif ,ramios spalvos,butas neperkrautas,grazi virtuve,praktiskai neprikibsi,na nebent sviestuvas miegamajam mano akimis nelabai ziurisi ax.gif ,toki daugiau kabina virs pietu stalo ar pan. cool.gif
Drakosos - neskoninga,spalvos schmoll.gif, ypac melyna miegamajam,per daug daiktu,nuotrauku,nu visko per daug,plytos ne i tema schmoll.gif .
Virtuve normaliausiai ziurisi,o visa kita nesupyk....
Dabar reikalausit mano buto teismui rolleyes.gif
Butinai idesiu kai jau bus ka rodyti, dar kuriames mirksiukas.gif
O del skonio nesigincijam,kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2007 08 15, 14:21)
Prisidedu prie pagyru Korrnei,sauniai padirbejot thumbup.gif ,ramios spalvos,butas neperkrautas,grazi virtuve,praktiskai neprikibsi,na nebent sviestuvas miegamajam mano akimis nelabai ziurisi ax.gif ,toki daugiau kabina virs pietu stalo ar pan. cool.gif

Dėkui 4u.gif . dėl šviestuvo, tai ten kažkada žadam normalesnį pasikabint, nes kai miegamąjį remontavomės, tai pinigėliai baiginėjosi ir netyčia kai Vilniun buvom užsukę, ermitaže užėjom į išpardavimą - gal už 40 lt nusipirkom, tai kol kas gerai. Kadangi jis yra virš lovos tai nemaišo ir galvom nedaužom... tongue.gif
Atsakyti