Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

na va, pagaliau ir aš prisiruošiau...
kita pusė svetainės...
prieš...
user posted image
tarpinis variantas...
user posted image
po...
user posted image
atsiprašom už bardaką...gyvenam dabar ant žemės.... biggrin.gif
user posted image
tas staliukas kur šone turėtų būti prie kampo, bet kadangi mes daug varinėjam su vaikštyne... doh.gif tai...

miegamasis....
prieš...
user posted image
ir po...
user posted image

Papildyta:
o čia virtuvė...
prieš... blink.gif
user posted image

ir po...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drakosa: 08 rugpjūčio 2007 - 11:28
korrne, labai patiko jusu namuciai thumbup.gif Yaptingai zavi virtuve thumbup.gif Viskas suderinta, neperkrauta, saunuoliai smile.gif

Drakosos namuciuose, mano akim ziurint, visko per daug blush2.gif
Atsakyti
Drakosa, labai graži ir šilta gyvenamojo kambario sienų spalva thumbup.gif Tik jau bendram vaizde labai visko daug doh.gif Mane tai slėgtų tie smulkūs daigteliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 08 08, 13:05)
Drakosa, labai graži ir šilta gyvenamojo kambario sienų spalva  thumbup.gif Tik jau bendram vaizde labai visko daug  doh.gif Mane tai slėgtų tie smulkūs daigteliai  ax.gif

na, man irgi perkrauta, bet gal žmonėms patinka jų mielos smulkmenos, o dar ir vaikutis mažas, be to, man atrodo, kad pas ją visi daiktai savo vietose. Tai aprinkus žaislus, situacija pasikeistų. O spalvinis varinatas, tai man labai patinka, taip atrodo švaru ir gaivu namuose.
Atsakyti
Korrne namučiai labai jaukūs ir gražūs. Šaunuolė thumbup.gif . Drakosos šilti, jaukūs, bet mano akims visko truputuką per daug.
Atsakyti
Ačiū visoms už gerus atsiliepimus... 4u.gif

QUOTE(Dalbara @ 2007 08 07, 23:08)
o klp turbūt neprekiauja cray.gif

Vaje, sumaišiau, parduotuvė vadinasi "4kampai". Dabar išsitraukiau garantiją.. blush2.gif Žodžiu yra šios parduotuvės internetinis puslapis čia. O va dar suradau ir tos sekcijos gamintojos internetinį puslapį čia.
Tai gal kur Klaipėdoje dar šios firmos baldeliais ir prekiauja, nors aš Panevėžyje tai neradau... schmoll.gif

O dėl Drakosos namelių, tai spalvos labai jaukios, o kad daug daiktelių, tai man jie netrukdo, nors pati tai labiau mėgstu viską suslėpti, kad būtų kuo daugiau erdvės.
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 08 08, 12:05)
Drakosa, labai graži ir šilta gyvenamojo kambario sienų spalva  thumbup.gif Tik jau bendram vaizde labai visko daug  doh.gif Mane tai slėgtų tie smulkūs daigteliai  ax.gif

As irgi ta pati pasakysiu, jaukios siltos spalvos, bet suslepciau bent puse tu smulkmeneliu, dekoraciju, zaisliuku. Na aisku kiekvienam savo, man labiau minimalistinis stilius prie sirdies, o dar dulkiu valymas uzknisa juodai doh.gif Suprantu, turint maza vaika nepaslepsi zaislu kur palubese, bet galima sukrauti i medines ar kartonines spalvotas dezes ar pan...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Turiu pora klausimų ax.gif

drakosa matau, kad šalia virtuvės viena siena išklijuota plokšte. Ar patys klijavote ar meistrai ? Gal yra kažkokių gudrybių kaip rinktis plokštę ir kaip ją klijoti ?

Ir dar svetainėje ir šalia durų matosi paklijotos plitelės. Labai gražu thumbup.gif Kaip jos vadinasi ? Ir ar klijojamos kaip paprastos plytelės ?

korrne labai graži spinta miegamajame thumbup.gif Kur pirkote ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žibuoklė: 08 rugpjūčio 2007 - 13:29
QUOTE(Žibuoklė @ 2007 08 08, 13:24)
korrne labai graži spinta miegamajame  thumbup.gif  Kur pirkote ?

Visas miegamojo komplektas pirktas iš "justlukos"... Mačiau kažkada ir internete jų puslapį, gali pabandyti pasiieškoti 4u.gif . Ten kiek pamenu galima pirkti ir dalimis.
Atsakyti
nu drakosa geras dizainas,spalvos liuks.jaukiai atrodo,kad ir sakei betvarke,bet ta betvarke nuo vaiko gerai atrodo,nes spalvos gerai nuteikia
Atsakyti
QUOTE(korrne @ 2007 08 08, 14:33)
Visas miegamojo komplektas pirktas iš "justlukos"... Mačiau kažkada ir internete jų puslapį, gali pabandyti pasiieškoti  4u.gif . Ten kiek pamenu galima pirkti ir dalimis.

Ačiū smile.gif
Tavo namai labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
korrne, liuks smile.gif
jei ne paslaptis- kiek mokejot uz sekcija svetainej? ir aplamai kaip ten kainos tuose kampuose? jei nesunku parasyk cia ar i az, aciu ax.gif
Atsakyti