na va, pagaliau ir aš prisiruošiau...
kita pusė svetainės...
prieš...
tarpinis variantas...
po...
atsiprašom už bardaką...gyvenam dabar ant žemės....
tas staliukas kur šone turėtų būti prie kampo, bet kadangi mes daug varinėjam su vaikštyne... tai...
miegamasis....
prieš...
ir po...
Papildyta:
o čia virtuvė...
prieš...
ir po...
korrne, labai patiko jusu namuciai Yaptingai zavi virtuve Viskas suderinta, neperkrauta, saunuoliai
Drakosos namuciuose, mano akim ziurint, visko per daug
Drakosos namuciuose, mano akim ziurint, visko per daug
Drakosa, labai graži ir šilta gyvenamojo kambario sienų spalva Tik jau bendram vaizde labai visko daug Mane tai slėgtų tie smulkūs daigteliai
QUOTE(Jomato @ 2007 08 08, 13:05)
Drakosa, labai graži ir šilta gyvenamojo kambario sienų spalva Tik jau bendram vaizde labai visko daug Mane tai slėgtų tie smulkūs daigteliai
na, man irgi perkrauta, bet gal žmonėms patinka jų mielos smulkmenos, o dar ir vaikutis mažas, be to, man atrodo, kad pas ją visi daiktai savo vietose. Tai aprinkus žaislus, situacija pasikeistų. O spalvinis varinatas, tai man labai patinka, taip atrodo švaru ir gaivu namuose.
Korrne namučiai labai jaukūs ir gražūs. Šaunuolė . Drakosos šilti, jaukūs, bet mano akims visko truputuką per daug.
Ačiū visoms už gerus atsiliepimus...
Vaje, sumaišiau, parduotuvė vadinasi "4kampai". Dabar išsitraukiau garantiją.. Žodžiu yra šios parduotuvės internetinis puslapis čia. O va dar suradau ir tos sekcijos gamintojos internetinį puslapį čia.
Tai gal kur Klaipėdoje dar šios firmos baldeliais ir prekiauja, nors aš Panevėžyje tai neradau...
O dėl Drakosos namelių, tai spalvos labai jaukios, o kad daug daiktelių, tai man jie netrukdo, nors pati tai labiau mėgstu viską suslėpti, kad būtų kuo daugiau erdvės.
QUOTE(Dalbara @ 2007 08 07, 23:08)
o klp turbūt neprekiauja
Vaje, sumaišiau, parduotuvė vadinasi "4kampai". Dabar išsitraukiau garantiją.. Žodžiu yra šios parduotuvės internetinis puslapis čia. O va dar suradau ir tos sekcijos gamintojos internetinį puslapį čia.
Tai gal kur Klaipėdoje dar šios firmos baldeliais ir prekiauja, nors aš Panevėžyje tai neradau...
O dėl Drakosos namelių, tai spalvos labai jaukios, o kad daug daiktelių, tai man jie netrukdo, nors pati tai labiau mėgstu viską suslėpti, kad būtų kuo daugiau erdvės.
QUOTE(Jomato @ 2007 08 08, 12:05)
As irgi ta pati pasakysiu, jaukios siltos spalvos, bet suslepciau bent puse tu smulkmeneliu, dekoraciju, zaisliuku. Na aisku kiekvienam savo, man labiau minimalistinis stilius prie sirdies, o dar dulkiu valymas uzknisa juodai Suprantu, turint maza vaika nepaslepsi zaislu kur palubese, bet galima sukrauti i medines ar kartonines spalvotas dezes ar pan...
Sveiki
Turiu pora klausimų
drakosa matau, kad šalia virtuvės viena siena išklijuota plokšte. Ar patys klijavote ar meistrai ? Gal yra kažkokių gudrybių kaip rinktis plokštę ir kaip ją klijoti ?
Ir dar svetainėje ir šalia durų matosi paklijotos plitelės. Labai gražu Kaip jos vadinasi ? Ir ar klijojamos kaip paprastos plytelės ?
korrne labai graži spinta miegamajame Kur pirkote ?
Turiu pora klausimų
drakosa matau, kad šalia virtuvės viena siena išklijuota plokšte. Ar patys klijavote ar meistrai ? Gal yra kažkokių gudrybių kaip rinktis plokštę ir kaip ją klijoti ?
Ir dar svetainėje ir šalia durų matosi paklijotos plitelės. Labai gražu Kaip jos vadinasi ? Ir ar klijojamos kaip paprastos plytelės ?
QUOTE(Žibuoklė @ 2007 08 08, 13:24)
Visas miegamojo komplektas pirktas iš "justlukos"... Mačiau kažkada ir internete jų puslapį, gali pabandyti pasiieškoti . Ten kiek pamenu galima pirkti ir dalimis.
nu drakosa geras dizainas,spalvos liuks.jaukiai atrodo,kad ir sakei betvarke,bet ta betvarke nuo vaiko gerai atrodo,nes spalvos gerai nuteikia
QUOTE(korrne @ 2007 08 08, 14:33)
Visas miegamojo komplektas pirktas iš "justlukos"... Mačiau kažkada ir internete jų puslapį, gali pabandyti pasiieškoti . Ten kiek pamenu galima pirkti ir dalimis.
Ačiū
Tavo namai labai gražus
korrne, liuks
jei ne paslaptis- kiek mokejot uz sekcija svetainej? ir aplamai kaip ten kainos tuose kampuose? jei nesunku parasyk cia ar i az, aciu
jei ne paslaptis- kiek mokejot uz sekcija svetainej? ir aplamai kaip ten kainos tuose kampuose? jei nesunku parasyk cia ar i az, aciu