Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(akvilyte @ 2007 08 06, 07:25)
man tai zaliuzez kliuva cool.gif

lotuliukas.gif kas kuom uzsiima tam tas ir kliuna lotuliukas.gif o man va niekas nekliuna bigsmile.gif bigsmile.gif as isvis kaskokia nereikli ir manau, kad kiekvienas susikuria aplinka tokia kuri jam priimtina thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 08 05, 13:36)
o daugiau neparodysi?  ax.gif Grazu tos plytos man. Ir vaizdas is balkono  smile.gif

aha, parodyčiau, tik kažkas su nuotraukų įkėlimu stringa...
gal kas žinot greitą variantą.... ax.gif įkėlimo...
Papildyta:
QUOTE(Almuka @ 2007 08 05, 15:08)
man ir labai grazu- musu miegamojo sienos tokios spalvos thumbup.gif:
zaislai ir man schmoll.gif: o tikrai ne per marga- pakanka zaliuzes balkono uztraukti, zaislus suslepti ir telika isjungti- ir margumo kaip nebuta wink.gif

žaliuzių užtraukt negaliu, nes mažoji baisiai mėgsta jas patampyt., o tas kur iš kairės, tai laaabai jau noriu palikt užtrauktas, nes priešais namas, tai kaimynai nuo kokio 7 aukšto mato viską per langus... tongue.gif
o dėl žaislų, tai kol kas neturiu kur juos dėt tuos pliušinius didelius, vaikas ima, žaidžia, visko gi nepaslėpsi. Ir tai kai kurios mamos sako, kad pas mane per daug viskas sudėta į savo vietas kaip augant mažam vaikui... ax.gif tongue.gif
aa, ir dar gal iš fotkės atrodo ir nieko vaizdelis, bet į dešinę biškį pvelgus, tai statybininkų vagonėliai šviečia - pas mus vis dar statosi rajonas... blush2.gif

QUOTE(PUka @ 2007 08 05, 15:51)
Grindys tikrai gražios, gal pasakytum kokios - pavadinimą spalvos  ax.gif

spalvos tau tikrai dabar jau nebepasakysiu, bet pirkau Vilniuje, Panerių gatvėje yra tokia laminatų ir plytelių parduotuvė. Tuo momentu ten buvo viena iš pigiausių, nežinau kaip dabar.
BET...jei daryčiau antrą kartą remontą, tokios tamsios spalvos nebesirinkčiau, nes...viskas matosi - jei vaikas graužė bulką ir nukrito ir dar biškį per ją pravažiavo hihihi.gif ...tai jau grindis reikia plauti.... cool.gif, o miegamąjame šviesesnės spalvos, tai nesimato... rolleyes.gif
man tik patinka raštas jo, kaip tikra mediena...nėra tų tokių įrėminimų....
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2007 08 05, 08:58)
o va mano kampas..... jūsų teismui  blush2.gif
user posted image

Niu,man tai labai super viskas thumbup.gif

QUOTE(akvilyte @ 2007 08 06, 07:25)
paaugs vaikas ir susleps  doh.gif  pas mus toks pats vaizdelis buvo.. na paausgo ir dingo tie zaislai  mirksiukas.gif

Tikrai,jei vaikai auga namie,nesuslepsi zaislu ne minutei schmoll.gif na,nebent tada ir pacius vaikus paslepti lotuliukas.gif

QUOTE(drakosa @ 2007 08 06, 08:28)
spalvos tau tikrai dabar jau nebepasakysiu, bet pirkau Vilniuje, Panerių gatvėje yra tokia laminatų ir plytelių parduotuvė. Tuo momentu ten buvo viena iš pigiausių, nežinau kaip dabar.
BET...jei daryčiau antrą kartą remontą, tokios tamsios spalvos nebesirinkčiau, nes...viskas matosi - jei vaikas graužė bulką ir nukrito ir dar biškį per ją pravažiavo hihihi.gif  ...tai jau grindis reikia plauti.... cool.gif, o miegamąjame šviesesnės spalvos, tai nesimato... rolleyes.gif
man tik patinka raštas jo, kaip tikra mediena...nėra tų tokių įrėminimų....

O cia laminatas su Click? Kokie kainavo blush2.gif labai man patinka,as irgi tokias vis ziurineju thumbup.gif o del to,kad viskas matosi,tai pas mus sviesus laminatas,tai patikek nuo vaiku jokia spalva negelbes,visada siuksliuku pilna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(caca26 @ 2007 07 30, 22:25)

Svajonių stalelis jau savo vietoje. ax.gif
user posted image  :

Labai gražus stalelis thumbup.gif
QUOTE(drakosa @ 2007 08 05, 09:58)
o va mano kampas..... jūsų teismui  blush2.gif
user posted image

Įdomiai ir gerai tos plytos atrodo. ax.gif Ir roletai faini thumbup.gif
Atsakyti
svajoniu stalelis tikrai liuksishkas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2007 08 06, 09:46)
Niu,man tai labai super viskas thumbup.gif
Tikrai,jei vaikai auga namie,nesuslepsi zaislu ne minutei schmoll.gif na,nebent tada ir pacius vaikus paslepti lotuliukas.gif
O cia laminatas su Click? Kokie kainavo blush2.gif labai man patinka,as irgi tokias vis ziurineju thumbup.gif o del to,kad viskas matosi,tai pas mus sviesus laminatas,tai patikek nuo vaiku jokia spalva negelbes,visada siuksliuku pilna doh.gif

aha, laminatas su click. Kainavo gal apie 40lt. sakyčiau, bet nenoriu meluot, nes tai buvo jau metus atgal.
o dėl vaikų tai tikra tiesa... lotuliukas.gif
QUOTE(zuasta @ 2007 08 06, 16:59)
Labai gražus stalelis  thumbup.gif

Įdomiai ir gerai tos plytos atrodo. ax.gif Ir roletai faini  thumbup.gif

roletai... lotuliukas.gif oi, Jyske už 20lt. pirkau, kad tik uždengt langą. Norėjau romanetės, bet šiam langui man paskaičiavo beveik 200lt., blink.gif tai man biškį per brangu pasirodė.
Atsakyti
Sveikos,
Na prisiruošiau ir aš jums parodyti savo namučius, dar nėra viskas iki galo užbaigta, dar trūksta šiek tiek interjero detalių, bet ką čia pamatysit, tai viskas daryta pačių rankomis (mano ir vyro) ir nesinaudojant jokių dizainerių patarimais (kas dabar labai populiaru). Norėjosi savo namučius susikurti taip, kaip patiems atrodė geriausia.
Taip pat dar pridursiu, kad mūsų namučiai remontuoti po truputėlį - taigi nuo remonto pradėjimo iki dabar pradėjo apie 2 metus. Tiesa dar liko vonia, koridorius bei didelis balkonas neremontuoti... ax.gif
Pirmiausiai remontavom mūsų miegamąjį, kažkada buvau jo foto įdėjusi į supermamas, tai pasikartosiu. Pirma foto kaip siena atrodė prieš remontą ir po jo...
user posted imageuser posted image

Prieš ir po:

Ir dar vienas vaizdelis prieš ir po:

user posted image
Papildyta:
Vaiko kambariukas įrengtas gana kukliai, nedidelėmis lėšomis, kad vaikas nebijodamas galėtų jame daryti ką nori... Tiesa fotkėse matosi šioks toks žaislų chaosas, nes vaikas pats savo kambarį tvarkosi. Be to šią savaitę pas jį gyvena giminatė, tai į jų kambarį nosies beveik nekišu... blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Svajonių stalelis dėkoja visoms už pagyrimus. biggrin.gif hi.gif

Korrne, nesulyginami vaizdai prieš ir po...
Labai jauku, viskas suderinta, šviestuvai, romanetės ir t.t... miegamajam wub.gif, o paveikslas virš lovos tai iš vis thumbup.gif .
Pagarba tiems, kas patys remontuojasi.Nors iš kitos pusės gerbiu ir tuos, kurie uždirba tiek, kad sąžinės negriaužiami gali samdytis meistrus. ax.gif
Atsakyti
Ir dar įdėsiu foto iš svetainės kartu su virtuve, čia remontas darytas paskiausiai...
Susiremontavom kažkur apie Kalėdas ir tada užsakėm virtuvės baldus, bet juos rinkt pabaigė gal tik prieš 3 savaites, na bet čia jau atskira istorija pilna streso ir nervų...
Virtuvė pas mus pereinama iš koridoriaus nes namas senos statybos ir kitaip perplanuoti nebuvo įmanoma... P.S.Dar užuolaidų neturim pasikabinę virtuvėje...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Virtuvėj, kur pusbaris, į stiklines lentynėles yra įmontuotas apšvietimas, tai vakare labai jaukiai šviečia. Fotografuota dieną, tai nelabai matosi... Čia bus sidabrinės spalvos rozetės, tik dar nepabaigta...
user posted image
user posted image

Papildyta:
Svetainė:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Svetainės stalas tai senas pas mus, kol kas naujo neįsigijom...

Papildyta:
QUOTE(caca26 @ 2007 08 07, 17:36)

Korrne, nesulyginami vaizdai prieš ir po...
Labai jauku, viskas suderinta, šviestuvai, romanetės ir t.t... miegamajam  wub.gif, o paveikslas virš lovos tai iš vis  thumbup.gif .
Pagarba tiems, kas patys remontuojasi.Nors iš kitos pusės gerbiu ir tuos, kurie uždirba tiek, kad sąžinės negriaužiami gali samdytis meistrus. ax.gif

Ačiū už pagyrimus, p.s. paveikslą tai mama mano nutapė, tai dabar jau sugalvojau kokio noriu iružsiprašiau, kad į svetainę padarytų kada laiko turės...
Atsakyti
Nu super...ypač kai yra nuotraukos pieš ir po ... atrodo išvis neįtikėtina biggrin.gif
Atsakyti
kokios grindys???? korrne - kamštis? jei taip kokia spalva-raštas??? labai lauksiu atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(korrne @ 2007 08 07, 18:50)
Ir dar įdėsiu foto iš svetainės kartu su virtuve, čia remontas darytas paskiausiai...

labai gražu, virtuvė labai patiko, tikri šaunuoliai thumbup.gif
Atsakyti