QUOTE(Joa @ 2007 08 05, 13:36)
o daugiau neparodysi?
Grazu tos plytos man. Ir vaizdas is balkono
aha, parodyčiau, tik kažkas su nuotraukų įkėlimu stringa...
gal kas žinot greitą variantą....
įkėlimo...
Papildyta:
QUOTE(Almuka @ 2007 08 05, 15:08)
man ir labai grazu- musu miegamojo sienos tokios spalvos
:
zaislai ir man
: o tikrai ne per marga- pakanka zaliuzes balkono uztraukti, zaislus suslepti ir telika isjungti- ir margumo kaip nebuta
žaliuzių užtraukt negaliu, nes mažoji baisiai mėgsta jas patampyt., o tas kur iš kairės, tai laaabai jau noriu palikt užtrauktas, nes priešais namas, tai kaimynai nuo kokio 7 aukšto mato viską per langus...
o dėl žaislų, tai kol kas neturiu kur juos dėt tuos pliušinius didelius, vaikas ima, žaidžia, visko gi nepaslėpsi. Ir tai kai kurios mamos sako, kad pas mane per daug viskas sudėta į savo vietas kaip augant mažam vaikui...
aa, ir dar gal iš fotkės atrodo ir nieko vaizdelis, bet į dešinę biškį pvelgus, tai statybininkų vagonėliai šviečia - pas mus vis dar statosi rajonas...
QUOTE(PUka @ 2007 08 05, 15:51)
Grindys tikrai gražios, gal pasakytum kokios - pavadinimą spalvos
spalvos tau tikrai dabar jau nebepasakysiu, bet pirkau Vilniuje, Panerių gatvėje yra tokia laminatų ir plytelių parduotuvė. Tuo momentu ten buvo viena iš pigiausių, nežinau kaip dabar.
BET...jei daryčiau antrą kartą remontą, tokios tamsios spalvos nebesirinkčiau, nes...viskas matosi - jei vaikas graužė bulką ir nukrito ir dar biškį per ją pravažiavo
...tai jau grindis reikia plauti....
, o miegamąjame šviesesnės spalvos, tai nesimato...
man tik patinka raštas jo, kaip tikra mediena...nėra tų tokių įrėminimų....