Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(caca26 @ 2007 07 30, 21:25)
Svajonių stalelis jau savo vietoje. ax.gif

stalelis - PASAKA wub.gif

QUOTE(ermute @ 2007 07 31, 07:36)
koks dar bortelis? vandenį jei reiktų užsukt, tai tik atidarai tokias baltas dureles prie klozeto ir užsuki... g.gif
Papildyta:
rolleyes.gif o dėl matinio stiklo.....ech, nu nežinau , nesivalo jis nė su kokiu brudu  doh.gif  lieka žymės ir viskas

JAU MATAU bigsmile.gif nepastebėjau tų durelių doh.gif dabar mes kaip tik duris su matiniu stiklu norim užsisakyti, tai visokių nuomonių išgirdau... vis abejoju, gal vis tik kokį kitą stiklą rinktis?
Atsakyti
QUOTE(caca26 @ 2007 07 30, 22:25)
...
...

labai jau neįprastas ir nieko ax.gif bet visumoje viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 07 31, 09:22)
caca26, nu kaip pas tave gražu, man labai patiko ir staliukas thumbup.gif

4u.gif Mano MB labai konservatyvus, staliuką užsakiau be jo žinios.Nesidžiaugė, švelniai pasakius, užskaito tik, kad aukštis tobulas kojom ant stalo susikrauti.lotuliukas.gif

QUOTE(niekada @ 2007 07 31, 09:39)
Caca26, labai jaukiai įsikūrėt. Gal galėtum išduoti, kur darėtės sūnelio nuotraukytę ir kiek kainavo? KOkio ji maždaug dydžio?

4u.gif Dydis 70*100cm.Čia draugės dovana, tai kur ir kiek nepasakysiu.Pasiskaityk fototapetų temoj, ten nemažai firmų pareklamuota, aš tai tik picoline žinau. blush2.gif
Papildyta:
Barikada- 4u.gif
Kažkaip labai jau daug komplimentų. blush2.gif
Butas buvo tuštut tuštutėlis, nei vieno baldo, virtuvės kriauklė- ir ta ant pagalių paremta.doh.gif Viso buto kosmetiniam remontui išleidom apie 1.000lt-prieš 4 metus.Nelupom virtuvėj lentelių(visus baldus gaminomės patys, bet nuotrukų nedėjau dėl tų lentelių blush2.gif ), vonioj plytelių, neslėpėm vamzdžių ir neleidom rozečių žemyn.Teko viską, nuo šaukšto iki šviestuvų susipirkti patiems.Norėjau tik parodyt, kad turint minimaliai lėšų galima visai jaukiai gyventi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnusha @ 2007 06 17, 12:50)
o štai kaip atrodo mūsų kambarys, p.s. balkonas pas mane 6 metrų ilgio, dešinėje pusėje yra durys į likusio balkono dalį, reikėjo gi kažkiek skalbinių džiovyklei pasilikti  ax.gif

user posted image

įdomu g.gif

caca26, liuks idėjos thumbup.gif Ypač patiko tie žalsvi baldai, taip gražiai su juoda-oranžine dera...
Atsakyti
QUOTE(ilze @ 2007 07 31, 15:20)

Ypač patiko tie žalsvi baldai, taip gražiai su juoda-oranžine dera...

Ačiux.ax.gif Kai tuos baldus užsisakinėjom, visi aplinkiniai vos ne tyčiojosi, o paskui pripažino, kad atrodo nestandartiškai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(caca26 @ 2007 07 30, 23:25)
user posted image  :

superinis staliukas thumbup.gif
Atsakyti
įdomu  g.gif

caca26, liuks idėjos  thumbup.gif Ypač patiko tie žalsvi baldai, taip gražiai su juoda-oranžine dera...

unsure.gif nesuprantu,as ant foto: Agnusha -matou maike. doh.gif blink.gif
Papildyta:
įdomu  g.gif

caca26, liuks idėjos  thumbup.gif Ypač patiko tie žalsvi baldai, taip gražiai su juoda-oranžine dera...

o as matou pas ;- Agnusha -maike ant foto blink.gif g.gif
Atsakyti
toj pačioj nuorodoj nuotrauką pakeitė. todėl vietoj kambario matosi tik maikė mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai patiko zyliuko namų jaukumas ir šiltumas. Aš pati mėgstu ryškesnes spalvas, bet šiaip viskas super. Dar turiu klausimėlį - o kur gaminote virtuvinius baldus, kaip kaina ir kokybė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2007 07 30, 16:24)
Kad viskas labai neblogai atrodo. Fainai  4u.gif

O kur daretes tą leliaus nuotruką ant medžiagos ir kiek kainavo?
Kaip tik domiuosi šiuo dalyku. Kažkur buvau radusi, kad padaro, lyg ant drobės atrodo.

PAbandysu aš atsakyt:
Tokį dalyką daro Picoline, Flex Pro, Scriptum ir pan. Kaina - iki 100 lt. už kvadratą.
Stpausdnti galima ant drobės arba ant satinetės. yra ir visokios plėvelės ir pan. Žodžiu galima rasti įdomių sprendimų.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 08 02, 12:30)
PAbandysu aš atsakyt:
Tokį dalyką daro Picoline, Flex Pro, Scriptum ir pan. Kaina - iki 100  lt. už kvadratą.
Stpausdnti galima ant drobės arba ant satinetės. yra ir visokios plėvelės ir pan. Žodžiu galima rasti įdomių sprendimų.

ačiū
Atsakyti
cacos Staliukas tikrai fainas, mano drauge toki taip pat uzsisake, bet dabar lyg jau gailisi reiks nudziugint bigsmile.gif
Atsakyti