Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(ermute @ 2007 07 09, 07:42)
maniau niekam nebereikės  mirksiukas.gif  nuėmiau pasworda
http://public.fotki.com/ermute/butas/

labukas 4u.gif aš turiu kelis klausimukus g.gif kodėl matinio durų stiklo neina nuvalyti? ir WC palei žemę tas bortelis eina iki pat sienos... kaip jis padarytas? ar jis išsiardo? na jei reiktų vandenį užsukt, kas tada?
Atsakyti
QUOTE(caca26 @ 2007 07 30, 15:02)
Šiandien gera nuotaika, oras blogas, tai parodysiu ir savo namučių dalelę.

jaukūs namučiai wub.gif drinks_cheers.gif , laisvai įsivaizduoju save čia gyvenant ax.gif , patiko atnaujintų daiktų idėja: tiek veidrodžio, tiek žaislų dėžės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Laukiu svajonių stalelio foto bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2007 07 30, 16:24)
Kad viskas labai neblogai atrodo. Fainai  4u.gif

O kur daretes tą leliaus nuotruką ant medžiagos ir kiek kainavo?
Kaip tik domiuosi šiuo dalyku. Kažkur buvau radusi, kad padaro, lyg ant drobės atrodo.

Draugė nufotografavo ir padarė man tokią dovanėlę, o kur ir kaip nežinau. unsure.gif

QUOTE(une @ 2007 07 30, 16:36)
caca26, man tai fainiai  thumbup.gif  labai jauku pasirode-toks jaunos seimos (kazkodel atrodo  dar studentiskos rolleyes.gif ) lizdelis  wub.gif 
nors ir nevisai mano skonio, bet tikrai labai jaukus butas  thumbup.gif

Aga, aš vis dar studentė, investavom minimaliai, o rezultatas visai nieko.blush2.gif

QUOTE(raganele @ 2007 07 30, 18:06)
Nu gražu bigsmile.gif Tokiam plotui - labai tvarkinga ir jauku ir spalvos gražios  rolleyes.gif  tik vonios plyteles paslėpčiau po kilimėliu doh.gif Man pačiai patiktų suktis su turimais ištekliais ir kurti iš jų ka nors gražaus - kaip juoda lentyna ar dėžė.

Vonios plytelės man tai baisios, todėl taip ir darau, kaip tu sakai, slepiu po kilimėliais.mirksiukas:

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 30, 21:26)
jaukūs namučiai  wub.gif  drinks_cheers.gif , laisvai įsivaizduoju save čia gyvenant  ax.gif , patiko atnaujintų daiktų idėja: tiek veidrodžio, tiek žaislų dėžės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Laukiu svajonių stalelio foto  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ačiū visom už pasisakymus.4u.gif
Svajonių stalelis jau savo vietoje. ax.gif
user posted image :
Atsakyti
caca26, koks fainas staliukas bigsmile.gif Iš ko pagamintas? Ir kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 07 30, 22:51)
caca26, koks fainas staliukas  bigsmile.gif  Iš ko pagamintas? Ir kur pirkot?

Pirkom Kaune, *4kampai* baldų parduotuvėje, veža iš lenkų, VOX firmos, Kamasutros serija.Kadangi užsakinėjau iš katalogo-pirkau katę maiše. doh.gif Parašyta buvo, kad natūralaus medžio, bet kiek stuksenau,pagal svorį panašu, kad ten plokštė.Bet atrodo kaip kiek sendintas nat.medis.Ir labai tvirtas.taip, kad nėr ko labai pykti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caca26: 30 liepos 2007 - 22:00
QUOTE(caca26 @ 2007 07 30, 23:00)
Pirkom Kaune, *4kampai* baldų parduotuvėje, veža iš lenkų, VOX firmos, Kamasutros serija.Kadangi užsakinėjau iš katalogo-pirkau katę maiše. doh.gif Parašyta buvo, kad natūralaus medžio, bet kiek stuksenau,pagal svorį panašu, kad ten plokštė.Bet atrodo kaip kiek sendintas nat.medis.Ir labai tvirtas.taip, kad nėr ko labai pykti. ax.gif

o gal ir kainą galėtum išduoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 07 30, 23:08)
o gal ir kainą galėtum išduoti  blush2.gif

Tikrai nėra ko slėpti-599lt. ax.gif
Atsakyti
Niu,tikrai,Caca,labai smagiai ir jaukiai isirenget,tokiu fainu ideju primastei thumbup.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2007 07 30, 21:15)
labukas  4u.gif aš turiu kelis klausimukus  g.gif kodėl matinio durų stiklo neina nuvalyti? ir WC palei žemę tas bortelis eina iki pat sienos... kaip jis padarytas? ar jis išsiardo? na jei reiktų vandenį užsukt, kas tada?

koks dar bortelis? vandenį jei reiktų užsukt, tai tik atidarai tokias baltas dureles prie klozeto ir užsuki... g.gif
Papildyta:
rolleyes.gif o dėl matinio stiklo.....ech, nu nežinau , nesivalo jis nė su kokiu brudu doh.gif lieka žymės ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2007 07 31, 07:08)
Niu,tikrai,Caca,labai smagiai ir jaukiai isirenget,tokiu fainu ideju primastei thumbup.gif saunuole 4u.gif

bis.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
caca26, nu kaip pas tave gražu, man labai patiko ir staliukas thumbup.gif
Atsakyti
Caca26, labai jaukiai įsikūrėt. Gal galėtum išduoti, kur darėtės sūnelio nuotraukytę ir kiek kainavo? KOkio ji maždaug dydžio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekada: 31 liepos 2007 - 08:39