Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(cawx @ 2007 07 25, 11:20)
sveikos

remontas darytas pas mane pries gerus 2-3 metus/
mano salionas sujungtas su balkonu apsiltintu. jame 2 erdves-salionas ir miegamasis
http://public.fotki.com/cawx/salionas/
virtuvele  --
http://public.fotki.com/cawx/virtuve/

koridoriaus gabaliukas  (jau nebepatinka man derinukas geltona-melyna, bet ka jau padarysi, veliau kada pakeisim ji:)
http://public.fotki....awx/koridorius/

smile.gif

Pavekslai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bzzz @ 2007 07 26, 15:49)
Pavekslai patiko wub.gif

drinks_cheers.gif bet jie kabinami ant sienų rolleyes.gif aš asmeniškai pasigedau baldų. nes belekur kas pamesta,TV ant kažko neaišku g.gif muzikinis centras ant grindų ax.gif
Ir kambarys man su užuolaidom atrodytų jaukiau thumbup.gif

Kolidoriaus lempa origali mirksiukas.gif bet ar neužsidegs g.gif
Atsakyti
QUOTE(cawx @ 2007 07 25, 11:20)
sveikos

remontas darytas pas mane pries gerus 2-3 metus/
mano salionas sujungtas su balkonu apsiltintu. jame 2 erdves-salionas ir miegamasis
http://public.fotki.com/cawx/salionas/
virtuvele  --
http://public.fotki.com/cawx/virtuve/

koridoriaus gabaliukas  (jau nebepatinka man derinukas geltona-melyna, bet ka jau padarysi, veliau kada pakeisim ji:)
http://public.fotki....awx/koridorius/

smile.gif

Man toks visai fainas, studentiškas butukas, įrengtas su "taupymo" programa. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 07 26, 15:56)
drinks_cheers.gif  bet jie kabinami ant sienų  rolleyes.gif  aš asmeniškai pasigedau baldų. nes belekur kas pamesta,TV ant kažko neaišku  g.gif  muzikinis centras ant grindų  ax.gif
Ir kambarys man su užuolaidom atrodytų jaukiau  thumbup.gif 

Kolidoriaus lempa origali  mirksiukas.gif  bet ar neužsidegs  g.gif

del uzuolaidu --pritariu
norejau iki zemes, organzos...kad plaikstytusi vejuje ir tt;))
ale,,,balkonas apsildytas, detas putoplastas ant lubu, ir tt.tai mumpasake meistras, kad jokiu uzuolaidu, nes jei sunkesnes, tai nelabai gerai...nes tepms visa apsildymo konstrukcija zemyn,,tai teko atsisakyt tos minties...

pasitenkinom zaliuzem...

o saliono paveikslas mum labai patinka, deja, mano manymu jis biski per mazas kabinti ant saliono sienu, nes na, kambarys 24 kvadratai tai ir paveikslas turi buti didelis, kitaip jis paskes ant sienos...
tai va..todel jis kazkaip rado vieta ir prigijo mazesniu ismatavimu erdveje--buvusiam balkone, ant pakylos:)
Atsakyti
QUOTE(cawx @ 2007 07 27, 13:00)
del uzuolaidu --pritariu
o saliono paveikslas mum labai patinka, deja, mano manymu jis biski per mazas kabinti ant saliono sienu, nes na, kambarys 24 kvadratai tai ir paveikslas turi buti didelis, kitaip jis paskes ant sienos...
tai va..todel jis kazkaip rado vieta ir prigijo mazesniu ismatavimu erdveje--buvusiam balkone, ant pakylos:)

Kai paveikslas mazas, manau, reikia grupuoti kelis. Man ant zemes tai atrodo taip - "vakar parsinesiau ir nezinau kur ji padeti" Jis dar gali buti ant komodos (kai tokia tuuresit, nes jos irgi butinai reikia). Ta pakyla tai ne altorius - ji turetu atlikti nors kokia ir praktine paskirti - nepyk, tiesiog tokia mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 16, 11:47)
sakyčiau, kad daryk tai, ką nori  drinks_cheers.gif , stilius skirtingus suderint įmanoma, tuo labiau galvok logiškai: kiek naudosi sofą, kiek virtuvę? Virtuvė tikrai tarnaus ilgiau, todėl geriau ją daryt tokią, kad žiūrėtum, naudotum ir džiaugtumeisi  smile.gif

Tuo labiau sofa priskiriama svetainės zonai, dar geriau, jei jausis kažkiek erdvių skirtumas, nes suprantu, kad čia bendras kambarys  smile.gif , o dar ir ta sofa ruda, kažkaip nemanau, kad ji bus pagrindinis akcentas, traukiantis akį  ax.gif , kad viską derintum prie jo  mirksiukas.gif  4u.gif

QUOTE(rutellee @ 2007 07 17, 15:59)
melana, siuo metu labai populiarus stilius - moderni klasika, jei pas tave kazkas tokio ir gautusi butu  thumbup.gif gali ta modernia sofkute derinti prie kokio grazaus senovisko sietyno ir t.t.

Ačiū mergaitės už nuomones 4u.gif Aš ir galvoju, kad nieko baisaus, bet norėjau ir kitų nuomonę išgirst ax.gif
Atsakyti
Labas....as,pas save sugalvojau,toki langa padaryti stumdoma..kad atsivertu visas vaizdas i terasa..tik niekur nerandu,kas galetu padaryti tokia sistema:(....gal kas is mergaiciu susidure kur daro tokias sistemas?.....
Atsakyti
QUOTE(Jofana @ 2007 07 28, 17:41)
Labas....as,pas save sugalvojau,toki langa padaryti stumdoma..kad atsivertu visas vaizdas i terasa..tik niekur nerandu,kas galetu padaryti tokia sistema:(....gal kas is mergaiciu susidure kur daro tokias sistemas?.....

mes faugoje uzsisakem stumdoma langa i terasa. bet tai kad dauguma gamintoju tokisu siulo, nesuprantu kaip tu nerandi g.gif
Atsakyti
Šiandien gera nuotaika, oras blogas, tai parodysiu ir savo namučių dalelę.
Butas 2 kambarių 57m2 su pusapvaliu holu-čia darbo kambariukas.Svetainė su miegamuoju vienoje erdvėje-28m2, mums tai netrukdo, privalom visada būti pasitempę ir susitvarkę.cool.gif

Namas statytas prieš gerus 15 metų, gyvenam 1 aukšte, nuosavo namo dalis.Kraustėmės prieš 4 metus, turėjom tik 2 savaitėles laiko remontams, be to viskas nors ir tarybiniu būdu ir medžiagom statyta, bet pakankamai geros kokybės.Keitėm sienų spalvą kambariuose, baldus, šviestuvus, šlifavom pušines grindis ir lakavom.
Viską remontavom patys.
Kelių metų bėgyje planuojam išsikraustyti, todėl didelių remontų nedarėm ir nedarysim.

Čia svetaininė dalis
user posted image
Šitai natūralaus medžio lentynai apie 45 metus, keliavusi per daug miestų ir butų.Mes ją nudažėm juodai, prie oranžinės sienos derindami.Juodas ir staliukas, ir laikraštinė, ir statulėlės.Beje, šiandien parsivežu naują savo svajonių staliuką, kurio nuotraukytę įdėsiu vėliau. mirksiukas.gif
user posted image
Dėžę radau rūsy.Buvo baisi kaip gyvenimas.Ją nušlifavau, nudažiau juodai, apačią paklijavau veltiniu, kad grindys nesibraižytų.Dabar čia gyvena visi mažiaus minkšti žaisliukai.
user posted image
Miegamoji kambario dalis, kurioje dar yra didžiulė sieninė spinta.Ant grindų tyso karvės kailis,kuris yra kažkada buvusio kailinio palto dalis. lotuliukas.gif Ant palangės-sesers gaminta vazelė-t.y.tuščias degtinės butelis, dažytas stiklo dažais.Virš mūsų lovos sūnaus, kai buvo leliukas nuotrauka atspausta ant roletinės medžiagos.Nuotraukoje matosi jos kontūrai g.gif, gyvai atrodo, kad lelius tiesiog išpieštas ant sienos.
user posted image
Vonios gabaliukas.Veidrodis buvo tiesiog pritvirtintas su dailylente.Aš ją ir šalia esančią koloną nutepiau pinoteksu ir veidrodį apklijavau dekoratyviniais akmenukais.
user posted image
Vonioj buvo suskilusi kriauklė ir šlykščiai matėsi vamzdžiai.taigi, susikaupėm, nupirkom naują praustuviuką ir patys pasigaminom tokią vat spintutę paslėpti vamzdžiams.Praustuvas turėjo ne taip stovėti, bet kitaip nesigavo, iš viršaus nesimato. blush2.gif

Gal užteks šiai dienai. Kritiką priimu.unsure.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(caca26 @ 2007 07 30, 13:02)

Gal užteks šiai dienai. Kritiką priimu.unsure.gif [img]

Kad viskas labai neblogai atrodo. Fainai 4u.gif

O kur daretes tą leliaus nuotruką ant medžiagos ir kiek kainavo?
Kaip tik domiuosi šiuo dalyku. Kažkur buvau radusi, kad padaro, lyg ant drobės atrodo.
Atsakyti
caca26, man tai fainiai thumbup.gif labai jauku pasirode-toks jaunos seimos (kazkodel atrodo dar studentiskos rolleyes.gif ) lizdelis wub.gif
nors ir nevisai mano skonio, bet tikrai labai jaukus butas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(caca26 @ 2007 07 30, 15:02)
Šiandien gera nuotaika, oras blogas, tai parodysiu ir savo namučių dalelę.
Butas 2 kambarių 57m2 su pusapvaliu holu-čia darbo kambariukas.Svetainė su miegamuoju vienoje erdvėje-28m2, mums tai netrukdo, privalom visada būti pasitempę ir susitvarkę.cool.gif
..

Nu gražu bigsmile.gif Tokiam plotui - labai tvarkinga ir jauku ir spalvos gražios rolleyes.gif tik vonios plyteles paslėpčiau po kilimėliu doh.gif Man pačiai patiktų suktis su turimais ištekliais ir kurti iš jų ka nors gražaus - kaip juoda lentyna ar dėžė.
Atsakyti