Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(KristiTal @ 2007 07 17, 21:43)
Vyras ne is ten, vyras is Izraelio, bet jau 5metus ten dirba.
O as nezinau ka veiksiu, mokinsiuosi vyro kalba, nes nesugebejau ismokti, paskui noreciau veltinukus pardavineti, bet manau sunkiai gausis, o ypac dar del to, kad pas mane ta vilna grauzianti doh.gif

vyras 5 metai ten dirba? tai gyenat 5 metus atskirai? blink.gif
nu kad vilna dazniausia grauzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 07 17, 20:47)
vyras 5 metai ten dirba? tai gyenat 5 metus atskirai? blink.gif
nu kad vilna dazniausia grauzia biggrin.gif

Jo, taip ir gyvenam ne kaip seima normali verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 07 17, 15:19)
Na kad tema neliktu be nuotrauku, tai ikeliu musu busimus nuomojamus namus Nigerijoje.

man tai grindys patiko rolleyes.gif O jus jau ten visam laikui?
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 07 17, 21:08)
man tai grindys patiko  rolleyes.gif O jus jau ten visam laikui?

Ne, as tai pabunu kokia 3menesius ir dumiu i Lietuva, bet dabar su gryzinejimais manau busiu ilgesni laika, nes atsibodo vienai gyventi.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 07 17, 21:09)
Ne, as tai pabunu kokia 3menesius ir dumiu i Lietuva, bet dabar su gryzinejimais manau busiu ilgesni laika, nes atsibodo vienai gyventi.

tai galesi vajku pasigimdyt dar pora biggrin.gif su prieziura bus pats tas:) kruva aukliu smile.gif)))Bet visai idomus toks gyvenimas, sutik?
Atsakyti
Jooo KristiTal,egzotikos cia padavei lotuliukas.gif Namai kaip rumai,bet doh.gif toks gyvenimas manes neviliotu ir vien todel,kad ten NIGERIJA(neapmetykit manes pomidorais)
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 07 17, 21:18)
tai galesi vajku pasigimdyt dar pora biggrin.gif su prieziura bus pats tas:) kruva aukliu smile.gif)))Bet visai idomus toks gyvenimas, sutik?

Na gal ir idomus, ne nezinau, bet didziausia problema, kad ten maliarija yra. Mano vaikas sirgo metuku laiko doh.gif
Atsakyti
poster_dont.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif bet kaip įdomu paskaityt yahoo.gif Gal darom naują temą "KrisTial Nigerijoj? " cool.gif ax.gif
Papildyta:
ups..sorry, KristiTal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 07 17, 20:08)
... ten dauguma tokiu namu,kad kambariai kaip sales.

Nigerija..., kiek egzotikos. Dideli kambariai - privalumas, mėgstu erdvę.
Ir juokinga, ir graudu. Mes buto nerandame nuomuotis, o čia namas ir dar su "prislūga" blink.gif tongue.gif Man tai virtuvė labai šalta atrodo, visur plytelės unsure.gif Nu bet, tokia šalis, kai karščiai dideliausi, privalumas matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 17 liepos 2007 - 22:22
QUOTE(X-iuke @ 2007 07 17, 15:30)
o jau namuko dydis  swoon.gif

irnesakyk.gif jei apsildyti tokio ploto nereiktu ir pas mus visi tokius statytu biggrin.gif tongue.gif
Sekmes tau, Kristital, vis tik pas vyra skrendi thumbup.gif Gyvensi kaip karaliene savo salese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 07 17, 20:08)
Jo ten su tarnais. O gyventi tai ten nieko gero, visgi Nigerija. Namas is isores labai grazus, bet viduj tai nei siaip nei taip manau. Man paciai tik siuncia nuotraukas, nes vaziuosiu tai tik rudeni. Veliau dar idesiu kaip kazkiek baldu bus sustatyta.
O ten namus tai didelius jie megsta statyti, ten dauguma tokiu namu,kad kambariai kaip sales.

nu fantastika, nu fotkes patiko nu rumai jomajoma 4u.gif tik man va virtuve tai tokia siaip sau blush2.gif blush2.gif

man tai ziauriai smalsu o kiek tokiu rumu nuoma menesiui lietuviskom babkem isiena g.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 07 18, 08:19)
nu fantastika, nu fotkes patiko nu rumai jomajoma  4u.gif  tik man va virtuve tai tokia siaip sau  blush2.gif  blush2.gif

man tai ziauriai smalsu o kiek tokiu rumu nuoma menesiui lietuviskom babkem isiena  g.gif  g.gif

Kad ten ne tik virtuve, ten realiai viskas manau ne kaip, nes juk esu gyvenusi, bet tik kotedzo tipo name, tai ten istisai viskas genda, tai vanduo dingsta, nes per mazas spaudimas buna, tai tas tai anas sugenda. Graziausia tai tik isore to namo, tikrai kaip kokie rumai, bet viduj tai salta, o tokiose erdvese as juk ir sunkoka sukurti jaukuma, juolab kaip ne nuosavas. Va ir tas uzuolaidas ka tik isrinko, as soka gavau jas pamaciusi, bet tikriausiai ten iprasta tokios, kad dienines tamsesnes ax.gif .
O nuoma dviem metams kainavo 55000$ doh.gif
Daugiau nuorauku galesiu ideti veliau rudeni, pati geriau zinosiu ka fotografuoti.
Nu cia buvo toks poster_offtopic.gif su ta Nigeria, bet idejau, nes galvojau gal jums bus idomu ir vistiek kazkiek i tema to snuotraukos juk. bigsmile.gif
Atsakyti