Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(KristiTal @ 2007 07 17, 16:19)
Na kad tema neliktu be nuotrauku, tai ikeliu musu busimus nuomojamus namus Nigerijoje.

Man tai panašu į muziejų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 07 17, 17:19)
Na kad tema neliktu be nuotrauku, tai ikeliu musu busimus nuomojamus namus Nigerijoje.

namai tai dideli, bet kaip toli bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilja: 17 liepos 2007 - 16:43
blink.gif O kaip langus plaut,jai ten vien grotai ir isvedous g.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 07 17, 15:19)

nuomositės iškart su tarnais biggrin.gif ?

Čia jau net rūmais pavadint galima ax.gif , norėčiau taip toli pagyvent rolleyes.gif rolleyes.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuvos saulele: 17 liepos 2007 - 17:29
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 17, 19:25)
nuomositės iškart su tarnais  biggrin.gif ?

Čia jau net rūmais pavadint galima  ax.gif , norėčiau taip toli pagyvent  rolleyes.gif  rolleyes.gif ...

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 17, 17:25)
nuomositės iškart su tarnais  biggrin.gif ?

Čia jau net rūmais pavadint galima  ax.gif , norėčiau taip toli pagyvent  rolleyes.gif  rolleyes.gif ...

Jo ten su tarnais. O gyventi tai ten nieko gero, visgi Nigerija. Namas is isores labai grazus, bet viduj tai nei siaip nei taip manau. Man paciai tik siuncia nuotraukas, nes vaziuosiu tai tik rudeni. Veliau dar idesiu kaip kazkiek baldu bus sustatyta.
O ten namus tai didelius jie megsta statyti, ten dauguma tokiu namu,kad kambariai kaip sales.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 07 17, 21:08)
Jo ten su tarnais. O gyventi tai ten nieko gero, visgi Nigerija. Namas is isores labai grazus, bet viduj tai nei siaip nei taip manau. Man paciai tik siuncia nuotraukas, nes vaziuosiu tai tik rudeni. Veliau dar idesiu kaip kazkiek baldu bus sustatyta.
O ten namus tai didelius jie megsta statyti, ten dauguma tokiu namu,kad kambariai kaip sales.

kaip man baisiai skamba tas zodis tarnai.ir kokio velnio tu tarnu reikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 07 17, 20:09)
ir kokio velnio tu tarnu reikia? blush2.gif

kad ir jie turėtų iš ko gyvent cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 07 17, 20:09)
kaip man baisiai skamba tas zodis tarnai.ir kokio velnio tu tarnu reikia? blush2.gif

Na ten iprasta kad yta tie tarnai. Nu tada galim avadinti ne tarnais bet darbuotojais, juk alga mokama kaip ir cia, tam kas tvarko namus iir auklems, tai ten tas pats. O siaip tai juk jie viska daro ir tvarko ir valgyt daro, nes tarkim mano vyras i diena keicia marskinius du kartus kartais, ten juk labai karsta, tai as tikrai nesugebeciau pati ir islyginti ir visa kita..
O be to, jei manes nera o vyras dirba, tai kas jam viska padarys?
Nu ten ne tik tarnai ten ir vairuotojai yra, nes ten eismas be taisykliu. Zodziu neaiski ir pavojinga salis, del to ir langai visur grotuoti.
ax.gif
Papildyta:
Darbuotojai tokie kaip aukles ir namu tvarkytojai gyvena namuke vadinameme boiskotas. Ci ajis uz baseino, tik dar nenudazytas

user posted image
Papildyta:
Baseinas, ti ka pradetas tvarkyti:

user posted image
Papildyta:
Toleliau irgi matosi labai didelis namas:

user posted image
Papildyta:
Virtuve
user posted image
Atsakyti
jo,vadinkim darbuotojais. biggrin.gif
o galima paklausti,koks tikslas keltis i tokia sali? na speju vyras is ten.bet vistiek,ka pati planuoji veikti ten? g.gif offtopikas,bet smalsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 07 17, 21:34)
o galima paklausti,koks tikslas keltis i tokia sali? na speju vyras is ten.bet vistiek,ka pati planuoji veikti ten? g.gif  offtopikas,bet smalsu biggrin.gif

4u.gif aha, labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 07 17, 20:34)
o galima paklausti,koks tikslas keltis i tokia sali? na speju vyras is ten.bet vistiek,ka pati planuoji veikti ten? g.gif  offtopikas,bet smalsu biggrin.gif

Vyras ne is ten, vyras is Izraelio, bet jau 5metus ten dirba.
O as nezinau ka veiksiu, mokinsiuosi vyro kalba, nes nesugebejau ismokti, paskui noreciau veltinukus pardavineti, bet manau sunkiai gausis, o ypac dar del to, kad pas mane ta vilna grauzianti doh.gif
Atsakyti