Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(Dalbara @ 2007 05 30, 22:10)
Oi nežinau kada tos photo.gif bus nes šiandien pradėjom griovimo darbus o ten pasirodo armatūra tai nežinau išvis ar išeis tą sieną mums išgriaut. Ryt ateis toks protingas diedas pasakys  unsure.gif  dabar taip širdį skauda kad įkalbėjau vyrą tą sieną išverst  verysad.gif  norėjau kad gražiau namie būtų... o kas gavos  verysad.gif  verysad.gif

tai čia gi "nešanti " siena. jų taip "užsimaniau/išgrioviau" negalima griauti. reikia tada atramas statyti. o jei dar be leidimu darot. tai jei įskųs kas nors - bauda didžiulė.
Atsakyti
sveikos, nu va o as jau negaliu atsdziaugti, puse metu laukiau kol remontai bus padaryti ir pagaliau sulaukiau;) oi kaip smagu .
na o cia mano buto nuotraukytes, kolkas tokios, nes smulkmenas kol susitvarkysiu tai dar puse metu tikrai praeis. na bet bent jau sienos, lubos ir grindys sviezios;))
mano albumas cia
http://www.foto.lt/do/catalog/my/
id: shaulyte7
slaptazodis: butas1

p.s. beje jei reikia geru darbininku klaipedoje, galiu rekomenduoti. as ju darbu, saziningumu ir atsakingumu esu labai patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undi: 31 gegužės 2007 - 08:23
QUOTE(undi @ 2007 05 31, 08:14)
sveikos, nu va o as jau negaliu atsdziaugti, puse metu laukiau kol remontai bus padaryti ir pagaliau sulaukiau;) oi kaip smagu .
na o cia mano buto nuotraukytes, kolkas tokios, nes smulkmenas kol susitvarkysiu tai dar puse metu tikrai praeis. na bet bent jau sienos, lubos ir grindys sviezios;))
mano albumas cia

Praktiskai nieko neiziurejau, nes nuotraukos sonu sudetos. Jei jau rodot, tai bukit malonios rodykit normaliai nuotraukas, kad galvos sukinet nereiketu norint ka iziuret...
Atsakyti
QUOTE(Pegė @ 2007 05 31, 09:21)
Praktiskai nieko neiziurejau, nes nuotraukos sonu sudetos. Jei jau rodot, tai bukit malonios rodykit normaliai nuotraukas, kad galvos sukinet nereiketu norint ka iziuret...

jau gavau ne viena pastaba tokia, ir labai gaila,bet nebegaliu pakeist, nes netycia istryniau is kompo fotkes. atsiprasau uz nesklandumus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 05 31, 09:24)
jau gavau ne viena pastaba tokia, ir labai gaila,bet  nebegaliu pakeist, nes netycia istryniau is kompo fotkes. atsiprasau uz nesklandumus blush2.gif

tai išsisaugok fotkes iš to puslapio atgal į kompą, paversk ir sudėk vėl. viską galima pakeisti norint wink.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 05 31, 09:25)
tai išsisaugok fotkes iš to puslapio atgal į kompą, paversk ir sudėk vėl. viską galima pakeisti norint wink.gif

buvo atsizvelgta i jusu pastabas ir pataisyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 31, 02:53)
geras  bigsmile.gif  viena paveiksla pamacius iskart uzsinorejau  bigsmile.gif  ale jauciu ne mano kiseniui  g.gif  jei ne paslaptis, kokios kainos ten mazdaug?

As mokejau uz viena 600litu. Bet istikro tai gavosi kad as nesiderejau. O jei tu deretumeisi, tai manau gautum daug pigiau. Ji man juos pagal uzsakyma piese i namus. Gavosi ne grynai tai ko tikejausi, del to ir paklausiau jusu nuomones, bet siaip ir man jie labai grazus.
Papildyta:
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 31, 02:53)
geras  bigsmile.gif  viena paveiksla pamacius iskart uzsinorejau  bigsmile.gif  ale jauciu ne mano kiseniui  g.gif  jei ne paslaptis, kokios kainos ten mazdaug?

O koks pavadinimas, to paveikslo, kur nori?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 31 gegužės 2007 - 09:51
QUOTE(KristiTal @ 2007 05 25, 16:41)
Merginos, pasakykite prasau savo nuomone apie tuos paveislus ir ar jie tinka???? 4u.gif

user posted image

Jie bus ten kur pirma nuotrauka, tik jie bus pakabinti. 4u.gif

paveikslai tai super thumbup.gif man tik ta ornamentika ant grindu nepatinka, jei butu visur tokios grindys kaip pakrasciuose , tai isvis pasaka butu , bet nu paveikslu tai nera ka svarstyt, superiniai, labai isipaiso i interjera, bent jau kiek is fotkes matosi
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 05 31, 10:49)
O koks pavadinimas, to paveikslo, kur nori?

uz ribos wub.gif ziuriu db kad parduotas doh.gif nors vakar susivaidene buvo kad neparduotas g.gif bus man naktim darbus dirbti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 05 31, 09:14)
mano albumas cia

p.s. beje jei reikia geru darbininku klaipedoje, galiu rekomenduoti. as ju darbu, saziningumu ir atsakingumu esu labai patenkinta.

Apžiūrėjau bigsmile.gif kokios ten sienų plytelės virtuvėj, kartais ne Dvarčionių herba? Mūsų butux panašioj stadijoj, dabar parketą deda thumbup.gif
Sėkmės tvarkantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gustaine @ 2007 05 31, 11:25)
Apžiūrėjau  bigsmile.gif kokios ten sienų plytelės virtuvėj, kartais ne Dvarčionių herba? Mūsų  butux panašioj stadijoj, dabar parketą deda  thumbup.gif
Sėkmės tvarkantis  4u.gif

na siaip tai nea, is senuku lenkishkos. nu bet va gerai issirinkau,kad net i dvarcioniu panasios gavos:DDDDD
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 05 31, 08:14)
sveikos,
na o cia mano buto nuotraukytes,

Labukas. Nors nuotraukytes nelabai dideles, bet idomu. Vienos sienos apsvietimas kaip ir pas mane padarytas.
Idomu bus paziureti galutini vaizda 4u.gif
Atsakyti