Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai-4

QUOTE(ermute @ 2007 07 09, 08:42)
maniau niekam nebereikės  mirksiukas.gif  nuėmiau pasworda
http://public.fotki.com/ermute/butas/

Ačiuks, Ermute,turėjau kur akis paganyt...labai gražu, jauku be galo.Labiausiai patiko grindys(nors nuotraukoj šviesiai atrodo, bet yra tamsesnės,ane) ir virtuvė wub.gif wub.gif wub.gif ....Vienintelis daiktas, kurį norėčiau pakeist-virtuvinės kėdės, nes tokias turiu (tik smėlio spalvos) jau 7 metai,tai minusas yra,kad sunkiai eina prieit išvalyt tarpą tarp atlošo ir sėdimos vietos....nu bent mano taip yra...ir dar db ten rūdyt pradėjo, tai išvis noriu drėbt jas laukan... doh.gif
O butukas tai- wub.gif wub.gif wub.gif
,
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 07 08, 12:41)
pirkom butą su daline apdaila, tai jie siūlė CROWN dažus, tik buvo galima išsirinkti spalvą ir plaunami, ar ne.... ax.gif tapetų nenorėjom klijuoti, nes namas naujas, drėgnas, dar tikrai sės.....

Taigis,tiesa gryniausia, kad reikia geriem dažam nepagailėt...Jau aš esu mėgėja permainų, remontų,man tiesiog saldu darosi pagalvojus apie juos,ar aplamai apie kokias nors permainas interjere,bet perdažinėt sienų kas metus-nenorėčiau schmoll.gif
Mes pirkom graikiškus dažus "Aquachrom" ,firmos pavadinimas-BIBEXPQM (ten, kur Q raidė,tai kaip omo simbolis,nu vienžo,suprasit blush2.gif ),litro baltų kainabuvo 37.80 ,dar dedasi pigmentas spalvos. Tai dažų kokybė- thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jieatsparūs H2O,valosi lengvai ir turi tokį šilko blizgesį,kuris kai saulė šviečia vienaip atrodo, kur šešėlis-dar kitaip....nu nemoku paaiškint-žodžiu super!Jais dažėm holą. O vaikų kambariui pirkom anksčiau,tų šilkinių nebuvo tada dar, bet tos pačios graikų firmos -tai jie matiniai,bet irgi gerai valosi .
Nu, litaniją prirašiau...
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 07 09, 09:11)
O durų langai kodėl nenusivalo? Mėgink soda pavalyt, kartais geriausi valikliai paprastos sodos neatstoja! mirksiukas.gif [/color]

o, kažkaip sodos dar nebandžiau ax.gif tiesą sakant mane jie taip užkniso jau, kad niekada nebedėčiau matinio, be rašto stiklo doh.gif jeigu tik koks lašelis užtiško, jau didžiausias kleckas atrodo..

QUOTE(mirksiux @ 2007 07 09, 09:17)
Vienintelis daiktas, kurį norėčiau pakeist-virtuvinės kėdės, nes tokias turiu (tik smėlio spalvos) jau 7 metai,tai minusas yra,kad sunkiai eina prieit išvalyt tarpą tarp atlošo ir sėdimos vietos....nu bent mano taip yra...ir dar db ten rūdyt pradėjo, tai išvis noriu drėbt jas laukan... doh.gif 

matai, remontas baiginėjosi.... tos kėdės kainavo po 60 Lt., o tos, kur moms patiko išties, po 280 ax.gif tai tiesą sakant "pataupėm" smile.gif tas tarpas tai jap...jau pastebėjau jo "privalumą" 4u.gif aij, su vyru nusprendėm kad ne karvė, po metų jei reiks kitas pakeisim smile.gif
Atsakyti

matai, remontas baiginėjosi.... tos kėdės kainavo po 60 Lt., o tos, kur moms patiko išties, po 280 ax.gif tai tiesą sakant "pataupėm" smile.gif tas tarpas tai jap...jau pastebėjau jo "privalumą" 4u.gif aij, su vyru nusprendėm kad ne karvė, po metų jei reiks kitas pakeisim smile.gif
[/quote]
Pritariu 100%...Ir aš taip pat maniau.....bet, kaip sakoma, nieko nėra pastovesnio už laikina mirksiukas.gif iškart negalėjau pakeist kėdžių, nes kituose kambariuose reikėjo remontą daryt-tai ten ppinigėliai subėgo....O db tai jau noriu savo virtuvę visą nuo galvos iki kojų pertvarkyt-tik kur tą malijoną paimt? g.gif g.gif g.gif
Mano virtuviniui jau 16-a...paaugliukas...
Atsakyti
QUOTE(mirksiux @ 2007 07 09, 12:15)
Pritariu 100%...Ir aš taip pat maniau.....bet, kaip sakoma, nieko nėra pastovesnio už laikina mirksiukas.gif iškart negalėjau pakeist kėdžių, nes kituose kambariuose reikėjo remontą daryt-tai ten ppinigėliai subėgo....O db  tai jau noriu savo virtuvę visą nuo galvos iki kojų pertvarkyt-tik kur tą malijoną paimt? g.gif  g.gif  g.gif
Mano virtuviniui jau 16-a...paaugliukas...

labai labai gerai žinau tą "laikinas- pastovus" sąvoką mirksiukas.gif beje, virtuviniui, kurį jau pasidėjo vyras garaže varžteliams, irgi buvo apie 16 -olika... doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 07 09, 10:49)
o, kažkaip sodos dar nebandžiau ax.gif  tiesą sakant mane jie taip užkniso jau, kad niekada nebedėčiau matinio, be rašto stiklo  doh.gif  jeigu tik koks lašelis užtiško, jau didžiausias kleckas atrodo..
matai, remontas baiginėjosi.... tos kėdės kainavo po 60 Lt., o tos, kur moms patiko išties, po 280  ax.gif tai tiesą sakant "pataupėm" smile.gif tas tarpas tai jap...jau pastebėjau jo "privalumą"  4u.gif aij, su vyru nusprendėm kad ne karvė, po metų jei reiks kitas pakeisim smile.gif

POST SCRIPTUM ERMUTEI-DĖL TŲ STIKLŲ,KAŽKAIP PRALEIDAU-mano pusseserė visą Vilnių išpirko cheminių valiklių, norėdama nuvalyti raštuotus! durų stiklus, kurie buvo per remontą aptaškyti glaistu su klijais! Spėk su kuo nuvalė???????OGI SU DANTŲ PASTA-BLENDAMED AR COLGATE, nepamenu.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mirksiux @ 2007 07 10, 22:11)
POST SCRIPTUM ERMUTEI-DĖL TŲ STIKLŲ,KAŽKAIP PRALEIDAU-mano pusseserė visą Vilnių išpirko cheminių valiklių, norėdama nuvalyti raštuotus! durų stiklus, kurie buvo per remontą aptaškyti glaistu su klijais! Spėk su kuo nuvalė???????OGI SU DANTŲ PASTA-BLENDAMED AR COLGATE, nepamenu....  tongue.gif

thumbup.gif aš panašiai su gartraukiu vargau....niekas nenusvalė taip, kad blizgėtų, vis likdavo šluostės drūžiai, ir drauges su chemikalais išsikviečiau, ir vos ne visą Maximą išpirkau, niekas neėmė verysad.gif ale kažkaip pabandžiau su WD 40, kur vyrai (nu ir moterys) naudoja žiemą mašinos spynelėms kad neužšaltų, ale kaip nuvalė thumbup.gif thumbup.gif tai dabar visada su juio ir valau wub.gif
IŠVADA - kartais pats geriausias dalykas slepiasi neįtikėtinose vietose biggrin.gif
Atsakyti
Visus nesvarumus po remontu labai gerai nuvalo RAVAK cleaner purskiamas, tik patarciau su pirstinemes valyti ir maske uzsideti smile.gif nes labai aitrus kvapas o pirstus is karto nugrauzia. Blizgius daiktus irgi lapai gerai nuvalo, nereikia beveik sveisti. pavalai truputi ir visos kalkes bei nesvarumai nusivalo.
Tikrai labai esu patenkinta, gal kam patiks 4u.gif
o pirkau tai dvarcioniu keramikoj kaina palyginus tikrai nebramgi 13 lt
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2007 07 11, 11:30)
Visus nesvarumus po remontu labai gerai nuvalo RAVAK cleaner purskiamas, tik patarciau su pirstinemes valyti ir maske uzsideti  smile.gif nes labai aitrus kvapas o pirstus is karto nugrauzia. Blizgius daiktus irgi lapai gerai nuvalo, nereikia beveik sveisti. pavalai truputi ir visos kalkes bei nesvarumai nusivalo.
Tikrai labai esu patenkinta, gal kam patiks  4u.gif
o pirkau tai dvarcioniu keramikoj kaina palyginus tikrai nebramgi 13 lt

Ačiū už patarimą,tokio dar nebandžiau,išbandysiu po virtuvės remonto...nu čia mes biški ne į temą( bet gal atleis moderatoriai blondinėms lotuliukas.gif ) Įdomu ,kas tarpus tarp plytelių išvalo????? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mirksiux @ 2007 07 11, 11:44)
Ačiū už patarimą,tokio dar nebandžiau,išbandysiu po virtuvės remonto...nu čia mes biški ne į temą( bet gal atleis moderatoriai blondinėms lotuliukas.gif ) Įdomu ,kas tarpus tarp plytelių išvalo????? g.gif  g.gif  g.gif

O tie tarpai jau uzglaistyti? ar kaip?
kazkaip zinau su acto tirpalu valo, bet negaliu tikslaus recepto pasakyti. maciau per telika kazkokia laida ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mirksiux @ 2007 07 11, 11:44)
Ačiū už patarimą,tokio dar nebandžiau,išbandysiu po virtuvės remonto...nu čia mes biški ne į temą( bet gal atleis moderatoriai blondinėms lotuliukas.gif ) Įdomu ,kas tarpus tarp plytelių išvalo????? g.gif  g.gif  g.gif

Pabandyk gartrauki valyti su lietuvisku orkaiciu valikliu. Nuvalo super.
Atsakyti
QUOTE(vilmelė @ 2007 07 11, 14:32)
Pabandyk gartrauki valyti su lietuvisku orkaiciu valikliu. Nuvalo super.

che che che, ...nuvalys, jei gartraukis ne kamininio tipo ir ne blizgaus paviršiaus ... o kitaip - be šansė smile.gif
Atsakyti